- Konu Sahibi LadyInGray
- #1.421
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canm oh bu aksam ozlem gıderırsınızAnneciğim hacca gitmişti kızlar abd den dondukten sonra yeni göreceğim bugün geldi işten eve şimdi gidiyorum
çok heyecanlıyım 6,5 ay oldu gorusmeyeli yüzyüze valla çok duygulu anlar yasayabilirim bu aksam![]()
Insallah canm hepımıze br dahakı hamılelıklereKızlar son iki günde badem olayını baya abarttim ay bir strese girdim bir strese boğazına sahip olamıyorsun yazıklar olsun sana diye
Bugün daha hafif yaptım kahvaltıyi yemiş badem yoktu ay bir rahatlama geldi aksama doğru hersey kontrol altında diye
Vallahi kuzularim E engeneer K kurtluarmut hamile kalınca özellikle tatlı makarna gibi çöpleri yemiycenize söz verinhakkımı helal etmem bebeği ve kendi vücudunuzu böyle çöplerle xehirlerseniz
Yemiş yeyin haKiki yumurta yağlı deniz valigiyla beslenin ki zeki ateş parçası çocuk dünyaya getirin; ) küçük Einstein lariniz olsun inşallah
ben en azından böyle bir hamilelik geçirmeyi düşünüyorum![]()
Harıka bır menu sade we guzel bayıldımmm ornek alıyorum kızlar sısı
Yanı sart kahwaltıValla öğlen yememeye alıştım artık Karatay dan Allah razı olsun hayatımı düzene soktu ise kahvaltı yaparak gidiyorum kahvaltı yapabilmek için kıyafetimi akşamdan hazırlıyorum erken yatıyorum erken kalkiyorum :)
Hahha kım ıstemez dmı ama hepımıze ınsallahKuzum ya seni unutmuşumüçüncüyü istiyordum sen. İnşallah profesör bir yeğenimiz daha olur anneni. Bomba beslenmesi sonucu şu gözlükle doğanlardan olsun
doğuştan çocuk lise mezunu
![]()
kumsal su
Kızlar kahvaltıyi yapıyorum alev alev yanmaya başlıyorum
disarisi çok soğuk ben içten kaloriferli; )
Eskiden çok Üşüyordum şimdi içimdeki yangını söndürmek için suya dayaniyorum; )
Bu belki de iyi degildir fazla mi tikiniyorum? ama hoşuma gidiyor elin ayağın sıcacık olmasi![]()
Günaydın kızlar
C cerulean tatlım tam da senin anlattığın gibi bir hamilelik geçiririz inşallah şimdi çıkardım o zararlı karbonhidratları hayatımdan inş. hamileyken de girmez hiç hayatıma bebiş olunca ona söylycem senin sağlıklı olmandaki en büyük etken C cerulean teyzen diye onun sayesinde zararlı bir şey yiyemiyoruz diye anlatcam bir bir
hemen dünkü menümü paylaşayım
sabah 7.00
bir haşlanmış yumurta, 3 zeytin , bir salatalık, çok az peynir
12.30
bir kase mercimek çorbası,karışık ızgara
18.30
4 yemek kaşığı taze fasulye,yarım kase yoğurt,salata
yatmadan öncede 1 tane mandalina çoook canım istiyordu dayanamadım