- 25 Mayıs 2020
- 85
- 43
- 38
- Konu Sahibi Kuzukulagi
Merhabalar kendime diyet arkadaşı arıyorum 70lerde kilosu olanlar olursa daha mutlu olurum insan tek başına diyet yapmakta çok zorlanıyor evlendim ve kilo aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi . Nasıl bir diyet düşünüyorsunuz?Sayfayı canlı tutalım. Bende 77 kiloyum.
Merhaba ben su diyetine başlamayı planlıyorum benimle başlamak ister misinizMerhaba ben de 73 kiloyum boyum 167 . Hedefim 60 . Düşünürseniz düşündüğüm bı diyet var beraber yapabiliriz.
Merhabalar ben su diyetini kaldırabileceğimi düşünmüyorum maalesef. Ama farklı diyetler yapsak da birbirimizi motvie edebilir,kaç kilo verdiğimizi fln paylasabiliriz.Merhaba ben su diyetine başlamayı planlıyorum benimle başlamak ister misiniz
Omad diyetine ne dersin bnmde kilom 70 lerdeMerhabalar ben su diyetini kaldırabileceğimi düşünmüyorum maalesef. Ama farklı diyetler yapsak da birbirimizi motvie edebilir,kaç kilo verdiğimizi fln paylasabiliriz.
Nasıl bir diyet acaba?Omad diyetine ne dersin bnmde kilom 70 lerde
Şimdi baktım da tek öğün beslenmeymis. Buna varım ben o öğünde de sağlıklı yiyecekler tüketerek daha hızlı kilo vermeye çalışırımOmad diyetine ne dersin bnmde kilom 70 lerde
Evet güzel olur yaz geliyor biran önce vermemiz lazımmmmMerhabalar ben su diyetini kaldırabileceğimi düşünmüyorum maalesef. Ama farklı diyetler yapsak da birbirimizi motvie edebilir,kaç kilo verdiğimizi fln paylasabiliriz.
Kesinlikle hadi yarın baslayalim o zaman. Akşamları durumlardan konuşuruz. İlk günler ödem gittiği için fazla eksi görüyoruz tartıda diye 3 Haziran tartı günümüz olsun, daha sonra haftada bir guncelleyelim ne dersin?Evet güzel olur yaz geliyor biran önce vermemiz lazımmmm
Bn iki haftadır uyguluyorum ama şuan duraksadim gibi devam edecem inşallah planı sen yap canım uyalım grup içeriğine yapmak isteyen var ise de katılırŞimdi baktım da tek öğün beslenmeymis. Buna varım ben o öğünde de sağlıklı yiyecekler tüketerek daha hızlı kilo vermeye çalışırım
Bı üstteki mesajımı oku canm uygunda baslayalim yarinBn iki haftadır uyguluyorum ama şuan duraksadim gibi devam edecem inşallah planı sen yap canım uyalım grup içeriğine yapmak isteyen var ise de katılır
Bu arada yavasladiysan 1 kaç gün hurma yoğurt diyeti yapmanı tavsiye ederim 1 haftada 5 7 arası kilo veriliyorBn iki haftadır uyguluyorum ama şuan duraksadim gibi devam edecem inşallah planı sen yap canım uyalım grup içeriğine yapmak isteyen var ise de katılır
Harika olurrrKesinlikle hadi yarın baslayalim o zaman. Akşamları durumlardan konuşuruz. İlk günler ödem gittiği için fazla eksi görüyoruz tartıda diye 3 Haziran tartı günümüz olsun, daha sonra haftada bir guncelleyelim ne dersin?