kizlar yazdiklariniz cok guzel......ben artik yemeklerimi tatli kasigiyla yiyorum.yavas yavas,bakalim bir faydasi olacakmi zaman gosterecek.....kolay gelsin...
valla şu akşamları çayın yanında bişeyler yemek bütün kadınların ortak özelliği heralde buna bir çözüm bulalım bence:26: ben pasta kek falan fazla yapmıyorum çünkü benimde canım istiyor ama çerezzz napıcaz yaaaaa
başla anacım geç bile kaldık. ben şişman ve yaşlı görünmek istemiyorum. yaşlanmadan dar kot giymek istiyorum
canım kolay gelsin. sonuna kadar katılıyorum sana.ben de dar kot,bikini-ama anneanne bikinisi degil-mini etek giymek istiyorum ve daha neler. elimden geldiince bilgim ve vaktim yettigi kadar buraya girmek istiyorum. destekle bu işi çözebiliriz.zaten çözmek zorundayız da .en azından ben.artık psikolojimi bozuyor bu kilolar.
her şey aklımızda ve beynimizde bitiyor bence.aklımızı kullanıp beynimizi yönetebiliriz.arkadaşın dedigi çok dogru.bizim en büyük hatamız hızlı yemek.beyin tokluk sinyalini 20 dakikada oluşturuyor. biz o 20 dak.içinde 1 tabak da yiyebiliriz 10 tabak da . öyleyse neymiş,öncelikle yavaş yemek yemeye çalışmalıyız.arıca hızlı ve abur cubura yönelik beslenme de-öün aralarındaki kaçamaklardan bahsediyorum-pankreasın insülin salgılamasını da bozduu için daha çabuk ve bir iştahlı acıkıyoruz. bence 2.yapmamız gereken şey ana ve ara ögünler dışında 1 lokmadan ne olur diyerek birşeyler atıştırmamak.
hiç bozulmasın canım. istersek yapabiliriz. bir zamanlar 65 kiloydum inceciktim. boyum 1.72. aynı vücut değil mi sonuçta. demek kiyine olabilir. şu düşünce gücü ile zayıflamayı bi araştır bence müthiş hissettiriyo.
tebrikler estherilk sayfaya ve buraya bakabildim yarın detaylı inceleyeceğim. bende de insülin direnci var, şeker hastalığından korunmak için uyguladıklarımız kilo almamaya ve geç acıkmaya sebep olan şeyler. mesela muz yerken sürt içmişsin çok doğru bir davranış. ben de dr.lardan ve araştırmalarımdan bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
bu arada unutmadan makarnanı integral al (tam buğdaydı sanırım) biraz fiyatlı ama değer. pirincini de kahverengi pirinç alırsan 1 bardak pirinç 3 bardak su şeklinde pişirince sert olmuyor! aradaki farkı göreceksin, çok daha uzun süre tok tutuyor ve istesende fazla yiyemiyorsun tıkıyor.
benim boyum da 1.60 ve şu an itibariyle kilom yetmişsekiz buçuk.ama evlendiimde kaç kiloydum kıkdokuz.düşünce gücüyle zayıflamayı çokaraştırdım ama ben tam anlamıyla uygulayamadım. ama dediim gibi aklımızla beynimizi alt edebiliriz ve yeniden denemeye deger.
ben de uzun zamandan beri bugünü çikolatasız geçirdim. emzirdikçe kalkıp kalkıp sarelle yiyorum ben ama. sabah kavanozu görünce acayip bir suçluluk duygusu içine giriyordum. ama farkettim ki nöbetlerde canım geceleri hiç de çikolata çekmiyor. demek ki yemek istemezsen yemiyorsun. bugünü çikolatasız kapatabilmeyi umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?