Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

kızlar ben basta diyetisyene gittim onun verddiği listeyi uyguladım ilk 2 hafta şimdi kendi kafama göre yapıyorum desem yeridir ben önceleri geceleri beslenirdim gündüz yemezdim şimdi aksam en gec 8 den sonra yemiyorum tatlıda yedim börekte yedim ama az az ..hatta dayanamayıp birazcıık künefe götürdüm :/ diyetisyenim öglen et ve sebze verdi aksam sadece sebze yanında tabi yogurt salata 1 dilim ekmek pilav ve makarna bile vardı 2 kasıkcık :) öneml, olanda mideyi her 1,5 saatte bi calıstırmak meyveyle örnegin 15 tane kiraz yada 10 tane çilek yarım muz yarım yaglı süt bunları yapınca bi şekilde gidiyor ..

suana dek kac kilo verdin canim

peki gercekten yapmak istiyormu ben kendimi ikna edene kadar canım cıktı ( psikologa gitsin belki altında yatan baska bi sebep vardır bide diyetisyenle hiç aç kalmıyorsun ve senin vücuduna göre liste veriyo

3 hafta oldu 4,5 verdim

kardeşin aşık olsun verir o zmn :) gerçekten ben ewlenmeden önce bi aşk acısı çektim walla yıllarca diyet yapıp weremediğim kiloyu bir ayda werdimm :) tabi hamilelikte aldığım kİlolarıda sporla verdim diyette yaptım tabi eliptik bisiklet günde 20 dk yapsın inanılmaz etkisi war bi 20 dkcık dişini sıksın çok etkili bi alet

tatlı krizlerini ve tatlı isteğimi kontrol etmeyi başardım . ekmek yemedim, yediklerimi azalttım, kendimce hergün 30ile 50 dakika arası spor yaptım. eşimde beni motive etti. şimdi ise şeker ve ekmeği hala kullanmıyorum, ama ne spor ne yediklerime dikkat etmiyorum.kilom 69 ta sabitlendi. bugün yeniden heves ettim başladım. ama hala spor yapmadım . en iyisi ip atlamayala başlayayım yeniiden mesajıma cevap yazdın ya bir şevk geldi vallahi

benim kardeşim değil :)

ay canim ya, bende keske senin gibi tatli istegimi kontrol ede bilsem. ekmegi aramiyorum bile, normaldede o kadar ekmek yiyen biri degilim zaten. Ama annem dun bana oyle bir kotuluk yapti ki, yaklasik 1.5 haftadir tatli yemiyordum, kalkti kolay pasta yapti (bildigin potiborlu-pudingli) oooffffff, dayanamadim. Dolaba dogru gittim geldim gittim geldin, sonunda yenik dustum, cok kucuk bir parca aldim, ama faslasina gitmiyordu da degil yani, kendimi felaket zor tuttum daha fazla almamak icin((

Ama neyse bir de iyi sey anlatiyim:) yaklasik 5 gundur asagi yokari pilatese basladim. youtubedan ebru sallinin videolarini yapiyorum, ve dunyadan baskalarinkini. Bastan cooook zorlanmistim, ama gitdikce iye gidiyor, bakalim:)

Tarçın tatlı krizine iyi geliyomuş denedin mi hiç.Ne güzel harekete devam ben boynumdan dolayı yapamıyom.bende tartılma alışkanlığımı yendim bu sabah tartılmadım pazar sabahı tartılcam.Sabah deprem oldu şuan çok korkuyorum...

hoşbulduk cnm kardeşimin işyerinde nete girmesi yasak malesef akşamlarıda fırsat bulamıyor aslında sizlerle paylaşsa eminim işe yarayacak yinede söylicem kendisine bi şekilde girmeye çalışsın buraya.

peki gercekten yapmak istiyormu ben kendimi ikna edene kadar canım cıktı ( psikologa gitsin belki altında yatan baska bi sebep vardır bide diyetisyenle hiç aç kalmıyorsun ve senin vücuduna göre liste veriyo

evet yapmak istiyo zaten denemediği şey kalmadı kilo vermek için ama eskisi gibi iradesi kuvvetli deil sürdüremiyor diyeti bide çok hareketsiz işyerinde hep masabaşı akşamlarıda günün stresini nescafe ve çikolatayla çıkarıyor gündüz ne kadar az yerse yesin akşam yedikleri onu mahvediyor. endokrin doktoru bu seferki kontrolde psikoloğa sevk edecek zaten kesin çünkü hala bi kilo kaybı yok

yok biri krdeşini anlatıyodu ona yazmıştım aslındaa

benim kardeşim cnm :) kendimdede doğumdan sonra veremediğim 5-10 kg var ama o kadar dert etmiyorum kardeşimin daha önemli o daha bekar ve en az 25 kg vermesi lazım kilosu hem görüntü açısından hemde adet düzensizliği açısından çok fazla ileride bebeğide olmazmış kilo veremezse

deprem mi oldu? Bende pazar gunu tartilicam canim.
evet yaa ben tarcin denedim, ama pasta gorunce insanin gozu tarcin gorurmu, aglicam nerdeyse. dayanamayip yiyorum, sonrada pisman oluyorum.
kendimi sacade cok az aldigimdan teselli ediyorum

canim insallah Rabbim yardimci olur, kardesine guc verir.

Acaba diyorum, kardesin kendine bir liste yapsa, mesela suan 1 paket cikolata mi yiyor, onu 1 gunun saatlerine bolustursun, mesela isyerinde olsa bile, aralarda istese bile 1 ya 2 kup cikolata parcasi. (aksam tumunu yememesi icin)
Mesela ondan birkac gun sonra da cikolata kuplerinin sayisini azaltmaya calissa

Son düzenleme:
deprem mi oldu? Bende pazar gunu tartilicam canim.
evet yaa ben tarcin denedim, ama pasta gorunce insanin gozu tarcin gorurmu, aglicam nerdeyse. dayanamayip yiyorum, sonrada pisman oluyorum.
kendimi sacade cok az aldigimdan teselli ediyorum

evet balıkesirde oldu.Pasta yeme isteğini anlıyorum az yemişsin yememeye çalış ama dediğin gibi yesende az yemişsin kaldığın yerden devam et.Bir yerde okumuştum diyeti bozsanda bol su için ve kaldığınız yerden devam edin diyordu.Önemli olan pişman olman gönlünü ferah tut ...

ay canim sen balikesirde mi yasiyorsun yoksaO.O, gecmis olsun.

Canim icime su serptin, tam gaz devam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…