• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Yapanlara Bir Sorum Olacak...

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Merhabalar...
Dün diyete başladım.Biraz zorlansam da idare ediyorum...

Sorum şu ...
Diyet yaparken kendinize ödül veriyor musunuz?
Haftada bir istediğinizi yiyor musunuz?Serbest menü yani...

Ödülü neye göre veriyorsunuz.
Kilo verdikçe mi yoksa belli bir durum olmadan mı?:26:

Yardımcı olabilcek var mı :26:

Selam cnm hayırlı olsun diyetin :)) Ben temmuzdan beri diyet yapıyorum ama her pazar kendime ödül verdiğim
için maalesef 5ayda 9kg verdim..Eğer ödülü abartmasaydım kesin 15kılo vermiş olurdum en az:)) Bence ödülü haftada
bir öğün ve akşam olmamak kaydıyla aşırıya kaçmadan ver veya haftada bir çikolata yiyebilirsin..Ama kilo verdiysen
daha mantıklı olur,kilo verdiğin zaman ödül ver..Ödül verince biraz kilo verme duruyor,sonra yeniden vermeye
devam ediyorsun..Sabır ve sporla umarım yakında istediğin kiloya ulaşırsın..Hedefin kaç kilo vermek cnm?

slm ben 85 kg dan 69.9 rakamı göreseyekadar nerdiyse sıfır kaçamak yaptım yanien kötü canımın çektiği birşey olursa ortamda vs. tadımlık yerdim ama 69,9 görünce ilk işim burgerking gitmek oldu sonrasında her c.tesi full ve pazar sadece kahvaltımda özgürüm şuanki kg 67,400,hedefime 7,400kg kaldı.

sana kilovermende başarılar dilerim..

Selam cnm hayırlı olsun diyetin :)) Ben temmuzdan beri diyet yapıyorum ama her pazar kendime ödül verdiğim
için maalesef 5ayda 9kg verdim..Eğer ödülü abartmasaydım kesin 15kılo vermiş olurdum en az:)) Bence ödülü haftada
bir öğün ve akşam olmamak kaydıyla aşırıya kaçmadan ver veya haftada bir çikolata yiyebilirsin..Ama kilo verdiysen
daha mantıklı olur,kilo verdiğin zaman ödül ver..Ödül verince biraz kilo verme duruyor,sonra yeniden vermeye
devam ediyorsun..Sabır ve sporla umarım yakında istediğin kiloya ulaşırsın..Hedefin kaç kilo vermek cnm?

Canım ben 64 üm şuanda.Hedefim 57-58olmak :8:

Sen diyetisyene mi gittin ?

Diyet listen nasıl :31:

Yok canım diyetisyene gitmedim direk 6 öğün az ve sık yedim yeme stilimi değiştirdim
pilav-makarna yemedım ,şekeri bıraksam daha fazla verırdım
7den sonra sadece bır meyve yedım
sabahları kahvaltıma bol yeşillik domates kıbrıt kutusu kadar peynır
öglenlerı bır tabak sebze yemeği veya corba
aralarda cornflakes veya meyve
akşamları da haftada 2gün balık,bazen 2kere tavuk veya kırmızı et
genelde ızgara ve salatayla yogurtla ..
hem dıyete baglı olmadıgım ıcın rahat oldu
hem de 1ay sonra iyice alısıyorsun ve aksamları atıstırmayı bırakıyorsun
sen dıyetısyenle mı yapacaksın ,bunun en iyi yanı tartılacagın ıcın kacamak yapamamak olur
dıyetısyen anlayacak kızacak dıye yemezsın:)

evet veriyorum, kafama göre ödül vereyim demedim, diyetisyenim vermemi söyledi.
ilk ay çok istikrarlı yaptım 4.1 kilo mu ne verdim. sonra araya bayram girdi, anne yemekleri girdi, yapmadım. haftaya tekrar başlıyorum. şu hafta yemekli misafirler ve yemekli misafirlikler çok. bitsin bu hafta, diyete devam.

ödül olarak sevdiğim fast food yemekleri yiyorum, tantuni, kebap, burger king... vs.

Nasıl bir diyet yaptığına bağlı. Mesela ben şuan isveç diyeti yapıyorum kısa sürede baya kilo verdiriyo bu diyette diyet süresince asla ödül yok! ama uzun sürede kilo verdiren diyetlerde benim bildiğim haftada 1 ödül oluyor eski diyetisyenim öyle demişti.(tabi abartmamak koşuluyla)

Nasıl bir diyet yaptığına bağlı. Mesela ben şuan isveç diyeti yapıyorum kısa sürede baya kilo verdiriyo bu diyette diyet süresince asla ödül yok! ama uzun sürede kilo verdiren diyetlerde benim bildiğim haftada 1 ödül oluyor eski diyetisyenim öyle demişti.(tabi abartmamak koşuluyla)

ilginç bi diyet sanırım :/ diyetiniz boyunca ne kadar kilo verdiniz

merhabalar...
Dün diyete başladım.biraz zorlansam da idare ediyorum...

Sorum şu ...
Diyet yaparken kendinize ödül veriyor musunuz?
Haftada bir istediğinizi yiyor musunuz?serbest menü yani...

ödülü neye göre veriyorsunuz.
Kilo verdikçe mi yoksa belli bir durum olmadan mı?:26:

Yardımcı olabilcek var mı :26:

cnm 64 kiloymussun 60a kadar sıkı bi diyet yap 60da kendine ödül ver çok sevdiğin bişeyi 1 öğün olmak şartıyla ye bence

İsveç Diyeti çok çok ağır bir diyet ben de denemiştim 7.gün bayılacaktım ..Uzun sürede verilen kilo
daha sağlıklı bence ..Ben o zaman verdiğim kiloları 3 günde geri almıştım ..Kısa süreli plan yapmadan
uzun süreye yayarak hedef koymalısın bence zaten fazla kilo fazlası da yokmuş..marta kadar 60 veya
58 olursun spora baslarsın vucudunu toplarsın ve hedef koy mesela mayısta bu kıloda olacagım dıye
ben öyle yaptım sımdı 10.uncu kılomu da verdim ..Yavas gıdıyor ama bır daha delı gıbı yesen de aynı kıloya asla
dönmeyecegıne emın ol ..

İsveç Diyeti çok çok ağır bir diyet ben de denemiştim 7.gün bayılacaktım ..Uzun sürede verilen kilo
daha sağlıklı bence ..Ben o zaman verdiğim kiloları 3 günde geri almıştım ..Kısa süreli plan yapmadan
uzun süreye yayarak hedef koymalısın bence zaten fazla kilo fazlası da yokmuş..marta kadar 60 veya
58 olursun spora baslarsın vucudunu toplarsın ve hedef koy mesela mayısta bu kıloda olacagım dıye
ben öyle yaptım sımdı 10.uncu kılomu da verdim ..Yavas gıdıyor ama bır daha delı gıbı yesen de aynı kıloya asla
dönmeyecegıne emın ol ..

Yok canım diyetisyene gitmiyorum.Kendim yapıyorum :31:

Bende bugün hocamla diyet listesi ayarlarken hoca dedi ki bana haftada bir gün boz diyetini dedi günü sana kalmış dedi bence sende öyle yap :)

Back
X