diyet yapamam, spora vaktim yok, aburcubur yemeden duramam diyenler buraya.

kizlar yazdiklariniz cok guzel......ben artik yemeklerimi tatli kasigiyla yiyorum.yavas yavas,bakalim bir faydasi olacakmi zaman gosterecek.....kolay gelsin...

:88: :87: :86: :84: :83: :82: :81: :80: :79: :78: :92: :94: :93: :95: :96: :97: :98:

7 aralık 2010
salı
bugün yorucu bir gündü. öğrenciler beni çok kızdırdı. herneyse.

sabah normal kahvaltı yaptım.omlet yedim biraz da

okulda 1 bardak çorba içtim

akşam eve gelince 1 kaseye nesfit koyup sütle yedim açlığımı bastırsın diye.

yemekte yarım kase mantı, 7-8 kaşık kabak yemeği, salata, yoğurt 2 çatal spagetti yedim. yemeklerimi uzun uzun çiğneyerek ve aralarda dinlenerek yedim. bu sat oldu hala acıkmadım. tatlı krizim tutmadı.
bugünü de olumlu kapatıyorum

valla şu akşamları çayın yanında bişeyler yemek bütün kadınların ortak özelliği heralde buna bir çözüm bulalım bence:26: ben pasta kek falan fazla yapmıyorum çünkü benimde canım istiyor ama çerezzz napıcaz yaaaaa

valla millet çayla bişey yerken ben oğlumu odasına götürüp mamasını yedirip uyutuyorum. sonrabanyoya filan giriyorum. yani başka şeylerle vakit geçiriyorum. zaten işimbitince vakit geç oluyor gidip yatıyorum. bugün de mısır patlattım çayla yesinler diye ama canım istemedi yemedim. hayret yaw

başla anacım geç bile kaldık. ben şişman ve yaşlı görünmek istemiyorum. yaşlanmadan dar kot giymek istiyorum

canım kolay gelsin. sonuna kadar katılıyorum sana.ben de dar kot,bikini-ama anneanne bikinisi degil-mini etek giymek istiyorum ve daha neler. elimden geldiince bilgim ve vaktim yettigi kadar buraya girmek istiyorum. destekle bu işi çözebiliriz.zaten çözmek zorundayız da .en azından ben.artık psikolojimi bozuyor bu kilolar.

her şey aklımızda ve beynimizde bitiyor bence.aklımızı kullanıp beynimizi yönetebiliriz.arkadaşın dedigi çok dogru.bizim en büyük hatamız hızlı yemek.beyin tokluk sinyalini 20 dakikada oluşturuyor. biz o 20 dak.içinde 1 tabak da yiyebiliriz 10 tabak da . öyleyse neymiş,öncelikle yavaş yemek yemeye çalışmalıyız.arıca hızlı ve abur cubura yönelik beslenme de-öün aralarındaki kaçamaklardan bahsediyorum-pankreasın insülin salgılamasını da bozduu için daha çabuk ve bir iştahlı acıkıyoruz. bence 2.yapmamız gereken şey ana ve ara ögünler dışında 1 lokmadan ne olur diyerek birşeyler atıştırmamak.

hiç bozulmasın canım. istersek yapabiliriz. bir zamanlar 65 kiloydum inceciktim. boyum 1.72. aynı vücut değil mi sonuçta. demek kiyine olabilir. şu düşünce gücü ile zayıflamayı bi araştır bence müthiş hissettiriyo.

evet ya kesinlikle. 15-20 dakikada yeyince acyip doydum bugün.normalde 5 dakikada tıkabasa yiyordum. ve yemeğin ardından aşırı bir tatlı isteğim oluyordu.

Son düzenleme:
tebrikler esther ilk sayfaya ve buraya bakabildim yarın detaylı inceleyeceğim. bende de insülin direnci var, şeker hastalığından korunmak için uyguladıklarımız kilo almamaya ve geç acıkmaya sebep olan şeyler. mesela muz yerken sürt içmişsin çok doğru bir davranış. ben de dr.lardan ve araştırmalarımdan bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

bu arada unutmadan makarnanı integral al (tam buğdaydı sanırım) biraz fiyatlı ama değer. pirincini de kahverengi pirinç alırsan 1 bardak pirinç 3 bardak su şeklinde pişirince sert olmuyor! aradaki farkı göreceksin, çok daha uzun süre tok tutuyor ve istesende fazla yiyemiyorsun tıkıyor.

benim boyum da 1.60 ve şu an itibariyle kilom yetmişsekiz buçuk.ama evlendiimde kaç kiloydum kıkdokuz.düşünce gücüyle zayıflamayı çokaraştırdım ama ben tam anlamıyla uygulayamadım. ama dediim gibi aklımızla beynimizi alt edebiliriz ve yeniden denemeye deger.

ben de uzun zamandan beri bugünü çikolatasız geçirdim. emzirdikçe kalkıp kalkıp sarelle yiyorum ben ama. sabah kavanozu görünce acayip bir suçluluk duygusu içine giriyordum. ama farkettim ki nöbetlerde canım geceleri hiç de çikolata çekmiyor. demek ki yemek istemezsen yemiyorsun. bugünü çikolatasız kapatabilmeyi umuyorum.

ay süper ya böyle destekler alınca çok mutlu oluyorum arkadaşlar. bildiklerini bizimle paylaş canım çok teşekkürler. makarna ve prinç olayı hoşuma gitti. onlardan alayım canım. peki şeker kullanımını nasıl yapmalıyız? tatlandırıcı kullanmak mı doğru, yoksa esmer şeker mi?

uzmantv ye baktım da ordaki eğitmen çok güzel ipuçları vermiş. zayıflamak istiyorsan bunu kimseye belli etme diyor. eğer kilo veremezsek hem kendimize hem çevreye karşı mahcupolacağımızdan motivasyonu düşürürmüş

evdeki tartıyı atın diyor. kiloylaçok ilgilenmeyin

arkadaşımız da bahsetmişti burda, uzman da aynısını söylüyo. kafanızda olmak istediğiniz vücudu her gece yatmadan düşünüz diyor

du bakiim daha neler dicek. yazarım buraya

laluşkacım bu arada 49 kilo süper. demek ki sen de yine o kiloya dönebilirsin.

dolaba çikolata koyma canım sen de o zaman. görmeyince aklında tutmazsın. bebeğin kaçaylık?

yemeğinizi küçük tabaklarda yeyin

her akşam masanın aynı tarafına oturmayın, evde hep aynı yere oturmayın diyor uzman. hep aynı şeyi yapan insanlar daha çok kilo alyomuş. harbi ya ben her akşamaynı yere oturuyorum.

olabildiğince siyah renkten uzak durun diyor.benim kıyafetlerin %99u siyah ay olmaması gereken herşeyi yapıyormuşum.

tatlandırıcı kullanacaksan canım aspartam içerenleri kullanmalısın. çünkü sakarin içerenler mesane kanseri yapabiliyor. gerçi aspartam da gün içerisinde 20 den fazla kulanılırsa geçici 1-2 günlük hafif unutkanlık yapabiliyor. o nedenle ben ikisini de önermem. yapabiliyorsan sekersiz iç.ben öyle içiyorum yıllardır. zayıfken bile öyle içerdim. hem tadını alıyorsun içtiklerinin hem de gereksiz yere kimyasal almıyorsun. ama illa da şeker diyorsan esmer daha salıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…