Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

Iki ay sonra geliyorum (( icimm daraliyooo... Gelirken manken gibiydim :)) simdiyseee tombik tombik (
Hosgeldin canim oncelikle, hic uzulme. Bende 9 hafta sonra yeni okuluma baslicagim, ve Rabbim insallah kismet ederse biraz olsun zayiflamis olarak insallah. Ortaokuldayken hep dalga gecerlerdi saolsun sinif arkadaslarimhep ustume fazla giyer giderdim, yazlarda bile yazlik ceketimi cikartmaya korkardim, sanirdimki karnimi sismanligimi fazla gormesinler diye, sanki o halimle hic degilmisim gibi. Ama artik gene bol fazla giyinip gitmek istemiyorum, kendime hirs yapiyorum suan ''zamanim daraliyor'' diye, ve yediklerime dikat etmeye calisiyorum, insallah basaririm, hep birlikte basaririz
Hulya ablanin'da dedigi gibi diyet yapiyorum hissi verme kendine. Hamuru kes, sekeri azalt, fakat herbirseyi birden kesme (ilerle kiloyu verdigin zaman, yersen misliyle geri alirsin, yani ben ondan korkuyorum) Ama cok az.
Cunku genelde diyet diyince sanki hic sevmedigimiz yemekleri yemek zorundaymisiz gibi, sadece birkac degisiklik ve bazi seyleri az yememiz lazim
Bizlere ve bizim gibi butun arkadaslara kolay gelsin insallah

selam kızlaaargecenin yarısı oldu ama dünden beri ben ancak gelebildim 2 gündür yediklerimi azaltamadım neyazıkki aşırı yemedim ama azda yiyemedim dün misafirim vardı bütüngün ayaktaydım bugünde çok az yemeyi başaramadım ama biraz önce lesliyle yürüyüşe başladım 1 mil yaptım artık her sabah akşam yapıcam önceden çok faydasını görmüştüm yine umutluyum inşallah akşam yemek yemesini sevmediğimden 8den sonra yemek yemiyorum akşam yürüyüşü bütün gün yediklerimi yakmamı sağlıyor sabah aç karnına yapıcada yorulduktan sonra yemek yemeye utanıyorum oyüzden lesliyle yürüyüşe başladığıma çok seviniyorum şuan
hoşgeldin canım buradan ayrılma inan motivasyon oluyor

inşallah spor için üşenmemek dileğiyle :))
inşallah!

Benim yumurcak bütün gece sızlandı uyumadıBende uykumu alamadım şimdi uyuttum biraz bende kestircem uyanıncada biraz hareket edicem gözümden uyku damlıyo resmen
Allah yardımcın olsun arkadaşım

Slm kızlar.Ben de aranıza yeni katıldım.Boyum 1.68 kilom da 69.Üst bedenim 38 bedenken alt bedenim 42.Tavsiyeleriniz varsa dinlemeye hazırım :)))
çok şişman değilsin ama bir beş kilo versen manken gibi olursun

strese girince sizde karbonhydratlara saldirip diyetinizi bozuyormusuuz öffff ya sabir....evde yeni demlemmis cay varken karanfil icine atip iceyim bari uykum acilir daha iyi konsantre olurum
hemde nasıl ama bunu yapsanda pes etme böyle bir krizin arkasında yediklerini dahada azaltıp hareketini çoğaltırsan problem kalmaz bu sözleri kendimede söylüyorum:13:

Ewet :)))) ne zaman ki diet yapacam desemm daha cok yiyesim geliyoo :)
ayyyynnneeeennn ama bir haftayı atlatınca artık her yediğinizde vicdan azabı çekiyosun geçicek bu zorluklar merak etmeyin kızlar hadi size iyi geceler yarın görüşürüz Allaha emanet olun

Canım bir öneride bulunayım sana leslienin hızlandırılmışları var 12 dk lıklar öyle uzun uzun yapamıyorum ben bebeğimden dolayı iyi işe yarıyor 12 dk da 3 mil yapıyosun.sorun olursa cevaplarım

kızlar nasıl gidiyor diyet ve spor :))

Dün akşam biraz kaçamak oldu ama yapmicam bi daha :18::18::18:gerçi bu benim klasik sözüm oldu ama neyseBu hafta hareket etmeye başladım elimden geldiğince bişeyler yapıyorum bu akşamüstü yürüyüşe çıkıcam bir aksilik olmazsa bir saat yürücem inşallah

selam kızlar...nasılsınız bakalım.benim cimcime gündüz pek uyumadığı için fazla gelemiyorum..

Bir haftalık tatil açık büfe ve sonuç alınan 2 kilo görünüyor şu an( 153 boyunda 57 kilodayım vermem gereken en az 7 8 kilo var pofsss. Ne güzel 52 53 düm hiç olmazsa 1 2 ayda fırladı Acil eylem planı şart bir an önce başlamam lazım vermeye. Zaman baskım yok ama kilo kesinlikle gitmeli.

Açık büfe olunca az bile almışsın yani kolay gelsin canım...

gerçekten açık büfede az bile almışsın

selam kızlar...nasılsınız bakalım.benim cimcime gündüz pek uyumadığı için fazla gelemiyorum..

benim yaramazında uykuyla hiç alakası yok nasıl dayanıyor anlamıyorum

geniş kıyafetler daha çok şişman gösteriyor aslında

Iki ay sonra geliyorum (( icimm daraliyooo... Gelirken manken gibiydim :)) simdiyseee tombik tombik (

en azından bayrama biraz verebilirsek süper olcak

Ewet :)))) ne zaman ki diet yapacam desemm daha cok yiyesim geliyoo :)

ay benimde yaaa

Benim yumurcak bütün gece sızlandı uyumadıBende uykumu alamadım şimdi uyuttum biraz bende kestircem uyanıncada biraz hareket edicem gözümden uyku damlıyo resmen

bebişlerin uykusuzluğu hepimizin sıkıntısı yaaa

8.30da kalkıyorum ben, kahvaltı zamanım geçmesin diye :)

Günaydın arkadaşlar nerelerdesiniz en erken ben uyanıyom galiba

bende erken kalkıyorum oğlumdan dolayı ancak doğumun son gününe kadar aşırı yoğun çalıştığım için şimdide gezmeye verdim kendimi ondan geç giriyorum

seni çoook iyi anlıyorum ben bazen eşimden bile geç gelirdim akşamdan yapamazdım yorgun olurdum geç gelincede yapamıyordum hep menemen kızartma falan idare ederdik veeee 10 kilo olarak döndü bana

bende geçen sene gittim ama verdiği liste kadar çok yiyemedim ve bıraktım

Bundan sonra pazarları haftanın 1.sini seçelim mi ?

çok motive edici olur bence

inanmıyorum 5 günde 1 kilo vermişim ! :)))

süper....

Kilo vermek icin zihnen hazır olmak gerekiyor öncelikle yoksa olmuyor kilo verme. O kararlılık azim şu an eksik gibi bende

Ya sorma aliswerise gitmeye cekiniyorum ... HIc bisey yakismiyooo artik ..

ay canim, ah su kacamaklar! Yapiyormusun bilmiyorum fakat ben ana ogunlerimde artik hep bildigin kucuk kalvalti tabagini kulanuyorum, ve yemeyimi az boldugum zaman bile gozume cok geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…