diyet yapamam, spora vaktim yok, aburcubur yemeden duramam diyenler buraya.

hmm o zaman tatlandırıcı kullanmıyım ya. esmer şekerden alıp azar azar koyiim bari. şekersiz asla içemiyorum. denedim ama olmadı

kilo problemi yaşadığımızı çok fazla dillendirmeyecekmişiz.

kilolo insanları değil, zayıf insanları düşünmeliymişiz

iyi de hayatım çok dillendirmesek de sen insanların sana bakışlarından-özellikle seni eskiden tanıyanların-rahatsız olmuyor musun. ben oluyorum vallahi. ay ne kadar kilo almışsın bakışlarından nefret ederken kilolu deilmişim gibi davranmam zor ve anlamsız bence. aksine kilolu olduumuzu düşünerek bu durumun hal çarelerine bakmak bana daha gerçekçi geliyor.

benimki de 21 aylık :) yakınlar. ne zaman ayıracaksın memeden? benimki de emiyor da feci bağımlı.

allah baışlasın.o dert bende de var.keyif için emiyor cadı.bu aralar hafif hafif başladım denemelere. 2 yaşına kadar dior doktorlar ama ben bu işin içindeyim. bence çok da bir fadası yok 2 aşına kadar emzirmenin. hatta kolay geldiiiçin dier emekleri azaltıyorlar ve bence bu daha sakıncalı.

jelibon ve milka karamelli çikolata delisi biriyim.. ve metro,albeni vs... evdee hiiiç yemek yapmam :) hep aburcubur geçer.. bir tek kahvaltı yaparız o eşim işe giderken.. gelincede annelerden birinde yeriz :)

hayatım abur cubur tüketmekle geçiyor yaza girerken 8 kilo aldım. 50 oldum. birde hamileyim ...

nasıl dur derim kendime..
:44:
süt yoğurt diyorsunuz.. sütü balla.. yoğurduda pekmezle yerim :) illaki aşırı tatlı olacak :)

tatlı isteğimi nasıl köreltirim.
tatlı bağımlısıyım.. aşırıı ama aşırı...

haklısın insanlar konusunda haklısın. ben neler yaşadım. 95 kiloyken insan içine çıkamaya utanıyodum. ama salla insanları. ben okulda kahvaltı yapıyodum bana diyolardı ki sen böyle zor yayıflarsın habire yemek yiyon.o cahillere kalsa açlıktan ölmemiz lazım. onları düşünmememiz lazım canım. onlar laflarını desin,duyma. bakışlarını görme. sen o esnada zayıflayacağını, bir zamanlar 49 kilo olduğunu ve yine olabileceğini düşün. ben bundan sonra öyle yapıcaam. insanlar beniüzse bile eve gelince gece yatmadan yine 60lı kiloları düşleyip uyucam. ve bundan sonra sağlıklı olma üzerinde daha fazla durucam. kiloya çok takılmıcam. hatta uzun bir süre tartılmamayı da düşünüyorum.

katılıyorum valla. eşim destekolmuyo ama bana. emsin 2 yaşına kadar diyor. hem gece uykusu bölünüyo hem de az yiyo aynen. nasıl başladın denemeye

canım çok dikkat etmelisin bu dönem .kaç haftalıksın biliyorum ama 22.haftadan sonra glukoz tolerans testi yapılacak.şimdi gördüm kaç haftalık oldgunu çizelgenden.o zaman bir bozukluk varsa ondan kaynaklanıyor olabilir. ama hep böyleysen sadec şunu diyebilirim. meyve ve beyaz leblebi ye tatlı istediinde. saglıkla bitir inşallah hamileligini.

canım hamileyken daha iştahlıolunuyor sanırım tatlıya karşı. gerçinormalde de öylesin sanırım. yani dengelememizlazım. bi kere muhakkak evde yemek pişirmelisin. ah ah bilmezmiyim metroları albenileri. ama valla billa 3-4 gündür canım hiç istemiyor bunları. bak sen takıl bize. düşünce gücüynen zayıflayacam ben

kilonun sahibi bazen yediklerimiz değildir arkadaslar..

benim bir arkadasım 1 senede 100 kilo aldı.. diyetler kamplar.. olmadı.. derken iyice aldı kiloyu. bir sürü sağlık problemi.. ayağı kırıldı kilodan. topuk dikeni vs...
en son 230 kiloydu çok bunaldığı için mide kelepçe ameliyatı olmak istedi.. ve ameliyatta çıkamadı O'nu rahmetle anıyorum ve onu çook özledim.
ki asla aşırı yiyen biri değildi

katılıyorum valla. eşim destekolmuyo ama bana. emsin 2 yaşına kadar diyor. hem gece uykusu bölünüyo hem de az yiyo aynen. nasıl başladın denemeye

önce kötüleme politikası izliyorum. pis olmuşartık,hadi biz meyve vs yiyelim ,tv izleyelim vs nedenlerle dikkatini başka yöne çekmeye ,memeyi unutturmaya çalışıyorum.daha az emzirmeye başladım ama onlar senden benden zekiler.çok da kanmıyorlar am başka yöntemlere geçmeden önce bunu biraz deniyorum.

ayy o ne ya gerçek mibu? Allah rahmet eylesin canım. Allah korusun ya.

canım çok yeni hamileliğim daha.. bu bnim normal halim. yemek yemeyi hiç sevmem. hep abur cubur yesem öylee güzel olucak ki...
gece nutella kavanozu başucumda durur :) uyku arası bile yerim. çıldırmış gibiyim tatlıya karşı sanki kıtlık olacak

kesinlikle durmam birazcı bari azaltmam gerek ama olmuyo. even yok ediyorum hepsini.. bu seferde tozşekeri yiyorum.
inşallahh bende tatlıya dur desem o yetecek
hamileyken zaten 10 kilo alınıyor ben heralde 20 alıcam :78:

ben gündüz pek emzirmiyorum ama gece olmazsa olmuyor. geçen aşam salça sürdüm. meme ee pisolmuş dedim emmedi. ama gece uyanıpisteyince meme pis, uf olmuş dedim yutmadı.

ayy o ne ya gerçek mibu? Allah rahmet eylesin canım. Allah korusun ya.

bu sitede malkavian üye adı.. ama aktif değildi..
ailenin bir kızıydı. 2 hazianda kaybettik. sıkça dr. testlerini yaptırıp herşeyinize dikkat edin kızlar...

allah rahmet eylesin.mutlaka organik bir nedeni vardır bu kadar kilo almasının.doruher zaman yediklerimizle alakalı deildir kilo. ama aldıımız kiloyu diyet yaparak verebiliyorsak o zaman bir bozukluk olmama şansı yüzde doksan dokuz bence. haaa,veremiyor ama diyete ramen sürekli alıyorsak
o zaman bir sorunun sinyali olabilir.

bu sitede malkavian üye adı.. ama aktif değildi..
ailenin bir kızıydı. 2 hazianda kaybettik. sıkça dr. testlerini yaptırıp herşeyinize dikkat edin kızlar...

ayyy tüh ya. başka bir sağlık sorunu mu vardı ki bukadar kilo aldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…