tatlandırıcı kullanacaksan canım aspartam içerenleri kullanmalısın. çünkü sakarin içerenler mesane kanseri yapabiliyor. gerçi aspartam da gün içerisinde 20 den fazla kulanılırsa geçici 1-2 günlük hafif unutkanlık yapabiliyor. o nedenle ben ikisini de önermem. yapabiliyorsan sekersiz iç.ben öyle içiyorum yıllardır. zayıfken bile öyle içerdim. hem tadını alıyorsun içtiklerinin hem de gereksiz yere kimyasal almıyorsun. ama illa da şeker diyorsan esmer daha salıklı.
dolaba çikolata koyma canım sen de o zaman. görmeyince aklında tutmazsın. bebeğin kaçaylık?
canım bebegim ondokuz aylık. bir de 11 yaşında ablası var.seninki kaç aylık.
benimki de 21 aylık :) yakınlar. ne zaman ayıracaksın memeden? benimki de emiyor da feci bağımlı.
iyi de hayatım çok dillendirmesek de sen insanların sana bakışlarından-özellikle seni eskiden tanıyanların-rahatsız olmuyor musun. ben oluyorum vallahi. ay ne kadar kilo almışsın bakışlarından nefret ederken kilolu deilmişim gibi davranmam zor ve anlamsız bence. aksine kilolu olduumuzu düşünerek bu durumun hal çarelerine bakmak bana daha gerçekçi geliyor.
allah baışlasın.o dert bende de var.keyif için emiyor cadı.bu aralar hafif hafif başladım denemelere. 2 yaşına kadar dior doktorlar ama ben bu işin içindeyim. bence çok da bir fadası yok 2 aşına kadar emzirmenin. hatta kolay geldiiiçin dier emekleri azaltıyorlar ve bence bu daha sakıncalı.
jelibon ve milka karamelli çikolata delisi biriyim.. ve metro,albeni vs... evdee hiiiç yemek yapmam :) hep aburcubur geçer.. bir tek kahvaltı yaparız o eşim işe giderken.. gelincede annelerden birinde yeriz :)
hayatım abur cubur tüketmekle geçiyor yaza girerken 8 kilo aldım. 50 oldum. birde hamileyim ...
nasıl dur derim kendime..
:44:
süt yoğurt diyorsunuz.. sütü balla.. yoğurduda pekmezle yerim :) illaki aşırı tatlı olacak :)
tatlı isteğimi nasıl köreltirim.
tatlı bağımlısıyım.. aşırıı ama aşırı...
jelibon ve milka karamelli çikolata delisi biriyim.. ve metro,albeni vs... evdee hiiiç yemek yapmam :) hep aburcubur geçer.. bir tek kahvaltı yaparız o eşim işe giderken.. gelincede annelerden birinde yeriz :)
hayatım abur cubur tüketmekle geçiyor yaza girerken 8 kilo aldım. 50 oldum. birde hamileyim ...
nasıl dur derim kendime..
:44:
süt yoğurt diyorsunuz.. sütü balla.. yoğurduda pekmezle yerim :) illaki aşırı tatlı olacak :)
tatlı isteğimi nasıl köreltirim.
tatlı bağımlısıyım.. aşırıı ama aşırı...
katılıyorum valla. eşim destekolmuyo ama bana. emsin 2 yaşına kadar diyor.hem gece uykusu bölünüyo hem de az yiyo aynen. nasıl başladın denemeye
kilonun sahibi bazen yediklerimiz değildir arkadaslar..
benim bir arkadasım 1 senede 100 kilo aldı.. diyetler kamplar.. olmadı.. derken iyice aldı kiloyu. bir sürü sağlık problemi.. ayağı kırıldı kilodan. topuk dikeni vs...
en son 230 kiloydu çok bunaldığı için mide kelepçe ameliyatı olmak istedi.. ve ameliyatta çıkamadıO'nu rahmetle anıyorum ve onu çook özledim.
ki asla aşırı yiyen biri değildi
canım çok dikkat etmelisin bu dönem .kaç haftalıksın biliyorum ama 22.haftadan sonra glukoz tolerans testi yapılacak.şimdi gördüm kaç haftalık oldgunu çizelgenden.o zaman bir bozukluk varsa ondan kaynaklanıyor olabilir. ama hep böyleysen sadec şunu diyebilirim. meyve ve beyaz leblebi ye tatlı istediinde. saglıkla bitir inşallah hamileligini.
inşallahh bende tatlıya dur desem o yetecekcanım hamileyken daha iştahlıolunuyor sanırım tatlıya karşı. gerçinormalde de öylesin sanırım. yani dengelememizlazım. bi kere muhakkak evde yemek pişirmelisin. ah ah bilmezmiyim metroları albenileri. ama valla billa 3-4 gündür canım hiç istemiyor bunları. bak sen takıl bize. düşünce gücüynen zayıflayacam ben
önce kötüleme politikası izliyorum. pis olmuşartık,hadi biz meyve vs yiyelim ,tv izleyelim vs nedenlerle dikkatini başka yöne çekmeye ,memeyi unutturmaya çalışıyorum.daha az emzirmeye başladım ama onlar senden benden zekiler.çok da kanmıyorlar am başka yöntemlere geçmeden önce bunu biraz deniyorum.
ayy o ne ya gerçek mibu? Allah rahmet eylesin canım. Allah korusun ya.
allah rahmet eylesin.mutlaka organik bir nedeni vardır bu kadar kilo almasının.doruher zaman yediklerimizle alakalı deildir kilo. ama aldıımız kiloyu diyet yaparak verebiliyorsak o zaman bir bozukluk olmama şansı yüzde doksan dokuz bence. haaa,veremiyor ama diyete ramen sürekli alıyorsakkilonun sahibi bazen yediklerimiz değildir arkadaslar..
benim bir arkadasım 1 senede 100 kilo aldı.. diyetler kamplar.. olmadı.. derken iyice aldı kiloyu. bir sürü sağlık problemi.. ayağı kırıldı kilodan. topuk dikeni vs...
en son 230 kiloydu çok bunaldığı için mide kelepçe ameliyatı olmak istedi.. ve ameliyatta çıkamadıO'nu rahmetle anıyorum ve onu çook özledim.
ki asla aşırı yiyen biri değildi
bu sitede malkavian üye adı.. ama aktif değildi..
ailenin bir kızıydı. 2 hazianda kaybettik. sıkça dr. testlerini yaptırıp herşeyinize dikkat edin kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?