- 18 Ağustos 2022
- 2.922
- 8.997
- Konu Sahibi fitkizdiyette
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da yer var mı kızlar?Selam kizlar! :)
Kisa ozet gecicem. 34 yaşındayım. 106 kiloyum. 2 cocuk annesiyim. Evlenirken 65 kiloydum. Hicbir bahanem yok. Yedim de yedim. Her gun yalandan diyete girdim. Gitmedigim diyetisyen, kullanmadigim iştah bastırıcı çay, ilaç kalmadı.
Hep kendime yenildim.
Şurada dişimi sıkacağım max 6 ay ama ben hep yolu uzattım.
Zararın neresinden dönsek kâr. Şu anda da diyetisyen takibindeyim. Yarından itibaren burada paylasmak istiyorun gidisatimi. Bu yolda benimle yurumek isteyen diyet arkadaşı arıyorum. Hadi birbirimizi destekleyelim.
Buyur hoş geldinBana da yer var mı kızlar?
Ay çok mutluyummmmm kız motive olmak motive etmek için uğraşıyorum bi kapı bulamadım kendimeBuyur hoş geldin
Bugün tartini yaz başla aynı kilodayiz aynı boydayiz her gün yediklerini paylaş ben pek paylasamiyorumAy çok mutluyummmmm kız motive olmak motive etmek için uğraşıyorum bi kapı bulamadım kendime
168 boyunda 81 kiloydum eski halime dönmek istiyorum hedef 60 birbirimize destek olalım motive edelim Kurallar neler tartı günü ne zaman canımmm
Tabi canım gel buyur hosgeldinBana da yer var mı kızlar?
Hoşgeldin tek öğün yapmayı çok seviyorum ben ama bu aralar yapamıyorumBen tek öğün yapacağım dün başladım ben de etkisini hemen gördüm doktor mustafa üye var belki duymuşsunuzdur tek öğün baya anlatıyor çok güzel sonuçlar alınıyor tabi irade sahibi olmak şart bakalım
Az önce tartıldım sonuç bu bakalım neler olacak. Ama bu gruba girdiğime mutluyum .
Hedef 60
Hoş buldum canım ben de dün başladım iyi okuyor ben özellikle dozunu kaçırıyorum meyve olsun yemek olsun eşim yanımdayken de çok yiyorumHoşgeldin tek öğün yapmayı çok seviyorum ben ama bu aralar yapamıyorum
Valla yapabiliyorsan iyi olur ben bilmiyorum yapmayıKilolarınızdan haftalık olarak çizelge falan mı yapsak daha bi mptive edici olur mu acaba kızlar ne dersiniz
Tabi buyur hosgeldin kilonu yaz yediklerini yaz benim gibi çok kaçamak yapma verirsinizKızlar bende katılabilir miyim
Hoşgeldin salı günü tartı günümüzKızlar bende katılabilir miyim
Tamam canım bende dikkat etmeye çalışıyorum olucak inşallah hep beraber boy 165 kilo 79 sabah tartildimValla yapabiliyorsan iyi olur ben bilmiyorum yapmayı
Tabi buyur hosgeldin kilonu yaz yediklerini yaz benim gibi çok kaçamak yapma verirsiniz
Teşekkür ederim canım sabah tartildim 79Hoşgeldin salı günü tartı günümüz
Hosgeldin canımTeşekkür ederim canım sabah tartildim 79
Pazar gününden beri dikkat etmeye çalışıyorum artık daha fazla dikkat ederim hep birlikte bol eksili günlerimiz olsun inşallah
Canım çok teşekkür ederimHosgeldin canım