diyet serüveni artık yardım gerektiriyor.

bebeox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
110
5
rahat 5 yıldır ara ara diyet uygulayan biriyim ve her seferinde çok iyi sonuçlar alıyordum taki bir hafta önceki diyetime kadar. 1 haftadır hiç kilo veremedim. şok diyetlere karşıyım ve beni çok zorlayacak diyet hiç uygulamadım miktar ksııtlamaları, daha düzenli beslenme vs. ama tatlıyı hayatımdan çıkaramıyorum hiçbir diyetimdede çıkarmadım.

1 hafta önceki diyetimde aynı şeyleri yapmaya başladım hergün 30-45 dakika bisiklet ve 10-20 dk göbek bacak basen için sporlar. fakat hiçbir kilo değişimi yaşamadım ve büyük bir moral bozukluğu.. 21 yaşındayım ve hayatımda ilk kez 80 kiloyu gördüm. yardım edin bana ne yapmam lazım nasıl şeyler deneyebilirim nerede hata yapıyor olabilirim.

Canım sanırım beslenme şeklinden kaynaklanıyor. Karbonhidratı sıfıra indir. Bunlar neler ? Makarna, beyaz ekmek, hamurişi, meyveler, bisküviler vs.
Protein ağırlıklı besleneceksin. Et, yoğurt, yumurta tüketeceksin. Ve sporu arttıracaksın. Ve günde 3 bardak yeşilçay demleyip içeceksin. Aktardan al iç. Sallama kullanma.
Tatlılar yasak.
Bu şekilde kilo vermemen insan doğasına aykırı.

yeşilçayı içmeye başladım seviyorum tadını zaten. ekmek sadece çavdar ve kahvaltoda 2 dilim yiyorum ama şu tatşı ve makarna da aynı istikrarı gösteremiyorum malesef.. artık onları da kesicem başka çaresi yok galiba

Canım haftada bi sütlü tatlı yiyorum. Bi kere yersen kilo almazsın zaten. Bunu sürekli hale getirirsen kilo alırsın :) vücudumuzun herşeye ihtiyacı var. Günde sadece 2 tabak makarna yesen bile kilo veremezsin canım. Besin değerlerinden ötürü.
Tatlı krizlerinde meyveli yoğurtta harika. Ya da çayın kahvenin yanında tarçın :)

her şey beslenme alışkanlığını düzeltmekle oluyor galiba.. çok teşekkür ederim tüm tavsiyelerini uygulicam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…