• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

hera_ hera_ canım ağzına sağlık iyi dedin valla
K kurtluarmut canım daha fazla zayiflayamadiysam bu yemiş olayının bokunu cikardigimdan aylardır. EtrafıM alman hatunlarla dolu. Yuz güzelliği yok bizim kadınlarımızda olan ama boy olduğu için çok fitler ben hafif dolgun kalıyorum yanlarında. Bir de o 36 bedenlere daha rahat girmem lazım ne yapacağım o pantolonları. Almışım
Nisantoprak Nisantoprak canım sen buraya daha sık yazmalisin. Bizi de aydinllat lütfen bu sahtekarlarin yaptıkları hakkında

Şimdi yemişler buzluğa attım önümüzdeki beş gün yok sonra inşallah antebe gidene kadar yemiycem ..

İnşallah olursun canım ya. Herkesin gönlünden geçen kiloya ulasulaşan kadar birakmayalim birbirimizi yeterki çok iyi oluyor böyle muhenelen dendiğin 38 ler dar kalıp ama K kurtluarmut
Katılıyorum kesn dar kalıp marka markayı tutmuyor yoksa muhakkak gırersn kızlar bu arada. Kılolar gtsede bırakmıyalım brbrımzı

Bu arada menu paylaşımı yapayım kendime 5 yıldız verdim bakalım siz ne diyeceksiniz
Sabah 7 00
Haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık

12 30
Bir dilim peynir yogun istek üzerine yedim yoksa yemeyecektim

17 30
Buğday çorbası
Yoğurtlu kabak

Bu arada menu paylaşımı yapayım kendime 5 yıldız verdim bakalım siz ne diyeceksiniz
Sabah 7 00
Haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık

12 30
Bir dilim peynir yogun istek üzerine yedim yoksa yemeyecektim

17 30
Buğday çorbası
Yoğurtlu kabak
Cokta guzel masallah hıcte tıpsz falan dıyıp haksızlık etme kendıne

Bende paylaşayım bugünkü menüleri sabah 7.00 bir tane haşlanmış yumurta,salata 4ceviz
12.30 4 kaşık taze fasulye semiz otlu yoğurt
19.50 bir kaşık bulgur pilavı 2 kaşık taze fasulye bir kase cacık akşam geç oldu ama bu kadarcıkdan bir şey olmaz artık dedim obur ben :))

Kumsal senin 2 çocuk sana en büyük spor hele küçük ayaklansin bir deri bir kemik kalirsin.
E engeneer ağırlık çalışmak en güzeli aslında ben bundan sonra yurumedigim günlerde ağırlık çalışacağım insallah

Back