• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yaparken kabız olanlara

larminem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
372
0
26
İstanbul
Diyet yaparken dikkat edilmesi gereken en mühim konudur. benim başıma da geldiği için bu konuyu aydınlatmak istedim

Öncelikle diyete başlamadan 1 gün önce güne sirkeli su ile başlıyoruz ve o gün boyunca yumuşak ve lifli şeyler yemeye dikkat ediyorum bu hem bağırsaklarımızı çalıştırıcak hemde daha hızlı kilo verimini sağlicak yalnız dikkat edilmesi gereken mevzu sirkeyi içtikten sonra bağırsaklarımızdaki ve vücudumuzdaki toksin maddeler bağırsaklarda birikir ve maalesef katı gıda yemeye devam ettikçe ( katı gıdadan kastım unlu mamüller) bağırsakta biriken dışkı katılaşmaya sertleşmeye başlıyor bunu diyete başladıktan 1 hafta sonra farkettim :)

Öncelikle kabız olmamak için diyete sıvı gıdalarla başlıyoruz bol su içiyoruz bol meyve ve sebze yiyoruz akşam 7 den sonra yemek faslını bitiriyoruz sadece su içiyoruz

Son düzenleme:
bende yaşıyorum bu durumu maalesef ve bazen çok can yakıcı olabiliyor:43::43:bende sirkeli ballı suyla çözüm buldum kendime ama şuan sirkem bitti ve aynı şeyi tekrar yaşıyorum... iki gündür sıcak suyun içinde kayısı deniyorum bakalım fayda edecek mi:26:ayrıca bu öyle bi durum ki içtiğim su ve çaylar hiç tesir etmiyor gibi bana ?

bende yaşıyorum bu durumu maalesef ve bazen çok can yakıcı olabiliyor:43::43:bende sirkeli ballı suyla çözüm buldum kendime ama şuan sirkem bitti ve aynı şeyi tekrar yaşıyorum... iki gündür sıcak suyun içinde kayısı deniyorum bakalım fayda edecek mi:26:ayrıca bu öyle bi durum ki içtiğim su ve çaylar hiç tesir etmiyor gibi bana ?

çok zor bir durum ve bunu diyet yaparken yaşamak insanın şevkini baya kırıyor :)

sirkeli suyu balla dene bir tatlı kaşığı kadar bal ve yemek kaşığı sirke ılık suda ben yatarken bir bardak sabah kalkar kalkmaz bir bardak içiyordum ama benim küçüklükten kalma kabızlık sorunlarım mevcuttu sirkeli suyu içince vücut bi anda bütün toksin maddeleri atmaya çalışıyor buda kabızlık olarak ortaya çıkıyo çok sert bir dışkı oluşumuna sebeb oluyor maalesef :(

dşkı katılaşması için bamya yemeğini dene bütün gün bol su iç gerçekten yumuşatıyor:)

%100 çözümümüz var arkadaşlar .

Maalesef aynı durumu diyet değilken bile yaşıyorum.

ETi'nin sade (sarı pakette) müslisi var.
1,5 tepeleme çorba kaşığını süt ve yoğrtta 5dk bekletiyorsunuz.
Sonra yiyorsunuz.... Yumuşacık oluyorsunuz.
Bunu her gün yaparsanız, hergün düzenli olarak sıkıntısız problem çözülüyor.
İçinde çinkodan tutunda bir çok destek var...

Bir dönem bunun daha mucizelerini bilmez iken 3 ay yemiştim.
5-6 kilo da vermiştim....

Back
X