• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Yarın başla karıştırma başka yiyecekler. Depresyona sokarlar bizi hasta olunca da hiç umurlarında olmaz hastalığı yaşayan bizleriz ilaç az çok gelince bütün demgemiz alt üst oluyor.ama kimin umrunda. Düşün me yaa stres kilo kaybını durduruyor.

Çok haklısınız üzülmeyin vallahi insanın en degerli varlığı yine kendisi . Biz iyi olmayınca kimse bakmiyor yuzumuze

Azıcık yenişsindir sen o da yürüyüşle telafı olmuştur :KK66:
Karbonhşdratin k sinden korkarken ben az önce detoksum için itinayla çilek yulaf porsiyonlarımı hazırladım
Uzun zamandır meyve dahi yemiyordum yarın yulaf çileği nasıl yiyeceğim bakalım

Aynen ben de kestim meyveyi hadi bakalım. Nasıl olcak senin detoks merakla bekliyorum :)

Cuma günü haftalık sonucum :
Geçen cuma 61.4/ bugün 59.4/ fark 2 kg

Dünkü yeme hızıma verememisim azcık fazla yersem böyle oluyorum işte fazla dedigimde 800 kalori maximum :(

Azıcık yenişsindir sen o da yürüyüşle telafı olmuştur :KK66:
Karbonhşdratin k sinden korkarken ben az önce detoksum için itinayla çilek yulaf porsiyonlarımı hazırladım
Uzun zamandır meyve dahi yemiyordum yarın yulaf çileği nasıl yiyeceğim bakalım

Canım bu menü de neler var internette farklı farklı yazıyor tam anlamadim

Günaydın bayramimiz kutlu olsun.
Ğünaydın canım.
Günaydın kızlar .Baya hareketlendi grup inşallah bu bizim için motive olur veçkaçamaksız devam ederiz.
Dün akşam yemeğendan sonra koca bir tabak kavrulmuş fıstık yedim.Sonrasında insan kendini suçlu hissediyor.Bu ara canım sık sık karbonhidrat ve tatlı çekiyor.

Evet teşhisi doktor koydu aklımın ucunda geçmezdi şu cicegi ben alerji sanmistim
Geçmiş olsun canım bu ara buralarda da var su çiçeği salgını.

Menum
Sabah 8 yumurta 1 salatalik 1 kirmizi biber yeşil çay 12 de lahana corbasi ve yoğurt 1 kaşık chia tohumu 1 dilim ekmek bugün nedense ekmek çekiyor canım
Nescafe sade yanında küçük bir kabak tatlısı berbat bi gün oldu :)
4 akşam yemeği 2 köfte 2 kaşık yoğurt brokoli
Daha bişey yemicem sabahtan bu yana 45 dakika yürüyüş ve 2.5 litre su
Canım afiyet olsun.Sanki aralar biraz kğsa olmuş.Ama akşamı erken yapıp sonrasında uzun süre var.

Merhaba canlar
bugün ofiste çok kötü bir gün geçirdimbaya is vardı bir de gece sıcaktan uyuyamamistim
kendimde değildim resmen ve diyeti bozup yemege dalasim geldi arkadaşlarım çikolata şeker bıraktılar masaya ye kendine gel diye
Ama bozmadım çok gururluyum ahah :KK66: bugün bozmadizsam hiç bozmam artık :KK66: yarın detoks günüm çilek yulaf yiyeceğim bütün gün acayip motiveyim şu an inşallah bir ise yarar detoks
Tebrik ederim canım evet insan gururlanıyor önünde durupta canının çektiği şeylere yemeyi reddettiğinde.
Uykusuzluk herşeyi etkiliyor.@lastrose6 ve ben uykusuzluğin ne demek olduğunu bu ara en iyi bilenlerdeniz.

Canım geçmiş olsun neden halsizsin. Bende spor yapmiyorun neyime güveniyorum zaman akıp gidiyor.bende toka başa yer oldum.canım kuru kayisiyi abartiyorum sabahları. O da.sanırım sekerimi yuseltiyor. Öğlene gurulduyor midem. Bir de ft4 sınıra yakın çıktı tahlil verdim. Troidim normal seviyede.
Ft 4 1.18 yüksek sInır 1.70 .
Kafamdan ter boşalıyor durduğum yerde. Burda ahavalar biz gibi oysa. Bir sinir bir stres hayattan bikmis gibiyim.
Dün akşam 8 de i ki yumurta yedim. Ama tatmin etmedi.
Eşimin dogum günü vardı canım çekmiyor hiçbirşeyi. Ama huzursuzluk var nedense.Allah hepimize yardım etsin.
Bilemedim canım halsizliğimin sebebini grip ya da boğaz olabilir.Ya da troidlerim de değişiklik bir süredir baktırmıyorum.@lastrose6 bende de var bu ara çok çabuk acıkma psikolojik old düşünüyorum ben de senin gibi isteksizim moralim çöküyor bu ara inşallah geçicidir durumumuz.değişik hastalıklarım var artık korkuyla yaşamaktan tedirgin olmaya başladım.
Allahım hepimize ve yevrularımğza sağlık, huzur mutluluk versin inşallah.

Amin canım sağol eşimlede biraz tartıştık Canım canımı sıktı gaps tam yapıyors Musun
Canım benim sıkma canını , inan hepimizde oluyor tartışmalar.Erkeklerin umurinda olmuyor.Bizse günlerce o konuya takılıp kendimizi hasta ediyoruz. Ben de çık çabuk etkilenenlerdenim ama yapmayalım biraz kendimizi düşünüp etrafımızı umursamamayı öğrenelim.Birbirimizi uyaralım bu konularda.

Amacım ilacsiz yaşamak. Umudum bu. İnşallah olur.
İnşallah canım inşallah.

Amin canım Allah yardimcin olsun. Bir kan versen aile hakimine olmaz mi?
Bilemedim canım halsizliğimin sebebini grip ya da boğaz olabilir.Ya da troidlerim de değişiklik bir süredir baktırmıyorum.@lastrose6 bende de var bu ara çok çabuk acıkma psikolojik old düşünüyorum ben de senin gibi isteksizim moralim çöküyor bu ara inşallah geçicidir durumumuz.değişik hastalıklarım var artık korkuyla yaşamaktan tedirgin olmaya başladım.
Allahım hepimize ve yevrularımğza sağlık, huzur mutluluk versin inşallah.

Günaydın kızlar bu sabah tartildım 58.75 kg dünden beri 50 gr gitmiş ahah ;) ama önceki gün kilo vermeyince yemeği dün artırmıştım bunada şükür
bugün çilek yulaf detoksu yapıyorum gelişmeleri bukdirecegim size

Kızlar bu depresyon moral bozukluğu hali hepimizde var bende de maalesef ne yapacağız biz? :(
Bazen yaşamak çok zor geliyor

Tebrik ederim canım evet insan gururlanıyor önünde durupta canının çektiği şeylere yemeyi reddettiğinde.
Uykusuzluk herşeyi etkiliyor.@lastrose6 ve ben uykusuzluğin ne demek olduğunu bu ara en iyi bilenlerdeniz.
Canım bu gece de uyumama rağmen sanki gece hiç uyuyup dinlenmemis gibiyim
allah sonumuzu hayir etsin ;)

Back