• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

avakadoyu değişik şekillerde tatlandırarak yiyebilirsin. faydalı.

2,5 öğün yapmaya karar verdim. sabah, ara ve akşam. o yüzden sabahı kitaptaki gibi yedim.ben de dikkat ettim siz az yiyorsunuz. kitapta yazılanlar daha fazla. ama öğlen ihtiyacı olmaması için öyle yedim. gerçekten de çok tok tuttu.
yok canım yanlış anlamam tabiki. hepinizin tavsiyelerini bekliyorum. mennun olurum. sanırım zamanla kilo verme durumuma göre ayarlarım. teşekkür ederim.

yok canım hazır içmiyorum. kendim mayalıyorum. iyi oluyor.

Aynen canım insan en iyi kendini kendisi bilir. Ben kitaba çok bağlı degilim o yüzden benim diyetim kafama göre :) bi de çok yersem veremiyorum ben O yüzden azalttim

İyi geceler kızlar :KK200::KK200::KK200::KK200:birinci gün Allah'ın izni ile tamamlandı

Seninle gün sayıcam benimde 1 gündü:)
benim de 1. gündü kızlar. ne güzel o zaman hepimiz 19 mayıs 2017 de başladıkEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE:halay: hayırlı olsun:dua::nazar:

Aynen canım insan en iyi kendini kendisi bilir. Ben kitaba çok bağlı degilim o yüzden benim diyetim kafama göre :) bi de çok yersem veremiyorum ben O yüzden azalttim
işte ben de kilo gidişatıma ve doygunluk hissime yani zorlanmama göre hareket edeceğim. düzene girerim zamanla. önemlşi olan devam ettireyim.
zaten az yiyeyim diye 3 öğünle başlamadım. 2 öğüne de güvenemedim. en iyisi 2,5 öğünle başlayayım dedim. ama yine de iyi sanırım. çünkü öğlenki araya 1 ince çay bardağı çiğ badem ve fındık karışımı hazırlamıştım. yanında da kefir içecektim. ama canım istemedi sadece kefirle 5 fındık yedim. hoşuma gitti:KK45:

benim de 1. gündü kızlar. ne güzel o zaman hepimiz 19 mayıs 2017 de başladıkEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE:halay: hayırlı olsun:dua::nazar:

işte ben de kilo gidişatıma ve doygunluk hissime yani zorlanmama göre hareket edeceğim. düzene girerim zamanla. önemlşi olan devam ettireyim.
zaten az yiyeyim diye 3 öğünle başlamadım. 2 öğüne de güvenemedim. en iyisi 2,5 öğünle başlayayım dedim. ama yine de iyi sanırım. çünkü öğlenki araya 1 ince çay bardağı çiğ badem ve fındık karışımı hazırlamıştım. yanında da kefir içecektim. ama canım istemedi sadece kefirle 5 fındık yedim. hoşuma gitti:KK45:
Ben 11 nisanda başlamıştım 29 nisana kadar sıfır fire vermiştim sonra tatile git gel olunca son 20 gündür feci bocaladım inşallah bugün üçümuze de uğur getirir

Iyi akşamlar kızlar
Mesajlarınıza yarın cevap vereceğim çünkü ben de çok yorgunum

Ama ben de sizinle saymaya başlıyorum o zaman bugün 19 uğurlu sayım ;)

Bakalım çilek beni yarı yolda mı bırakacak nasıl tağ yaktırır meyve hala tereddütteyim bir de hiç acıkmadım
Yarın Sabah belli olur ;)

Yarın 1 adet haşlanmış yumurta ve 1 kalın dilim ananas yiyeceğim üç öğünde de
Tek isteğim şu dört gün detokstan sonra geçen sene 10. Aydan beri göremediğim 57 kiloyu görmek

1. Gün tamam
Herkese sevgiler

Ben 11 nisanda başlamıştım 29 nisana kadar sıfır fire vermiştim sonra tatile git gel olunca son 20 gündür feci bocaladım inşallah bugün üçümuze de uğur getirir
Ah şu tatiller canım
Hepimizi yakıyorlar dışarıda kafana göre bir şey bulmak zor oluyor

amin canım inşallah:dua:

Iyi akşamlar kızlar
Mesajlarınıza yarın cevap vereceğim çünkü ben de çok yorgunum

Ama ben de sizinle saymaya başlıyorum o zaman bugün 19 uğurlu sayım :KK66:

Bakalım çilek beni yarı yolda mı bırakacak nasıl tağ yaktırır meyve hala tereddütteyim bir de hiç acıkmadım
Yarın Sabah belli olur :KK66:

Yarın 1 adet haşlanmış yumurta ve 1 kalın dilim ananas yiyeceğim üç öğünde de
Tek isteğim şu dört gün detokstan sonra geçen sene 10. Aydan beri göremediğim 57 kiloyu görmek

1. Gün tamam
Herkese sevgiler
hadi bakalım hayırlısı olsun. inşallah görürsün 57 yi. bak o kiloyu görmeyeli yıllar oldu:KK43:

Günaydınlar canlar ;)
Dünden bugüne sadece 300 gr gitmiş şu an 58.45 kiloyum şu pis 58 den kurtulamadım ama olsun aslolan vermem bir kaç güne inşallah görürüm 57 yi

Bir de sabah bütün günlük hakkım olan ananası tükettim bile ahaha ne olacak şimdi bakalım yarın tartıda göreceğiz

Miyav_su Miyav_su canım Nugget şu McDonalds larda satılan tavuk kızartmaları yok mu onlar bilmemen iyi bir şey

Bu ara canım ekmek yerine ceviz badem bir çay bardağı yaptığın gibi iyi gider
3 hafta 21 gün yemesen ekmek tadını unutursun bağımlılık yapan bir şey ekmek

Günaydınlar canlar :KK66:
Dünden bugüne sadece 300 gr gitmiş şu an 58.45 kiloyum şu pis 58 den kurtulamadım ama olsun aslolan vermem bir kaç güne inşallah görürüm 57 yi

Bir de sabah bütün günlük hakkım olan ananası tükettim bile ahaha ne olacak şimdi bakalım yarın tartıda göreceğiz

Olsun canim önemli olan vermen ben de daha yeni bugün 59.1 ı gördüm yavaş gidiyor ben de de 300 max 400 bakalım gitsin de :)

Miyav_su Miyav_su canım Nugget şu McDonalds larda satılan tavuk kızartmaları yok mu onlar bilmemen iyi bir şey

Bu ara canım ekmek yerine ceviz badem bir çay bardağı yaptığın gibi iyi gider
3 hafta 21 gün yemesen ekmek tadını unutursun bağımlılık yapan bir şey ekmek
Ben 1994 yılından Bu yana tavuk yemiyorum bilmem normal :KK70:cahilim bende tatlı sandım :KK70:evet aslında ne güzel ekmeği bırakmıştım eşime sinirlendim tekrar başladım bıraktım :KK75:

Arkadaslar hayirli olsun baslangiciniz. İnşallah kolay bir şekilde vereceğiz kilolarimizi.
İyi haftasonları diliyorum. Ben dün bahcedeydim hava güzeldi sallandik marul topladık çay içtim. Bana uygun yemek yoktu yumurta görüşmüştüm acikmadim. Eve gelince yedim.
@Miyav_su. Bisiklet surdum eğlenceli olsun diye. Basen genislettigi için vazgeçtim. Hava bugün çok soguk kapalı. Kış geri geldi.

Günaydınlar canlar :KK66:

Napacaksin akşama kadar aç mi kalacaksın.

Arkadaslar hayirli olsun baslangiciniz. İnşallah kolay bir şekilde vereceğiz kilolarimizi.
İyi haftasonları diliyorum. Ben dün bahcedeydim hava güzeldi sallandik marul topladık çay içtim. Bana uygun yemek yoktu yumurta görüşmüştüm acikmadim. Eve gelince yedim.
@Miyav_su. Bisiklet surdum eğlenceli olsun diye. Basen genislettigi için vazgeçtim. Hava bugün çok soguk kapalı. Kış geri geldi.

Canım bisikletin basen genislettgine emin misin ben hep binerim hiç öyle olmadı aksine bacakların sıkılaşıyor ama tabı sen bilirsin yine de

Ne kadar az yersek o kadar iyi canım boşver tavuğuda yemeyelim zaten şimdiki tavuklar malum ne olduğu bellisiz
Ben 1994 yılından Bu yana tavuk yemiyorum bilmem normal :KK70:cahilim bende tatlı sandım :KK70:evet aslında ne güzel ekmeği bırakmıştım eşime sinirlendim tekrar başladım bıraktım :KK75:

Back