- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi LadyInGray
- #1.961
Günaydın kızlar herkese sağlıklı bir haftasonu dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın bayramimiz kutlu olsun.
Ğünaydın canım.
Günaydın kızlar .Baya hareketlendi grup inşallah bu bizim için motive olur veçkaçamaksız devam ederiz.
Dün akşam yemeğendan sonra koca bir tabak kavrulmuş fıstık yedim.Sonrasında insan kendini suçlu hissediyor.Bu ara canım sık sık karbonhidrat ve tatlı çekiyor.
Geçmiş olsun canım bu ara buralarda da var su çiçeği salgını.
Canım afiyet olsun.Sanki aralar biraz kğsa olmuş.Ama akşamı erken yapıp sonrasında uzun süre var.
Evet canım bu yoğurt olayını da bir çözebilseydim.
Galiba biraz hastalığımız var boğazım acıyor halsizlik devam.İnşallah bu halsizliğim gripten falandır.
Günaydın kızlar bu sabah tartildım 58.75 kg dünden beri 50 gr gitmiş ahah ama önceki gün kilo vermeyince yemeği dün artırmıştım bunada şükür
bugün çilek yulaf detoksu yapıyorum gelişmeleri bukdirecegim size
Kızlar bu depresyon moral bozukluğu hali hepimizde var bende de maalesef ne yapacağız biz?
Bazen yaşamak çok zor geliyor
Canım aslında 3 günde 3 kilo yazınca hep aynı resim geliyor
ben bugün üç öğün 26 çilek bir dolu çorba kaşığı yulaf ezmesi yiyeceğim kendimi at gibi hissediyorum bugün
Afiyet olsun canımCanım aslında 3 günde 3 kilo yazınca hep aynı resim geliyor
ben bugün üç öğün 26 çilek bir dolu çorba kaşığı yulaf ezmesi yiyeceğim kendimi at gibi hissediyorum bugün
Afiyet olsun canımCanım aslında 3 günde 3 kilo yazınca hep aynı resim geliyor
amin inşallahMerhaba canım , hadi hayırlı olsun diyetin. İnşallah hepimiz kararlılıkla devam ederiz.
günaydın canımGünaydın kızlar herkese sağlıklı bir haftasonu dilerim
günaydın arkadaşlar. karatayla ilk günüm başladı
1 haftada ne kadar verdin canım?Eki Görüntüle 1997980 1 haftalık sonuç bu neyse bugünden itibaren inşallah tam gaz
Canım bundan önce tartildıgında kilon neydi unuttum benEki Görüntüle 1997980 1 haftalık sonuç bu neyse bugünden itibaren inşallah tam gaz
saolasın. bu sefer yapabileceğime daim bir inanç var içimdeHadi bakalım hayırlı olsun :)
72 kg CanımCanım bundan önce tartildıgında kilon neydi unuttum ben
Nugget ne CanımYulaftan ama memnun değilim de olsun millet neler yiyor ; ) az önce birisi anlatıyordu son parami nugget a verdim diye
Canım ben 72 kg idim 2 hafta önce kendimi çok saldım neyse bu kiloyu baz alıyorum artık bir dahaki tartım 18 Temmuz Salı sabahı doktor öncesi1 haftada ne kadar verdin canım?
Afiyet olsun canım ben tatlı sevmem ben malesef ekmekçiyimKızlar bu çilekler bir harika ben diyim lokum siz diyin baklava