DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Ah fistigim Türk Kahvesi nescafeye on basar; )
Ama şekerden uzak durNescafe iç boşver

Neskafede ıslenms ama o ıslendı bu ıslendı caresızız maduruz canan hanımmm :)

Hera cerulean haklı canım ben de neskafeciydim ama alisinca Türk kahvesi daha güzel hergün içiyorum eve mis gibi kokusu yayılıyor sekersize de alisiyorsun dene derim.

Ben sabah 1 turk kahvesi, ogleden sonra 1 nescafe ve 1 turk kahvesi iciyorum. Saha islerimden sonra nescafe ictigim zaman dinlendiriyor enerji veriyor, ikisi de var yani bende...

Ben 36 ya strec olucakta gırcem yada braz esnek yapulı bol brsey olcak yoksa 38 bedenm bende ama memnunum 52 kıloyken gargameldım hehehe

günaydın kızlar
Bol enerjik bir gün olsun hepimize dün akşamki menüm: sa:18:30 zeytinyağlı pırasa+yoğurtlu semiz otu+ fırında çok az tavuk
Bir kaç sayfa geriden geleceğim ama gıda terörü konusunda çok haklısınız. İşin içinde olduğum için pek çok hileye tanık oldum süt ürünlerinden tutun da konservelere kadar akıl almaz oyunlar yapılıyor (örn: marketlerde satılan ambalajlı kaymaklara beyazlatmak için titanyum kullanan firmalar bile var) Marketlere adım atılacak gibi değil. Marketlerdeki organik yazan ürünler ise ateş pahası. İlk önce tüketici olarak bizler bilinçlenmeliyiz ki bu teröre dur diyelim. Ama bilinçlendiğimiz takdirde organik ürün nasıl bulalım evde üretimini nasıl yapalım. Hadi evde salça yapayım ama aldığım domates gerçekten domates mi? gibi karmaşalarla karşı karşıya kalıyoruz. Yağını hallettin salçası var salçayı hallettin sirkesi var var da var... Yapabileceğimiz tehlikeyi en aza indirmek olacak. Gıda tarım ve Hayvancılık bakanlığının bu gibi olumsuzluklara karşı tedbirleri var elbette ama denetim mekanizması çok yavaş ve güçsüz malesef... ( Denetimler işin uzmanları tarafından yapılmıyor malesef)
Konu uzadıkça uzar ben yazdıkça yazarım...
herkese sevgiler

Valla yinede kızlar bir kaydırın fircayi bana. Büyük iyilik yaparsiniiz gercekten. Karar vedim bu hafta önümüzdeki beş gün yemiycem. Belki bu Bağımlılık yani kurtulurum.

3 hafta sonra antebe nene dede ziyaretine. aslında o zamana kadar yemesem diyorum. Aylardır yiyorrum ne olacak. Sonra canim isterse hafta da bir kahvaltı niyetine 1 şu bardağı filan böyle çözümler bulabilirim.

Ama önce bir vazgeçmeyi öğrenmek istiyorum

Canım sen iki çocuk dogurmussun. Yandaki kemikler genisliyormuss diye duydum hamilelikte bel. Ben de daha doğum mogum yok..

Sevgili C cerulean o findik fistiklar var yaa, bir olur iki olur ucuncusunde gelir gobegine yapisir. 4.sunde gelir popona yapisir. Simdi hemen bu gidise bir son veriyorsun ve onemli bir karar aliyorsun. Bi oturusa lup lup 1 avuc kuruyemisi goturmek yok, gunluk 1 avuc hedef koyup her canin istediginde 1 tane at agzina onla idare et. Eger bunu yapmazsan 40 beden pantolon denerken bulacaksin kendini. Popoyu nasil kucuk gostereyim gobegi nerelere saklayim diye bunalima gireceksin.
Al sana firca

Ewet haklısın karatayı hakkını vererek yapamam ama elımden geldgınce yaparım

Canm ben 2ay yemedm ama snra yıne basladm yanı saglıklı brsey neden wazgecıyımkı

Canım sen iki çocuk dogurmussun. Yandaki kemikler genisliyormuss diye duydum hamilelikte bel. Ben de daha doğum mogum yok..
Haklısın tatlım ılk hamılelıgımden snra 1yıl sıkı dıyet we egzerszle ıpın ucunu kacrdm 48 kılo oldm 0 beden ama naslım bılıyormsun kas ıcınde selulıt yok sımsıkı wycut snra noldu ıfls ettı wuct menuskus oldu dızler alcıda yattım 2hafta tam bacak kalcadan offf tualete zor gıdıyorum acıfan neydı ya her neyse snra ıkıncı dogum ve haklısın bel kalınlastı elastıklestı sıkılasmadı henuz cokta beklemıyorum eskısı gbı olnayı cnkı catlak war bacak baldr gobek yanı braz bol kalıcak benm vuctama 3.yu ustyorummm su dunyada bebek kdr gzel brsey yok

Canm karatay her ogun 1cay brdgı yıyın dyor

Yag yıyın yaglar gtsın.kuruyems aldgmız yeneke zeytnyagndan daha dogal ıslenmemş kalmş cunkı

Mesela kahwaltıdakı gun kurusu kayısı ıcıne kaymak koyun bolca ohhh sutun kaymagnı ne de gzel oluyor waryaaa

Bazen canm sıkılıyor hanı eskıden can sıkıntısnda elımzn altında cıps patlmış mısr olurdu ya ben gundz bazen leptını opucukle yolluyorum alıyorum fstgı o tatlı tadı mest edıyor benı atyorum agzıma oh gecekı keptın bana yeter

Kizlar bakın karatay dıyorkı her balık sonrası ıkı kıbrıt kutusu kadar tahın gelwası yıyın dıyor yanı kadın saglıklı olan herseyı yıyın dıyor alın sıze br suru kaçamak oh walla​

Eklentiler

• image.png
    530,5 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar ne cok konustun ben neyse aklımdayken tekrarlıyım kaçıran arkadaslar olmasn kızlar dısarda yemek yıyoruz etlerın yaglarını ayırıyoruz weya sehrıye corbası unla yapılms mantar corbası gotryoruz sahsen bende mecbr kalınca huplettprym ama bunlar vucudumuzu dırek odeme gotryor sısıkınlık yapıyor vucutta karatay mı normal dıyetmı sasırıyor ayrıca beslenmelerınız cok klasık kımsede karbonhdrat pek gormuyorum hergun kurubakla nerdeeee??? Keskek yapalım tereyaglı kurufasulye yapalım bugday salatası yapalım kısır yapalım tabı bınlar kılo verırken gunde 3 kasık sadece kuru bakla harıc hep zeytınyaglı corba salata et vucuda brseylerı tam verırsek tam calısır tam tag yakabılır kanımca eksık vermeyelım kanımca

Deneyın derım ...
PİYAZI İÇİN:
2 adet yumurta
2 su bardağı kuru fasulye
3 adet kırmızı soğan
5 diş sarımsak
7-8 çeri domates
Bir tutam maydanoz
1 adet limon
1 su bardağı tahin
1 su bardağı sirke
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı su
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı nane
1 çay kaşığı tuz
Piyaz için yumurtalar katı olarak haşlanır. Kuru fasulyeler de piyazlık haşlanır. Kırmızı soğan piyazlık doğranır. Tahin bir kaba alınır. İçine limon suyu, zeytinyağı, su, pul biber, nane, tuz, dövülmüş sarımsak eklenerek karıştırılır. Fasulyeler sunum kabına alınır, üzerine hazırlanan tahinli sosu dökülür. Onun da üzerine piyazlık doğranan soğanlar konur. Çeri domatesler ve haşlanmış yumurtalar dilimlenerek piyazın üzeri süslenir. En son kıyılmış maydanoz da konularak sunuma hazırlanır.

Canin seven yesin ben sevmiyorum onlari. Vücutta herseyi verince sağlıklı bile olsa ah sağolsun sahibem bana herseyi veriyor diye minetttar olmuyor fırsatı bulunca depoluyor yağlari valla. Ben kapattım o defterleri boğaz peşinde koşmayi . Sen bizi boşver kasma ye herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…