• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Günaydın canım sen zaten maşallah fitsinde bir haftaya inşallah seni 52 yapcaz :)
senin korkundan biz de fitleşme yolunda aynı adımlarla yürüycez inşallah
bebiş olmadan şu 55-56 yı yakalmam gerekiyor tabi bende 52 olsam iyi olur da o da beişin gelme zamanına bağlı:)

Günaydın canım sen zaten maşallah fitsinde bir haftaya inşallah seni 52 yapcaz :)
bebiş olmadan şu 55-56 yı yakalmam gerekiyor tabi bende 52 olsam iyi olur da o da beişin gelme zamanına bağlı:)
Canm ınsallah rabbım en kısa zamanda versn yasanması gereken ennnn gzelll duygu :KK46:

Selam arkadaşlar
Kahvaltı saat 8:30 peynir zeytin ve domates
Bu kadarcik yememe rağmen hala acikmadim. Ayrıca regl oldum ona rağmen canım tatlı istemedi ;) Karatay diyeti on numara pardon Karatayla sağlıklı yaşam ;)

Selam arkadaşlar
Kahvaltı saat 8:30 peynir zeytin ve domates
Bu kadarcik yememe rağmen hala acikmadim. Ayrıca regl oldum ona rağmen canım tatlı istemedi :KK66: Karatay diyeti on numara pardon Karatayla sağlıklı yaşam :KK66:
Yürü be canım kim tutar seni ; )
İşte budur tatlı krizi neymiş ya ;)
Bizim diyetimiz süper

Ay inşallah canım teyze olmaya hazırım ben ; )

Sabah kkk braz once salata bol zeytnyaglı bakalım aksama kurufaslye dusunyorum tereyaglı kuruyems yemedm sabah tahın helwası yedm oglen yemedm azaltmayı dusunuorum ogunlerı bakım yoksa kılo alımına gıdıyoum gbı gelıyor bana ıkı gundr 56 ılk hafta 55 e ınmsken anlamadm

K kurtluarmut canım aslında ben bu kadar istekli değildim bebek olayında 2 ay oldu bebek düşünmeye başlayalı ama
bugün reglnn ilk günü bi içim buruldu sabah moralim bozuldu keşke bebiş olsaydı diye
maalesef öyle ha deyince olmuyormuş keşke en baştan isteseydim diyorum şimdi ama tabi hayırlısı rabbim inşallah herkese istediği zamanda sağlıklı bebişler nasip eder.Bana da en kısa zamanda :)
Hazır bu ay da bebiş yokken şu 55 i zorlasam çok iyi olacak en azından çok şişko anne olmaktan da kurtulurum inş :D

Dun akşm esım en sewdgm pişmanıyeyı almş bule antep fstıklı tel tel eskıden bayılırdım eskıden derkn dha karataya baslamadan once :KK70:kahwelerı yaptık esımle actık paketı guzelce yedı bana bakıyor ama karnım tookk saat dun 6.30da yedm saat 10da bız keyıf yapardk 1de yatyorum ya hıc canm ıstemedı bu benı oyle onore ettıkı

Kızlar son iki günde badem olayını baya abarttim ay bir strese girdim bir strese boğazına sahip olamıyorsun yazıklar olsun sana diye :D
Bugün daha hafif yaptım kahvaltıyi yemiş badem yoktu ay bir rahatlama geldi aksama doğru hersey kontrol altında diye ;)

Vallahi kuzularim E engeneer K kurtluarmut hamile kalınca özellikle tatlı makarna gibi çöpleri yemiycenize söz verin ;) hakkımı helal etmem bebeği ve kendi vücudunuzu böyle çöplerle xehirlerseniz ;)
Yemiş yeyin haKiki yumurta yağlı deniz valigiyla beslenin ki zeki ateş parçası çocuk dünyaya getirin; ) küçük Einstein lariniz olsun inşallah
ben en azından böyle bir hamilelik geçirmeyi düşünüyorum ;)

Back