Diyet yemekleri paylaşım platformu

kızlarr size unsuz şekersiz çok lezizi bir kurabiye tarifii bu tarifi arkadaşım barkinimden aldım
malzeme
2 bardak yulaf ezmesi
2 yumurta
1.5 çay bardaqı light yoqurt
2 çorba kaşıqı zeytinyaqı(katılmayabilir)
portakal yada liom rendesi
kuru üzüm
kuru kayısı
kuru incir
yaban mersini
bütün malzemeyi karıştırıp yaqlı kaqıtla pişiryorsunuz ve afiyetle yiyorsunuzz :34:

bu kurabiyenin tarifini deniyeceğim kurabiye sever biri olraktan ve diyet yapan biri olaraktan :)

Ahhh güzelcim çok güzel söylüyorsun daaa keşke süt içebilsem valla gece gündüz süt içerim. İçemiyorum bi türlü kokusu beni kötü yapıyor. Yani bende sütü tüketemiyorum diye yoğurt, ayran, peynir ... bunları çok tüketiyorum. Biliyorum yerine geçmez ama yapacak çok fazla şeyimde yok. Taze sıkılmış meyve suyu süper oluyor. Ben evde karışık meyve suyu yapıyorum nar,greyfurt,portakal yerine göre mandalina..
Bu arada keçi sütü furyası var ortalıkta, keçi sütü yoğurdu,keçi peyniri falan. Mesela Ender Saraç hemen hemen her gün keçi sütünün faydalarından bahsediyor.

Süt sever arkadaşlarım bide keçi sütünü deneyin derim... Madem ben içemiyorum siz benim yerime de bir bardak için :1:

canım içine tarçın kat iç şeker atma çok güzel oluyo bende sütü pek sevmem ama bi dene istersen

bu diyet yaptığım zamanlarda kan şekerimi dengelemek ve tatlı krizlerimi geçiştirmek için uyguladığım ve çok lezzetli bir ta

2 elma rendelenir içine 1 çorba kaşığı müsli, bir tutam (hatrı sayılır bir tutam) tarçın, yarım çay kaşığı vanilya ve 2 çorba kaşığı süt eklenir bu karışımı dilerseniz direk elmaları rendelemeden blender danda geçirebilirsiniz hem ozaman muhallebi kıvamında oluyor vede çoook lezzetli

bu diyet yaptığım zamanlarda kan şekerimi dengelemek ve tatlı krizlerimi geçiştirmek için uyguladığım ve çok lezzetli bir tatlı

2 elma rendelenir içine 1 çorba kaşığı müsli, bir tutam (hatrı sayılır bir tutam) tarçın, yarım çay kaşığı vanilya ve 2 çorba kaşığı süt eklenir bu karışımı dilerseniz direk elmaları rendelemeden blender danda geçirebilirsiniz hem ozaman muhallebi kıvamında oluyor vede çoook lezzetli

Süper olmuş burası tek tek inceleyemedim ama verdiğim tarifler yoktur sanıyorum

ilk olarak cornfileks li tavuk tarifim

tavuk göğüsün üzerine elimizle bastırıp ikiye bölüp inceltiyoruz ve sonra uzun uzun kesip şeritler elde ediyoruz yumurtayı çırpıyoruz ayrı bir yerde rondoda çektiğimiz cornfileksin içine istediğimiz baharatları koyuyoruz ve önce yumurtaya sonra hazırladığımız karışıma bulayıp yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine diziyoruz. Süper olan şey şu ki sıfır yağ içeriyor ve KFC de yapılan tavuklara çok benziyor isterseniz bir kaşık bal ile bir kaşık hardalı karıştırıp batırarak yiyebilirsiniz.(kayınvalidemin gizli tarifidir)

2.Tarif

Kepekli makarna bol domates 1 kaşık sıvı yap nane ve pul biber.
Makarnayı haşlayın sıvıyağda naneyi biraz çevirin rendelediğiniz domatesleri ekleyin pul biber ve suyunu çeken domates sosa makarnaları atın missss.

3. Tarif
Kabak ve yoğurt zevke göre sarımsak ve 3-4 ceviz

kabaklar rendelenir yoğurtla karıştırılır istenirse sarımsak ve ceviz eklenir ciddi anlamda doyurucu.

4.Tarif tatlı

Elma rendesi tarçın ve kepekli bisküvi kırığı hepsini karıştırın top top yapın istediğiniz acı kakao ya da hindistan cevizine bulayın kan şekerinizi dengeleyecektir.

aklıma geldikçe eklerim.

arkadaşlar bütün sayfaları okuyamadım
ama yazılmadıysa bende bi tarif yazayım.
1 tane çiğ kabağı rendeliyoruz
1 kase de sarımsaklı yoğurt yapıp kabakların
üstüne döküyoruz.üzerine kırmızı pul biber serpip ıııımmmmm
diye diye yiyoruz:56:

kabak çiqmi yeniliyor cnm :44:

kızlar evde hazırlayabileceğimiz düşük kalorili pasta tarifleri var mıdır acaba, kakaolu kek gibi:9: öle çok özledim ki hamurişlerini valla rüyalarıma girio :5:

cok guzel olmus burasi

yumurtali taze fasülye

ben fasülyeleri temizleyip hasladiktan sonra hafif yagda kavurup üstüne yumurta kirip yiyorum (ben yagda kavurmuyorum suyunu süzüp yumurtayi kirip yiyorum )

ben değil ama kocam diyette
o yüzden bende bi tarif vermek istiyorum
bir çay bardağı pirinçi yıkayıp 1.5. çay bardağı suyla haşlayın ineceğine yakın içine bi tane küp havuç biraz bezelye biraz zeytinyağı dökün suyunu çekince altını kapatın. demlenince içine dreotu, kornişon turşu ve mısır koyun afiyetle yiyin. pilav yerine geçiyo. ama biz 1 çay bardağını iki kişi yiyoruz ona göre

ben değil ama kocam diyette
o yüzden bende bi tarif vermek istiyorum
bir çay bardağı pirinçi yıkayıp 1.5. çay bardağı suyla haşlayın ineceğine yakın içine bi tane küp havuç biraz bezelye biraz zeytinyağı dökün suyunu çekince altını kapatın. demlenince içine dreotu, kornişon turşu ve mısır koyun afiyetle yiyin. pilav yerine geçiyo. ama biz 1 çay bardağını iki kişi yiyoruz ona göre

canım bende bu tarifi pirinç salatası olarak yapıp misafirlerime ikram ediyorum ve çok seviyorum tekrar hatırlatmış oldun çok teşekkürler :56:

topiği çok beğendim çok güzel tarifler var ellerinize sağlık deneyeceklerim var içinde benimde size diyet poaça tarifim var

1.5 bardak ılık su
1 bardak light süt
1 yaş maya
yarım çay bardağı zeytin yağı
2 kaşık şeker (esmer olursa süper olur)
1 tatlı kaşığı tuz
ve aldığı kadar tam buğday unu
içinede light beyaz peynir
hamuru yoğurup mayalandırıyoruz yarım saat sonra küçük bezeler yapıp içine peynir koyup şekil veriyoruz ben yuvarlak yapıyorum üzerine yumurta sarısı sürüp 10 dkda tepside bekletirsek daha bi güzel oluyor sonra önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında üstü kızarıncaya kadar pişiriyoruz..yanında rezene çayı harika gidiyor kızlar afiyet olsun

topiği çok beğendim çok güzel tarifler var ellerinize sağlık deneyeceklerim var içinde benimde size diyet poaça tarifim var

1.5 bardak ılık su
1 bardak light süt
1 yaş maya
yarım çay bardağı zeytin yağı
2 kaşık şeker (esmer olursa süper olur)
1 tatlı kaşığı tuz
ve aldığı kadar tam buğday unu
içinede light beyaz peynir
hamuru yoğurup mayalandırıyoruz yarım saat sonra küçük bezeler yapıp içine peynir koyup şekil veriyoruz ben yuvarlak yapıyorum üzerine yumurta sarısı sürüp 10 dkda tepside bekletirsek daha bi güzel oluyor sonra önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında üstü kızarıncaya kadar pişiriyoruz..yanında rezene çayı harika gidiyor kızlar afiyet olsun

miss gibi koktu sanki poçalarr :40: mayalı poçaların tadı bi başka oluyor..ilk fırsatta denicem canım tarif için çok teşekkürler :16::16:

kızlar ,diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz bölümündede rejimde aynı şeyleri yemekten bıkanlar için farklı tarifler topiği var.orayada bakabilirsiniz.

bence çorbaların hepsi diyet kategorisine giriyor. tabii bol yağlı ve soslu olanlar hariç.

bizim de evde çokça pişen bir çorbamız var:
1 havuç
1 kabak
1 patates
1 soğan (isteğe göre)
yeşil biber
1 bardak mercimek
bir avuç tel şehriye
hepsini çok küçük küp küp kesin. 5 bardak suya ;
ilk önce patates ve havuç sonra diğer malzemeleri ekleyin.
daha sonra mercimek ve tel şehriyeyi.
istediğiniz baharatları da ekledikten sonra çorbanız hazır.

Yoğurtlu Barbunya Salatası
Canınız atıştırmalık bir şeyler istediğinde kolayca hazırlayıp yiyebileceğiniz bir salata. İçinde bolca barbunya bulunduğundan, lif ihtiyacınızı da karşılayacak ve sizi uzun süre tok tutacak. Üstelik salatalara kıyaslandığında, protein açısından da daha zengin.

Malzemeler

1 kg taze barbunya
5 dilim dana jambon
2 közlenmiş kırmızıbiber
7-8 konserve mantar
1 çay bardağı mısır
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
1 çay bardağı ceviz

Sos

1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı mayonez
2 diş sarımsak
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı

Barbunyayı ayıklayıp haşlayın.
Dana jambonu, iri küpler şeklinde doğrayın ve közlenmiş biberle birlikte, derince bir salata kâsesine koyun.
Mantar, maydanoz ve dereotunu ince ince doğrayın.
Dilimlediğiniz mantarı, mısırı, barbunyayı, cevizi, ince kıydığınız maydanozu ve dereotunu da ekleyip karıştırın.
Sos için gerekli malzemeleri karıştırın ve salatanın üzerine gezdirin.

Afiyet Olsun.

Not: 4-6 kişilik olan bu tarif, porsiyon başına 350-450 kalori arasındadır.

Back
X