• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yoldaşı.....

71 kilodayım. Evlendim çocuk doğurdum ve kilo aldım. Emziriyorum, ama da kilo vermek istiyorum. Bence baya iradesizim. İrademi kazanmak istiyorum, eskisi gibi 55 kilo olsam fena olmaz. 60'a bile razıyım ilk etapta.

Merhaba ben su diyetine başlamayı planlıyorum benimle başlamak ister misiniz
Merhabalar ben su diyetini kaldırabileceğimi düşünmüyorum maalesef. Ama farklı diyetler yapsak da birbirimizi motvie edebilir,kaç kilo verdiğimizi fln paylasabiliriz.

Evet güzel olur yaz geliyor biran önce vermemiz lazımmmm
Kesinlikle hadi yarın baslayalim o zaman. Akşamları durumlardan konuşuruz. İlk günler ödem gittiği için fazla eksi görüyoruz tartıda diye 3 Haziran tartı günümüz olsun, daha sonra haftada bir guncelleyelim ne dersin?

Şimdi baktım da tek öğün beslenmeymis. Buna varım ben o öğünde de sağlıklı yiyecekler tüketerek daha hızlı kilo vermeye çalışırım
Bn iki haftadır uyguluyorum ama şuan duraksadim gibi devam edecem inşallah planı sen yap canım uyalım grup içeriğine yapmak isteyen var ise de katılır

Back