• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete başladım

selennnselennn hesabı doğrulanmış üye.

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.293
1
16.443
448
40
Bursa
Evet arkadaşlar konu başlığında da yazdığım gibi 48 kilodan 58 kiloya çıktım bu pandemide..
Diyete başladım..hergün ne yiyeceğimi buraya yazıcam belki size de faydası olur..

Bugün saat 11:00
İki bardak su
İki dilim çavdar ekmeği (ben bir dilim yedim)
Domates salatalık bol yeşillik
İki parmak kalındığında beyaz peynir
Bir bardak süt
4-5 tane zeytin

Saat 13:00
Bir tane küçük yeşil elma
Limonlu yeşil çay

15:00
Limonlu yeşil çay
Bir tane küçük yeşil elma ile devam edicem
İki adet ceviz

17:00
Bir çay bardağı süt
İki ceviz ve ya çiğ fındık yicem

20:30
Etli sarma bir dilim çavdar ekmeği
Yoğurt yicem
(Salata falan da olur yanına ama ben doyuyorum o yüzden çok yemek olmuyor)

Yatmadan 1.5 2 saat öncede
Süt ve iki adet cevizle bitiricem

Bana katılmak isteyen varsa beklerim..
Buarada günde 2-2.5 litre su içicem

Günaydın uyanınca iki bardak su içtim

Birazdan kahvaltı yapıcam
Domates salatalık söğüş
Bir su bardağı süt
Bir dilim çavdar ekmeği
7 tane zeytin
İki parmak büyüklüğünde beyaz peynir
Tartıldım 58.9 el başladım şuan 58 kiloyum
bend ediyetteyim sabah 58.6 çıktım pazartesi 60 tım bende senle birlikte yapiyim derstek oluruz birbirimize

ben 1.70 im ..çok çabuk kilo alıyorum ve 58 in altına hiç inemedim hep 58-61 arası gidip geliyorum bir o direnci kıramadım.Birde dayanamıyorum sürekli hergun tartılıyorum :(
Hergün ilk tuvaletini (büyük) yaptıktan sonra aç karnına tartıl ya çıplak ya da hep aynı kıyafetle
Ve bol bol su iç su kilo verdirir
Ben doğumdan 1-2 hafta sonra 48 kiloydum ama koruyamadım 2019 da 48 kiloydum 2020 de 58 😂

Hergün ilk tuvaletini (büyük) yaptıktan sonra aç karnına tartıl ya çıplak ya da hep aynı kıyafetle
Ve bol bol su iç su kilo verdirir
Ben doğumdan 1-2 hafta sonra 48 kiloydum ama koruyamadım 2019 da 48 kiloydum 2020 de 58 😂
kız sen gene doğum yapmışsın ona rağmen 48 mi ben hamile kalsam kapı gib olurum :) çorabımı bile çıkartıyorum neredeyse tartılırken :D ayy büyük tuvaletmi saba sabah hemde..Ben 3-4 gunde bir çıkınca meşale yakıyorum :)

kız sen gene doğum yapmışsın ona rağmen 48 mi ben hamile kalsam kapı gib olurum :) çorabımı bile çıkartıyorum neredeyse tartılırken :D ayy büyük tuvaletmi saba sabah hemde..Ben 3-4 gunde bir çıkınca meşale yakıyorum :)
Evli misin bilmiyorum canım hamile kalınca diyetisyene gidersin olmadı çünkü çok kilo almanın ne sana ne de bebeğe bir faydası yok çünkü kuzum
Ben diyetisyene gitmedim hamileliğimde zaten hep istifra etmekten ve koma halinde yattım o durumdaydım

Evli misin bilmiyorum canım hamile kalınca diyetisyene gidersin olmadı çünkü çok kilo almanın ne sana ne de bebeğe bir faydası yok çünkü kuzum
Ben diyetisyene gitmedim hamileliğimde zaten hep istifra etmekten ve koma halinde yattım o durumdaydım
benim hormonlarda sıkıntı var 2 gebelik geçirdim ama malesef kürtajla sonuçlandı..Hormon problemim oldugu için çabuk kilo alıyorum ve regli olamıyorum döngü gibi aslında..Hamile kalabilmem için ne kadar az kilolu ve sağlıklı olursam o kadar iyi:) ben 3:30 gibi ara öğün yapıyorum 2 ceviz hurma yada kuru kayısı ve sütlü kahve ile bazen kahve ve züber yiyorum. sonrada 6 dan önce son öğünüm var bugunlük çorba ve salata

benim hormonlarda sıkıntı var 2 gebelik geçirdim ama malesef kürtajla sonuçlandı..Hormon problemim oldugu için çabuk kilo alıyorum ve regli olamıyorum döngü gibi aslında..Hamile kalabilmem için ne kadar az kilolu ve sağlıklı olursam o kadar iyi:) ben 3:30 gibi ara öğün yapıyorum 2 ceviz hurma yada kuru kayısı ve sütlü kahve ile bazen kahve ve züber yiyorum. sonrada 6 dan önce son öğünüm var bugunlük çorba ve salata
İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın ve sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım

İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın ve sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım
ay inşallah. Bu süreçte bari kilo veriyim hamilelikt kesin alırım :) sen çalışıyormusun evdemisin? ben ofiste oldugum için akşamdan yemek yap getir vs çok zor oluyor:(

Back