- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
-
- Konu Sahibi seyhanmerve
kızlar bende 1,5 yasında kızı olan 24 yasında anneyim :) 3 hafta oldu diyete baslayalı 72 den bugün itibariyle 67,8 e düştüm :)
kızlar bende 1,5 yasında kızı olan 24 yasında anneyim :) 3 hafta oldu diyete baslayalı 72 den bugün itibariyle 67,8 e düştüm :)
hamileyken 30 kilo aldım 20 kilosunu verdim :) 10 kilom kaldı bnm için imkansız gibi bişeydi 20 kiloyu 4 ayda werdimm
hamileyken 30 kilo aldım 20 kilosunu verdim :) 10 kilom kaldı bnm için imkansız gibi bişeydi 20 kiloyu 4 ayda werdimm
merhaba hanımlar benide aranıza kabul edermisiniz :) doğumdan sonra veremediğim bi 5 kg var ama evlenmeden önceki halime dönmem için 10kg vermem lazım gerçi 5 versem o bile yeter bana şimdilik ama esas kardeşim için çok üzülüyorum onun en az 20-25 kg vermesi gerekpkolu olduğu için kilo veremiyor pkolu olupta kilo verebilen varmı aranızda?
Hoşgeldin canım aramıza
merhaba hanımlar benide aranıza kabul edermisiniz :) doğumdan sonra veremediğim bi 5 kg var ama evlenmeden önceki halime dönmem için 10kg vermem lazım gerçi 5 versem o bile yeter bana şimdilik ama esas kardeşim için çok üzülüyorum onun en az 20-25 kg vermesi gerekpkolu olduğu için kilo veremiyor pkolu olupta kilo verebilen varmı aranızda?
hoşbulduk cnm bu arada benim boyum 1.53 kilom 58 kardeşiminde boyu 1.65 kilosu 92 malesef
Yok canım benim ben evliyim bebeğim bile var1 eylül evlilik yıldönünmümde ondan biraz vereyim incecik olayım dedim :)
anladım inş ablaa güzel olur :)
Senin pek bişeyin kalmamış gibi.Polikistik over için napılır bilmiyom ama profesyonel bir yardım gerekir diye düşünüyorum...
evet ben 5 kg versem yeter zaten ama kardeşim veremiyor denemediği şey kalmadı zayıflama hapı kullanmıştı 2010 yılında ondan sonra fazlasıyla geri aldı kiloları ve üstelik tansiyon ve birsürü hastalık çıktı sizlere tavsiyem sakın zayıflama hapı kullanmayın en önemlisi herşeyi ölçülü bi şekilde yemeyi başarabilmek ve hareket yürüyüş özellikle çok güzel kilo verdiriyor keşke zamanım olsada yürüyebilsem ama çalıştığım için kızımda daha 22 aylık olduğu için malesef fırsatım olmuyor hiç ne yapıp edip yarım saat bile olsa kendime zaman ayırıp yürümem lazım
Bende kullanmak istemiyorum ama rabbim muhtaç etmesin.Hiç diyetisyene gittimi? yada Dr.u bişey söylemiyomu?
diyetisyene defalarca gitti ama devamını getiremiyor malesef son birkaç aydır endokrinolojiye gidiyor orda bi doç. ilgileniyor allah razı olsun ama kilo vermenin kendi elinde olduğunu söylemiş yakında kontrolü var ama hiç kilo veremedi bu ay 2-4 kilo vermeni bekliyorum demiş gram zayıflamadı belkide aldı son çare psikoloğa sevk edecek çünkü herşey beyinde bitiyor stres yaptıkça birşeyler yiyor özelliklede çikolata nescafe vb. bunlardan uzak durmalı tabi bide spora başlamalı biran önce başka yolu yok aslında evde koşu bandı bile var ama yapmaya hali yok hiçbişey canı istemiyo iyice saldı kendini üstelik daha bekar inş. biran önce verir
Anladım kardeşinin iradesiyle alakalı.Bende yapıyoda veremiyo sanmıştım.Hakkında hayırlısı neyse o olsun.Umarım bir an önce toparlar.Kilo hayatın her noktasınsa sıkıntı.kilolu bir çocukluk geçirdiğim için bilirim...
evet cnm kardeşimde kilolu doğdu hep kiloluydu sadece üniv.yıllarında 59 kiloyu gördü sonra almaya devam ama hiç 90lara çıkmamıştı pkonun etkisi büyükbu arada kekik maydanoz 5i biyerde 9u biyerde elmalı tarçınlı çaylar hepsini denedi hiç işe yaramadılar tatlı krizine giriyor resmen o zaman gözü hiçbişey görmüyor bizlerede kızıyor karışınca çok zor bi durum allah bütün kilolu insanların yardımcısı olsun.
evet cnm kardeşimde kilolu doğdu hep kiloluydu sadece üniv.yıllarında 59 kiloyu gördü sonra almaya devam ama hiç 90lara çıkmamıştı pkonun etkisi büyükbu arada kekik maydanoz 5i biyerde 9u biyerde elmalı tarçınlı çaylar hepsini denedi hiç işe yaramadılar tatlı krizine giriyor resmen o zaman gözü hiçbişey görmüyor bizlerede kızıyor karışınca çok zor bi durum allah bütün kilolu insanların yardımcısı olsun.