- Konu Sahibi fitkizdiyette
Kızlar ben yanlış mı yapıyorum acaba kahvaltıda geceden hazırladığım yulafı yiyorum öğlen ya tavuk ya köfte akşam yemek yemiyorum 3 lt suyumu içiyorum hergün bide 2 3 fincan şekersiz kahve içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de senin yaptığın gibi yapıyorum ama sabah kahvaltısı yapmıyorumKızlar ben yanlış mı yapıyorum acaba kahvaltıda geceden hazırladığım yulafı yiyorum öğlen ya tavuk ya köfte akşam yemek yemiyorum 3 lt suyumu içiyorum hergün bide 2 3 fincan şekersiz kahve içiyorum
Dolabımda 40 bedenle 48 beden arası her türlü kıyafet var onlara sıgmak yeni kıyafetler almak bi de boydan foto çektirmek kilo ile birlikte fobi oluştu bende onun harici yüksek hedeflerim yokKendinize ödül koydunuz mu kızlar? Şu kiloya inersem şunu alacağım veya şunu yapacağım diye, yemek içmek sayılmaz böyle ödüller çok motive edici oluyor.
Hangisi kolayına gidiyorsa canım ben de erken kalkıyorum gec yatiyorum bana böyle daha kolay geldi öğleye kadar bi şekilde geçiyor zaman benim icinErken kalktığım için yapıyorum kahvaltı
Hangisi kolayına geliyorsa canım ben de erken kalkıyorum gec yatiyorum bana böyle daha kolay geldi öğleye kadar bi şekilde geçiyor zaman benim icin
Aynen öyle mecbur gidecek bu göbekGöbek bende de var ama ayakta belli değil oturunca oda gitse çok iyi olur ama devamke bırakma
Hiç fark etmez cnm istersen 3 öğün ye ama tam saatinde yemeği kesmen lazım az az ye amaHah bu olur peki kahvaltı ara ogun akşam yemeği olarak mı yapmam lazım yoksa ogle yemeği yesem olur mu
Ooh afiyet olsun kuzumGünaydın kızlar
Şekersiz diyet yalan oldu, dün hamburger yedim 1 kilo ödem yapmış bir gecede şaka gibi
Burdayım burdayım
umarım istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşırsın. bende senınle aynı kılodayım bana en ıyı gelen sey bır dıyet arkadasıydı yakın arkadasımla bırlıkte dıyete basladık suan o calıstıgı ıcın dıyet yapamıyor ben devam edıyorum ama onunla bırlıkkte yaparken daha motıve oluyordumSelam kizlar! :)
Kisa ozet gecicem. 34 yaşındayım. 106 kiloyum. 2 cocuk annesiyim. Evlenirken 65 kiloydum. Hicbir bahanem yok. Yedim de yedim. Her gun yalandan diyete girdim. Gitmedigim diyetisyen, kullanmadigim iştah bastırıcı çay, ilaç kalmadı.
Hep kendime yenildim.
Şurada dişimi sıkacağım max 6 ay ama ben hep yolu uzattım.
Zararın neresinden dönsek kâr. Şu anda da diyetisyen takibindeyim. Yarından itibaren burada paylasmak istiyorun gidisatimi. Bu yolda benimle yurumek isteyen diyet arkadaşı arıyorum. Hadi birbirimizi destekleyelim!