• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Anneciğim hacca gitmişti kızlar abd den dondukten sonra yeni göreceğim bugün geldi işten eve şimdi gidiyorum
çok heyecanlıyım 6,5 ay oldu gorusmeyeli yüzyüze valla çok duygulu anlar yasayabilirim bu aksam ;)

Kızlar son iki günde badem olayını baya abarttim ay bir strese girdim bir strese boğazına sahip olamıyorsun yazıklar olsun sana diye :KK70:
Bugün daha hafif yaptım kahvaltıyi yemiş badem yoktu ay bir rahatlama geldi aksama doğru hersey kontrol altında diye :KK66:

Vallahi kuzularim E engeneer K kurtluarmut hamile kalınca özellikle tatlı makarna gibi çöpleri yemiycenize söz verin :KK66: hakkımı helal etmem bebeği ve kendi vücudunuzu böyle çöplerle xehirlerseniz :KK66:
Yemiş yeyin haKiki yumurta yağlı deniz valigiyla beslenin ki zeki ateş parçası çocuk dünyaya getirin; ) küçük Einstein lariniz olsun inşallah
ben en azından böyle bir hamilelik geçirmeyi düşünüyorum :KK66:
Insallah canm hepımıze br dahakı hamılelıklere :KK70: bu arada kızlr aksam yemegımı btryoum kucuk kase tereyaglı kuru bı buyuk kase salata

C cerulean kuzu Allah kabul etsin annenin ellerinden öpüyorum bu ara epey bir misafiriniz olur. Yemissiz bir gün geçirdiğin için tebrik ediyorum.
Ve kızlar aferin bekliyorum
Sabah 7 00
Peynir zeytin haşlanmış yumurta

12 30
Ayran

18 00
Mercimek çorbası
Yoğurtlu kabak
Harıka bır menu sade we guzel bayıldımmm ornek alıyorum kızlar sısı

Valla öğlen yememeye alıştım artık Karatay dan Allah razı olsun hayatımı düzene soktu ise kahvaltı yaparak gidiyorum kahvaltı yapabilmek için kıyafetimi akşamdan hazırlıyorum erken yatıyorum erken kalkiyorum :)

Valla öğlen yememeye alıştım artık Karatay dan Allah razı olsun hayatımı düzene soktu ise kahvaltı yaparak gidiyorum kahvaltı yapabilmek için kıyafetimi akşamdan hazırlıyorum erken yatıyorum erken kalkiyorum :)
Yanı sart kahwaltı ;) yapmazsak metabolızma %30daha hızlıncalışmaz we eksıksz yaparsak ustune 5km koşmuş gbı olurz harıkasn walla K kurtluarmut

K kurtluarmut canım inş senin de 55 olduğun günleri hep beraber göreceğiz ;) bu sene bence bu iş tamamdır. Kiloları bu yılda bırakalım ve unutalım. Gönül istiyorku bize bu güzel sayfayla kilo vermemize/korumamıza vesile olan canım arkadaşımız LadyInGray LadyInGray e yüklerinden kurtulmasına yardımcı olabilelim

hera_ hera_ canım buraları boşladın dün kuzum sen yazmadığın gün ben üzülüyorum vallahi :KK68: Deniz mi müsaade etmedi ne oldu ;)

Kızlar kahvaltıyi yapıyorum alev alev yanmaya başlıyorum
disarisi çok soğuk ben içten kaloriferli; )
Eskiden çok Üşüyordum şimdi içimdeki yangını söndürmek için suya dayaniyorum; )

Bu belki de iyi degildir fazla mi tikiniyorum? ama hoşuma gidiyor elin ayağın sıcacık olmasi ;)

Günaydın kızlar
C cerulean tatlım tam da senin anlattığın gibi bir hamilelik geçiririz inşallah şimdi çıkardım o zararlı karbonhidratları hayatımdan inş. hamileyken de girmez hiç hayatıma bebiş olunca ona söylycem senin sağlıklı olmandaki en büyük etken C cerulean teyzen diye onun sayesinde zararlı bir şey yiyemiyoruz diye anlatcam bir bir :D
hemen dünkü menümü paylaşayım
sabah 7.00
bir haşlanmış yumurta, 3 zeytin , bir salatalık, çok az peynir
12.30
bir kase mercimek çorbası,karışık ızgara
18.30
4 yemek kaşığı taze fasulye,yarım kase yoğurt,salata
yatmadan öncede 1 tane mandalina çoook canım istiyordu dayanamadım

Bir de iki ay once burada LadyInGray LadyInGray cigime ve K kurtluarmut cuguma dert yyakiniyordum iki öğünün fark yaratacağına inandigima ama oturtammadigima bir türlü allahım şimdi üçüncü öğünu yiyemiyorum :D hepsi alışkanlık. . İki öğün rahatlikmış ne kadar az sık yemek o kadar az iştah berrak düşünce çok enerji

Kızlar kahvaltıyi yapıyorum alev alev yanmaya başlıyorum
disarisi çok soğuk ben içten kaloriferli; )
Eskiden çok Üşüyordum şimdi içimdeki yangını söndürmek için suya dayaniyorum; )

Bu belki de iyi degildir fazla mi tikiniyorum? ama hoşuma gidiyor elin ayağın sıcacık olmasi :KK66:

Maşallah tatlım sana ne güzel bu sayede bol bol su var desene
bende burda donuyorum resmen elim ayağım buz :(

Günaydın kızlar
C cerulean tatlım tam da senin anlattığın gibi bir hamilelik geçiririz inşallah şimdi çıkardım o zararlı karbonhidratları hayatımdan inş. hamileyken de girmez hiç hayatıma bebiş olunca ona söylycem senin sağlıklı olmandaki en büyük etken C cerulean teyzen diye onun sayesinde zararlı bir şey yiyemiyoruz diye anlatcam bir bir :KK70:
hemen dünkü menümü paylaşayım
sabah 7.00
bir haşlanmış yumurta, 3 zeytin , bir salatalık, çok az peynir
12.30
bir kase mercimek çorbası,karışık ızgara
18.30
4 yemek kaşığı taze fasulye,yarım kase yoğurt,salata
yatmadan öncede 1 tane mandalina çoook canım istiyordu dayanamadım

Ay canım sabah sabah çok duyguladım valla :KK66:
Sizi seviyorum kızlar :KK36::KK200::KK60:
inşallah şöyle ates parçası zeka küpü çocuklarınız olur ; )

Gözünü seveyim canım kacamak yapitorsan meyve kaçamağı yap serbetlilerden çok cok masum ; )

Cocuklardan kahwaltım yenı bıttı bırı aglar uyutma cabası bırının okul zamanı gydr sac yap kahwaltı yaptr off offf :KK70:

Back