Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar diyet yapıyorum ama yani yinede doyacak kadar yiyorum mesela yemek yiyorum bana yettiğini biliyorum ama aç da değilim sadece midem kazınıyo neden olabilir
Açıkçası 15 kilo vermiş biri olarak. Bu duygusal olabilir. sıkılmaktan da olabilir. Kendinize hobiler edinin. Spor yapın. Kilo verince zaten gaza gelirsiniz. ve istikrarınız artar.
Açıkçası 15 kilo vermiş biri olarak. Bu duygusal olabilir. sıkılmaktan da olabilir. Kendinize hobiler edinin. Spor yapın. Kilo verince zaten gaza gelirsiniz. ve istikrarınız artar.
Yok duygusal değilmiş bende insülün direnci vardı değerlerim düzeldi diye ilacı bırakmıştım 2 hafta olmuştu bırakalı bi haftası böyleydim zaten ama tekrar ilaç kullanınca düzeldi
Arkadaşlar diyet yapıyorum ama yani yinede doyacak kadar yiyorum mesela yemek yiyorum bana yettiğini biliyorum ama aç da değilim sadece midem kazınıyo neden olabilir