şuan tok değilim zaten ama açta değilim canımcanım benim akşam değilde sabah tartıl aç karnına o zaman gerçek kilon çıkacaktır. birde bazen insanın bünyesi su toplar mesela ben çok yağlı yada tuzlu yediğimde resmen ellerimin şişliğini hissediyorum ve o zamanlar gerçekten de 1 kg fazla çıkıyor. sana tavsiyem tartılmadan bir gün önce hafif yemen az tuzlu ve az yağlı yemen. birde mümkünse wc den sonra tartılman
haklısın canımda 2 yıl oldu zaten koyuyor gene insanaiyi ki varsınız ya ben kimseye anlatamadıklarımı siiznle paylaşabiliyorum
döndümü geri ? nekadar süre sonra döndü canım .. çok üzüldüm nasıl yapıyorlar anlamıyorum kalpsizlikcanım benim varız tabii yalnız değilsin :) benimde 2 yıllık sevgilim en yakın arkadaşımla aldattı beni ben her yıkılışımdan sonra daha güçlü olarak ayağa kalktım. sende kalkacaksın. inanıyorum sana. birgün gelecek ve seni bırakıp giden insanlar hayatında olmak için neler vermeyecekler ama bu sefer de sen istemeyeceksin. sadece kendinden ödün verme ve kendini geliştir ben buna inanıyorum
döndümü geri ? nekadar süre sonra döndü canım .. çok üzüldüm nasıl yapıyorlar anlamıyorum kalpsizlik
ne yazıcam canım anlamadım kusura bakma :44:http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=266050
calista yukarıdaki bağlantıda buluna editöre özelden mesaj atarmısın ben mesajını aldım ancak özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım yeterli olmadığı için. şuan açtığımız sayfa ile ilgili birşeyler yazmıştı da geyiğe taşıyabilirim diyor bende olur dedim motive amaçlı açtık sayfayı dedim. burda olması için gruptaki herkesi haftalık olarak takip etmek gerekiyormuş ama böyle bir oluşumumuz yok. isterseniz yaparız ancak talep gelmedi isteyen yazıyor zaten. bu adresteki kişiye mesaj gönderirsen sevinirim. ama benim yazdırdığımı da söyle ben yazamıyorum yanlış anlamasın :)
ne yazıcam canım anlamadım kusura bakma :44:
yazdım canım. Senin sevgilin ne kadar süre sonra döndü ve böle bişey yaptıktan sonra ne yüzle döndü ?de ki;'' lunita mesaj atamıyor mesaj sayısı yeterli olmadığı için. sayfayı geyiğe taşıyabilirim demişsiniz taşıyabilirsiniz biz sayfayı motive amaçlı açtık'' dersen anlar o :)
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=266050
calista yukarıdaki bağlantıda buluna editöre özelden mesaj atarmısın ben mesajını aldım ancak özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım yeterli olmadığı için. şuan açtığımız sayfa ile ilgili birşeyler yazmıştı da geyiğe taşıyabilirim diyor bende olur dedim motive amaçlı açtık sayfayı dedim. burda olması için gruptaki herkesi haftalık olarak takip etmek gerekiyormuş ama böyle bir oluşumumuz yok. isterseniz yaparız ancak talep gelmedi isteyen yazıyor zaten. bu adresteki kişiye mesaj gönderirsen sevinirim. ama benim yazdırdığımı da söyle ben yazamıyorum yanlış anlamasın :)
yazdım canım. Senin sevgilin ne kadar süre sonra döndü ve böle bişey yaptıktan sonra ne yüzle döndü ?
geçen senede benden aynı bahaneleri sunarak ayrıldı bu aylarda ... 2 ay sonra sabah aradı ve geri döndü. Ama şimdi aynı değil bahaneler aynı tamam ama eski sevgilisi işin içinde. Hem diyor ki ilk aşık olduğum kız oydu kimseyi onun gibi sevemedim ben detayları sana özelden yazıcam canımya dengesizdi ne yüzle dönecek ki yaptığını savunuyordu hep işte ona göre hatalı birşey yapmamıştı. yaklaşık 1 1.5 yıl sonra falan dönmeye çalıştı. ara sıra aradı rahatsız etti hatta faceden başka adreslerle benle konuşmaya çalıştı o kızla birlikteyken bile. ama o ciddi dengesizdi ve bence psikolojik olarak problemi vardı tabi ben bunu ayrıldıktan sonra anladım oda ayrı birşey. hatta kendisi beni aldattı ya benide onun en yakın arkadaşıyla aldatmakla suçladı hani herşeyi karşılıklı yapmış gibi. tam bir dengesizdi yani. adını bile anmak istemiyorum...
Yok yok yanlış anlamadım
Bu arada mesaj sayınızın yetersiz olduğunu gözden kaçırmışım, kusura bakmayın.
Konunuzu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşıyorum.
Keyifli paylaşımlar dilerim efendim
geçen senede benden aynı bahaneleri sunarak ayrıldı bu aylarda ... 2 ay sonra sabah aradı ve geri döndü. Ama şimdi aynı değil bahaneler aynı tamam ama eski sevgilisi işin içinde. Hem diyor ki ilk aşık olduğum kız oydu kimseyi onun gibi sevemedim ben detayları sana özelden yazıcam canım
geldiiiiiiiiimçabuk geelllll :):):):) pc yi şimdi kardeşime veriyorum telden giricem birazdan canlarım öptüm ...
geldiiiiiiiiim
hoşbuldum senin kilo ne durumda canım :)hoşgeldin canım :) :) :)
hoşbuldum senin kilo ne durumda canım :)