• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Canım sirkeyi çok severim ama hep hazır alıyorum
annem gelsin evde yapmayı düşünüyoruz beraber
inşallah yavaş yavaş herseyi oturtabiliriz
kafa yormak lazım neyi nasıl temin etmeli diye. .

Afiyet olsun @Nisantoprak cım, valla ben de kokoreçi ekmek arası bol baharatlı seviyorum. ekmeğin içini de kızartıcaklar böyle oohh yağlı çıtırr çıtır misss :confused:
Zaten ayda yılda bir yiyoruz, yemişken de hakkını vermek lazım diye düşünüyorum :KK76: ama tabii ayda yılda bir yemek kaydıyla :KK74:
Hera canım 50'li kilolara düşte böyle konuşabiliyor musun; )

Insanın bedeni daraldikca kendinde bilmediği veya unuttuğu yeme psikolojileriyle tanışıyor; )
Aman kokareci yedimde ekmeği eksik kalsın diye elini sallayıp yüzünü ekşiteceksin :KK70:

Menümü paylaşayım
Sabah 7 00
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin domates salatalık

Aksam 18 00
2 kase buğday çorbası
1 tabak kuru fasulye yemeği
3 salatalık turşusu
Suan patlamak üzereyim niye çorbayı o kadar yedim ki ama bence başarılı bir gün iki öğün yaptım

Kıtap okumayanlr faydalanabılır arkadaslr

Eklentiler

• image.png
    image.png
    409 KB · Görüntüleme: 29
Menümü paylaşayım
Sabah 7 00
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin domates salatalık

Aksam 18 00
2 kase buğday çorbası
1 tabak kuru fasulye yemeği
3 salatalık turşusu
Suan patlamak üzereyim niye çorbayı o kadar yedim ki ama bence başarılı bir gün iki öğün yaptım
Wuuuuuu vucudun tam 7saat yag yakmışşş

Selam kizlar,
Bugunku menum:
08:00 1 yumurta, 1 dilim beyaz peynir, domates salatalik
12:00 3-4 kasik bulgur pilavi ve yogurt
18:30 zeytinyagli taze fasulye ve 4 tane cig kofte
Bugun karsimda elmali pay yediler,bayilirim kendisine, cok direndim yemedim, 1 lokma tadina bakabildim sadece, cok zordu cookk..

Hera cerulean haklı canım ben de neskafeciydim ama alisinca Türk kahvesi daha güzel hergün içiyorum eve mis gibi kokusu yayılıyor sekersize de alisiyorsun dene derim.
Canım annemler taze çekişmiş üç çeşit kahve getirmişler Türkiye den büyük kızımız seviyor diye
Birisi var çok güzel şekersiz sütsüz her sabah Türk kahvesi keyfi yapmadan evden çıkmıyorum

Bazen acı bir Türk kahvesi 1 kalıp çikolatadan daha keyif verici olabiliyor

Back