- Konu Sahibi LadyInGray
- #1.401
K
kurtluarmut
ay ben de yapmak istiyorum pırasa yemeği. Sebze bir mucize özellikle yeşil sebse. Kuzu isminin sırrını da öğrenmiş olduk
harika ya
kurtlusu neden canım ya? ; )
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm walla ne yalan soylıyım senn 52 olmana gerek bıle yok masallahGünaydinlaaaarr; )
Antebe en fit halimle gideceğim
52 olunca buradan en dar pantolonlarla fotograaf paylaşacağım
motive olayım söyle![]()
Canm ınsallah rabbım en kısa zamanda versn yasanması gereken ennnn gzelll duyguGünaydın canım sen zaten maşallah fitsinde bir haftaya inşallah seni 52 yapcaz :)
senin korkundan biz de fitleşme yolunda aynı adımlarla yürüycez inşallah
bebiş olmadan şu 55-56 yı yakalmam gerekiyor tabi bende 52 olsam iyi olur da o da beişin gelme zamanına bağlı:)
Yürü be canım kim tutar seni ; )Selam arkadaşlar
Kahvaltı saat 8:30 peynir zeytin ve domates
Bu kadarcik yememe rağmen hala acikmadim. Ayrıca regl oldum ona rağmen canım tatlı istemediKaratay diyeti on numara pardon Karatayla sağlıklı yaşam
![]()
Aynen tatlım hala acikmadim önümden tatlılar geçti dönüp bakmadim bileYürü be canım kim tutar seni ; )
İşte budur tatlı krizi neymiş ya
Bizim diyetimiz süper
Ay inşallah canım teyze olmaya hazırım ben ; )Günaydın canım sen zaten maşallah fitsinde bir haftaya inşallah seni 52 yapcaz :)
senin korkundan biz de fitleşme yolunda aynı adımlarla yürüycez inşallah
bebiş olmadan şu 55-56 yı yakalmam gerekiyor tabi bende 52 olsam iyi olur da o da beişin gelme zamanına bağlı:)
Allh bozmasnK kurtluarmut bak yaa allahım bu zayıflama işini çözmek için neler oluşturuyoruz pişerken çok koku verenler çok hoşuma gitti
Canım bir sene iki ay oldu evleneli