- 20 Eylül 2015
- 368
- 252
- 18
- 36
- Konu Sahibi LadyInGray
- #1.321
Salatam 1yemek tabagı kadar we 1cırba kasesı haslanms et susuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hera canım 50'li kilolara düşte böyle konuşabiliyor musun; )Afiyet olsun @Nisantoprak cım, valla ben de kokoreçi ekmek arası bol baharatlı seviyorum. ekmeğin içini de kızartıcaklar böyle oohh yağlı çıtırr çıtır misss
Zaten ayda yılda bir yiyoruz, yemişken de hakkını vermek lazım diye düşünüyorumama tabii ayda yılda bir yemek kaydıyla
![]()
Wuuuuuu vucudun tam 7saat yag yakmışşşMenümü paylaşayım
Sabah 7 00
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
Aksam 18 00
2 kase buğday çorbası
1 tabak kuru fasulye yemeği
3 salatalık turşusu
Suan patlamak üzereyim niye çorbayı o kadar yedim ki ama bence başarılı bir gün iki öğün yaptım
Yemiş bir çay bardağı okuduğum iyi oldu ben sürekli bir dalasim geliyor kuruyemişe bu boyla bu iştah .. hayrola?diyorum sonra kendimeKıtap okumayanlr faydalanabılır arkadaslr
Yemek yiyene kadar da açlık hissetmedim ya çok iyiydim enerjim de yerindeydi yarın daha dikkat edeceğim akşam daha hafif olacak kabak günleri başlasın :)Wuuuuuu vucudun tam 7saat yag yakmışşş
Al bendende okdr her ogunde 1cay barsgı dıyor ama ben 1su bardgı gotrurumYemiş bir çay bardağı okuduğum iyi oldu ben sürekli bir dalasim geliyor kuruyemişe bu boyla bu iştah .. hayrola?diyorum sonra kendime![]()
Kıtap okumayanlr faydalanabılır arkadaslr
Ah fistigim Türk Kahvesi nescafeye on basar; )Sade ve sekersiz Nescafe de yasaksa hayat bana zindan olur ama!!
Neskafede ıslenms ama o ıslendı bu ıslendı caresızız maduruz canan hanımmm :)Ah fistigim Türk Kahvesi nescafeye on basar; )
Ama şekerden uzak durNescafe iç boşver
Çok güldüm canım yazdığına yaNeskafede ıslenms ama o ıslendı bu ıslendı caresızız maduruz canan hanımmm :)
Canım annemler taze çekişmiş üç çeşit kahve getirmişler Türkiye den büyük kızımız seviyor diyeHera cerulean haklı canım ben de neskafeciydim ama alisinca Türk kahvesi daha güzel hergün içiyorum eve mis gibi kokusu yayılıyor sekersize de alisiyorsun dene derim.
HahahaÇok güldüm canım yazdığına ya
Mağduruz resmen ya
Bugün kantinde haşlanmış patates havuçtan kaçacam diye margarine yakalandım resmen ahaha