- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.572
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
İşin hayırlı olsun çok sevindim senin adına
Hola tempon gerçekten çok yoğun, sabah çıkmadan çamaşır as kedilere bak işten gelince çamaşır katla yine kedilere bak sofra kur topla evi temizle ertesi günün yemeğini yap vallahi pestilin çıkmıyorsa bravo derim. Ben bunların hepsini öldürseler yapamam mesela, şu ara benim işler de anormal yoğun temizlik çamaşır yemek hak getire, bu hafta annem sağolsun yemek yolladı onlarla pratik şeyler hazırlıyorum. Beslenme tarzın nasıl bilmiyorum ama bu tempoda öyle kibrit kutusu peynir yeşil çay salata olmaz yani mazallah düşer bayılırsın bi köşede
Bol protein yemen lazım yanında da salata. Hamur işinden uzak durmaya çalış, hem kilo yapar hem de çabuk acıktırır. Protein nitelikli gıdadır zaten, hem tok tutar hem de seni dirençli yapar
Çok teşekkür ederim canım Ve işte duymak istediğim sözler Bana bunlarla gelin Tempom yoğun di mi ? Arada sadece iki saat eşimle dizi, belgesel falan izleme molamız var ama her boş bulduğum an iş yapıyorum. Yardımcı da bulamadım kendime. Kedilerin tüy dökme mevsimi de geldi işte bir türlü toto üstü oturmuyorum.