- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #1.361
Ah fistigim Türk Kahvesi nescafeye on basar; )
Ama şekerden uzak durNescafe iç boşver
Neskafede ıslenms ama o ıslendı bu ıslendı caresızız maduruz canan hanımmm :)
Hera cerulean haklı canım ben de neskafeciydim ama alisinca Türk kahvesi daha güzel hergün içiyorum eve mis gibi kokusu yayılıyor sekersize de alisiyorsun dene derim.
Ben 36 ya strec olucakta gırcem yada braz esnek yapulı bol brsey olcak yoksa 38 bedenm bende ama memnunum 52 kıloyken gargameldım heheheCanım son zamanlarda yemedim ama sekersizi de var valla.kuzum sen beenden boylusun metabolizmanda karbonhidrata daha dirençli sen bir su bardagi ye ben yiyeyim aynısını ben de kilo yapma riski daha fazla nerden alıştım ben bunlara ya.. şöyle son bir dokunuşla 10 numara 5 yıldız bir fiziğim olacak ama.. Bu ilişkiyi düzeltmeden olmiycak ben bunu anladım.
Zara 36 beden pantolonlarım var onların içinde biraz daha rahatlamak istiyorum sıkıyorlar biraz. ..
Valla yinede kızlar bir kaydırın fircayi bana. Büyük iyilik yaparsiniiz gercekten. Karar vedim bu hafta önümüzdeki beş gün yemiycem. Belki bu Bağımlılık yani kurtulurum.
3 hafta sonra antebe nene dede ziyaretine.aslında o zamana kadar yemesem diyorum. Aylardır yiyorrum ne olacak. Sonra canim isterse hafta da bir kahvaltı niyetine 1 şu bardağı filan böyle çözümler bulabilirim.
Ama önce bir vazgeçmeyi öğrenmek istiyorum
Ewet haklısın karatayı hakkını vererek yapamam ama elımden geldgınce yaparımgünaydın kızlar
Bol enerjik bir gün olsun hepimize dün akşamki menüm: sa:18:30 zeytinyağlı pırasa+yoğurtlu semiz otu+ fırında çok az tavuk
Bir kaç sayfa geriden geleceğim ama gıda terörü konusunda çok haklısınız. İşin içinde olduğum için pek çok hileye tanık oldum süt ürünlerinden tutun da konservelere kadar akıl almaz oyunlar yapılıyor (örn: marketlerde satılan ambalajlı kaymaklara beyazlatmak için titanyum kullanan firmalar bile var) Marketlere adım atılacak gibi değil. Marketlerdeki organik yazan ürünler ise ateş pahası. İlk önce tüketici olarak bizler bilinçlenmeliyiz ki bu teröre dur diyelim. Ama bilinçlendiğimiz takdirde organik ürün nasıl bulalım evde üretimini nasıl yapalım. Hadi evde salça yapayım ama aldığım domates gerçekten domates mi? gibi karmaşalarla karşı karşıya kalıyoruz. Yağını hallettin salçası var salçayı hallettin sirkesi var var da var... Yapabileceğimiz tehlikeyi en aza indirmek olacak. Gıda tarım ve Hayvancılık bakanlığının bu gibi olumsuzluklara karşı tedbirleri var elbette ama denetim mekanizması çok yavaş ve güçsüz malesef... ( Denetimler işin uzmanları tarafından yapılmıyor malesef)
Konu uzadıkça uzar ben yazdıkça yazarım...
herkese sevgiler
Canm ben 2ay yemedm ama snra yıne basladm yanı saglıklı brsey neden wazgecıyımkıValla yinede kızlar bir kaydırın fircayi bana. Büyük iyilik yaparsiniiz gercekten. Karar vedim bu hafta önümüzdeki beş gün yemiycem. Belki bu Bağımlılık yani kurtulurum.
3 hafta sonra antebe nene dede ziyaretine.aslında o zamana kadar yemesem diyorum. Aylardır yiyorrum ne olacak. Sonra canim isterse hafta da bir kahvaltı niyetine 1 şu bardağı filan böyle çözümler bulabilirim.
Ama önce bir vazgeçmeyi öğrenmek istiyorum
Haklısın tatlım ılk hamılelıgımden snra 1yıl sıkı dıyet we egzerszle ıpın ucunu kacrdm 48 kılo oldm 0 beden ama naslım bılıyormsun kas ıcınde selulıt yok sımsıkı wycut snra noldu ıfls ettı wuct menuskus oldu dızler alcıda yattım 2hafta tam bacak kalcadan offf tualete zor gıdıyorum acıfan neydı ya her neyse snra ıkıncı dogum ve haklısın bel kalınlastı elastıklestı sıkılasmadı henuz cokta beklemıyorum eskısı gbı olnayı cnkı catlak war bacak baldr gobek yanı braz bol kalıcak benm vuctCanım sen iki çocuk dogurmussun. Yandaki kemikler genisliyormuss diye duydum hamilelikte bel. Ben de daha doğum mogum yok..
Canm karatay her ogun 1cay brdgı yıyın dyorSevgili C cerulean o findik fistiklar var yaa, bir olur iki olur ucuncusunde gelir gobegine yapisir. 4.sunde gelir popona yapisir. Simdi hemen bu gidise bir son veriyorsun ve onemli bir karar aliyorsun. Bi oturusa lup lup 1 avuc kuruyemisi goturmek yok, gunluk 1 avuc hedef koyup her canin istediginde 1 tane at agzina onla idare et. Eger bunu yapmazsan 40 beden pantolon denerken bulacaksin kendini. Popoyu nasil kucuk gostereyim gobegi nerelere saklayim diye bunalima gireceksin.
Al sana firca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?