- 18 Ağustos 2022
- 2.922
- 8.997
- Konu Sahibi fitkizdiyette
12:30 ilk öğün
Sahanda yumurta
Menemen
Yarım simit
Salatalık
Zeytin
Bu nasıl diyet
Sahanda yumurta
Menemen
Yarım simit
Salatalık
Zeytin
Bu nasıl diyet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asıl benimkine bak12:30 ilk öğün
Sahanda yumurta
Menemen
Yarım simit
Salatalık
Zeytin
Bu nasıl diyet
Bu tek öğün mü yoksa başka öğün yapacak mısın? Tek öğün için çok az çünkü. Canım kısır çekti senin yüzünden şimdi bu hafta kısır yiyeceğim, mutlu musunAsıl benimkine bak
Tek öğün canım mutluyum tabiBu tek öğün mü yoksa başka öğün yapacak mısın? Tek öğün için çok az çünkü. Canım kısır çekti senin yüzünden şimdi bu hafta kısır yiyeceğim, mutlu musun
Asıl ben ne yedimmm 2 kilo verdim diye dondurma da yedim cips deAsıl benimkine bak
Oo harikasınEklemeyi unutmuşum
30 dk tüm vücut çalıştım
Ay iyi çok şükür iyiymissin canım olsun o kadar kötü gün geçirdin hiç yoktan iyidir haftaya toparlarsinKizlar kizlaaaar sabah kalktim tartildim mis gibi foto cekmedim bilmiyordum sizin ekleyeceginizi. Sonra siteye bir turlu giremedim surekli bir sorunla karsilastiniz dedi durdu daha yeni baglanabildim.
Benim de
106.8den 106.0a gelmis. Son gunlerde bozulmasa cok daha iyi olurdu.
Liste yapmayı bilsem yapardım valla da hiç anlamam . Herkes haftaya ki hedefini yazsa öyle de olur mesela benim haftaya salıya hedefim 116 olmak gibiBi de canikolar simdi tablo yapma isi cok karisik olacak gibi sanki. Surekli yeni birileri ekleniyor bilemedim nasil toparlariz? Gonullu var mi?
YA da acaba herkes kendi bireysel cizelgesini mi yapsa Her sali o sekilde yazsa o da guzel olur.
Yani mesela
Fitkizdiyette
1 ocak 106
8 ocak 105
15 ocak 102 hep onceki haftalar da yazsa yani
Gibi gibi... nasil?
aferin bebişimAsıl ben ne yedimmm 2 kilo verdim diye dondurma da yedim cips de
Bu sefer de hedef guncel derkrn cok karisir.Liste yapmayı bilsem yapardım valla da hiç anlamam . Herkes haftaya ki hedefini yazsa öyle de olur mesela benim haftaya salıya hedefim 116 olmak gibi
Misafir olunca zor oluyor ama ondan sonda toparlamak önemli olanaferin bebişim
ben tek öğün devam edicem bakalım en azından iki öğün ara öğün yapınca abartıyorum. . Yarın veya diğer gün k.validemlwr gelecek o gün yine rek yapıcam ama karbonhidrat tüketirim diye düşünüyorum
Tamam canimBu sefer de hedef guncel derkrn cok karisir.
Bence bireysel hafta bazli liste daha net ve kolay olur.
Ama tabi ki hedefimizi de yine normal mesajda belirtebiliriz