• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Canım karataya gore en az 5 saat ara olacak ki leptin hormonu çalışsın diyor ve akşam 6 dan sonra hiç bir katı tuketmemek lazım. Bir de asla doyup kalkma sofradan ben hep açken kalkıyorum . Bir de herseyim yağsız sebzeler falan gerçekten açlığımı hissederek verebiliyorum . Ne acelen var dersen bırakırsam tekrar başlayamam diye korkuyorum :KK43:
Canım aynen anlattığın gibi. Benim de kilo vermem açıkla orantılı. Açlık çekmeden gitmiyor bu ne tezat bir durum arkadaş ; )

Bugün Spor ayakkabılarım yanımda ama yağmur yağıyor bakalım is cikisi inşallah yuruyebilirim

Canım aynen anlattığın gibi. Benim de kilo vermem açıkla orantılı. Açlık çekmeden gitmiyor bu ne tezat bir durum arkadaş ; )

Bugün Spor ayakkabılarım yanımda ama yağmur yağıyor bakalım is cikisi inşallah yuruyebilirim
Bende bugün gidiyorum spora çok kötü bir gün geçirdim sabahdan bu yana burada da sabahdan beri yağmur yağıyor

Günaydın kızlar.
minerva1988 minerva1988 geçmiş olsun canım,doktora gittin mi ?

Dün akşam yemeğim,
1 TABAK TAVUK CİĞERİ sote
1 koca tabak bulgursuz mercimek kısırı
Bol asma yaprağı,kara lahana haşlaması.

Sabah kahvaltım,
2 adet haşlanmış yumurta
10-12 yeşil zeytin.
Çay.
Çok güzel bir menü afiyet olsun

Günaydın kızlar.

Dün akşam yemeğim,

Sabah kahvaltım,
2 adet haşlanmış yumurta
10-12 yeşil zeytin.
Çay.
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım

Canım karataya gore en az 5 saat ara olacak ki leptin hormonu çalışsın diyor ve akşam 6 dan sonra hiç bir katı tuketmemek lazım. Bir de asla doyup kalkma sofradan ben hep açken kalkıyorum . Bir de herseyim yağsız sebzeler falan gerçekten açlığımı hissederek verebiliyorum . Ne acelen var dersen bırakırsam tekrar başlayamam diye korkuyorum :KK43:
Çok iyi canım senin sistemin maşallah.Bende de var o korku.O yüzden yasaklı şeyleri tadımlık bile olsa yemeye korkuyorum.

Günaydın kızlar.

Dün akşam yemeğim,

Sabah kahvaltım,
2 adet haşlanmış yumurta
10-12 yeşil zeytin.
Çay.
Evet teşhisi doktor koydu aklımın ucunda geçmezdi şu cicegi ben alerji sanmistim

Menum
Sabah 8 yumurta 1 salatalik 1 kirmizi biber yeşil çay 12 de lahana corbasi ve yoğurt 1 kaşık chia tohumu 1 dilim ekmek bugün nedense ekmek çekiyor canım
Nescafe sade yanında küçük bir kabak tatlısı berbat bi gün oldu :)
4 akşam yemeği 2 köfte 2 kaşık yoğurt brokoli
Daha bişey yemicem sabahtan bu yana 45 dakika yürüyüş ve 2.5 litre su

Bende ilk kez alerji geçirdiğim zaman su çiçeği sanmıştım keşkw su çiçeği olsaydı malesef alerji hayvan tüyüne ,halılardaki toza ,Çimen'e ,birkaç ağaça
normalde maalesef polene alerjim var bir gün ncesinde tıkanmıştım o eşlik etti sandım. nefret bişey alerji sana da çok geçmiş olsun canım

Merhaba canlar
bugün ofiste çok kötü bir gün geçirdimbaya is vardı bir de gece sıcaktan uyuyamamistim
kendimde değildim resmen ve diyeti bozup yemege dalasim geldi arkadaşlarım çikolata şeker bıraktılar masaya ye kendine gel diye
Ama bozmadım çok gururluyum ahah ;) bugün bozmadizsam hiç bozmam artık ;) yarın detoks günüm çilek yulaf yiyeceğim bütün gün acayip motiveyim şu an inşallah bir ise yarar detoks

Merhaba canlar
bugün ofiste çok kötü bir gün geçirdimbaya is vardı bir de gece sıcaktan uyuyamamistim
kendimde değildim resmen ve diyeti bozup yemege dalasim geldi arkadaşlarım çikolata şeker bıraktılar masaya ye kendine gel diye
Ama bozmadım çok gururluyum ahah :KK66: bugün bozmadizsam hiç bozmam artık :KK66: yarın detoks günüm çilek yulaf yiyeceğim bütün gün acayip motiveyim şu an inşallah bir ise yarar detoks

Ne güzel dayanabildiysen ben de çok halsiz hissettim bugün ilk defa karbonhidrat tükettim sonra da ceza verdim kendime tekrar yürüyüşe gittim :)

Merhaba canlar
Ama bozmadım çok gururluyum ahah :KK66: bugün bozmadizsam hiç bozmam artık :KK66: yarın detoks günüm çilek yulaf yiyeceğim bütün gün acayip motiveyim şu an inşallah bir ise yarar detoks
Spor yapıyor musun ya da işin çok mu hareketli? Günlük 500 gr gidiyor demissin bir yazında ??

Çok iyi canım senin sistemin maşallah.Bende de var o korku.O yüzden yasaklı şeyleri tadımlık bile olsa yemeye korkuyorum.
Canım geçmiş olsun neden halsizsin. Bende spor yapmiyorun neyime güveniyorum zaman akıp gidiyor.bende toka başa yer oldum.canım kuru kayisiyi abartiyorum sabahları. O da.sanırım sekerimi yuseltiyor. Öğlene gurulduyor midem. Bir de ft4 sınıra yakın çıktı tahlil verdim. Troidim normal seviyede.
Ft 4 1.18 yüksek sInır 1.70 .
Kafamdan ter boşalıyor durduğum yerde. Burda ahavalar biz gibi oysa. Bir sinir bir stres hayattan bikmis gibiyim.
Dün akşam 8 de i ki yumurta yedim. Ama tatmin etmedi.
Eşimin dogum günü vardı canım çekmiyor hiçbirşeyi. Ama huzursuzluk var nedense.Allah hepimize yardım etsin.

Kac dakika yuruyorsun ben bu mesaji yeni gördüm. Benim hareket etmem lazım. Ama nasıl?
Canım aynen kilo almak çok kolay vermek işkence vücüt resmen direniyor
Sabah haşlanmış yumurta taze H. Cevizi
Öğle balık salata
Akşam yoğurt

Gidiyorum şu aralar günde 500 gr gidiyor yürüyüşle beraber
diğer mesajlara yatın cevap vereceğim ölüyorum yorgunluktan hasta olan arkadaşımıza geçmiş olsun çabucak iyileşip sahalara dönersin canım inşallah :KK66:

Herkese iyi akşamlar <3

Evet eğlendim ve yoruldum Canım kesinlikle ya mahvetti beni tatil daha toparlanamadım :KK67:birileri kafama vursun :mad:
Yediklerimizin etkisi iki haftaya Anca geçiyor. Ben gaps yapali çok rahatladım gibi. Miyav_su Miyav_su u sen yapmazdın kendine gel tarçın li çay su ne bulursan iç normal e dön.
Sana zarar veriyor yediklerin arkadaşım. Allah yardimcin olsun İnşallah.

Back