DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Yemek yiyene kadar da açlık hissetmedim ya çok iyiydim enerjim de yerindeydi yarın daha dikkat edeceğim akşam daha hafif olacak kabak günleri başlasın :)
Ahahah yeni okudum canım ya
Kabak günleri başladın o zaman ahaha
Kabak yok mu kabak kesin dişi bir sebze bizim için yaratılmış

K kurtluarmut tatlım boyum 1.64 o yüzden de hala hafif tontişim
Senin boyun daha uzun olduğu için bu kilo da bile manken gibisindir maşallah
bir haftadır direndiğim tatlılara bugün direnemedim ya maalesef ( neyse artık bir buçuk saat yürüdüm telafi olur inşallah
Kahvaltı yok öğlen 12.30 bir kase mercimek çorbası biraz kavurma salata ve kadayıf sarması
Aksam 18.30 bir kase yoğurt bir kase barbunya (

Kuzum sırf fıstık yeseydim kaymağa bulayıp veya kuru meyvenin arasına sarıp ceviz fındıkta olurdu.. Yemişlerden güzel tad eğlence keyif mi olur şerbetli tatlılar çok fena kuzum

53 uzak değil ben de 55 56 hedeflemistim herkes saçmalama suan çok iyisin daha fazla verme falan beni vazgecirdiler ya bir kişi de yüzün çökmüş dedi bana
Canım boyumuz aynı 6-7 ay önce ben 57/58 lerde geziyordum
Baldır bacak vardı baya.. Yüzümde tontondu şimdi fotoğraflara bakıyorum da .. Önce 55 yap onu uzak değilsin bebeğim yapabilirsin sonra tekrar değerlendirirsin

Mucıze dolu burası kızlar bence hepımZ cok ıyı gıdıyorz ha gayret hepımz coook gzeluz oh bızden guzelımı war mankenız manken tas gbı hahaha
Iyi eğleniyoruz canım ya
Akşam akşam herşeyi buraya bağladım
Bizim diyet grubu gibisi var mı ya! Yürüyün kızlar koskoca canan karatay izindeyiz yüzünü kara çıkarmayalım
Nesditle diyet yapan var ya... Yapma daha iyi o diyeti

Günaydın kızlar ay ne tatlısınız siz yaa C cerulean , K kurtluarmut tattlım hedefim şimdilik 55-56 ceru nun dediği gibi hele o rakamlara bi ulaşabileyim de inşallah sonrasına bakcaz artık yaa normalde tatlıya dün de hayır diyebilirdim ama
yiyenler öyle çok beğendiler ki dayanamadım bide regl dönemi çok yakın olduğu için galiba neyse bu haftayı güzel değerlendirerek dünkü olayı telafi edebilirim inş.

Tabıkı telafısı olmayan sey yok tatlım ama yıyıp pişmanlık duyup uzulcegmıze bızden degerlısı yok dıyıp ırademızle kwga edebılmek

Kuzu E engeneer reglde bahane. ; ) ben de regl oluyorum hani tatlı isteği olmuyor. regl olan kırmızı et yesin

Regl her ay olan bir şey hazırlıklı olun olağanüstü bir durum değil canınız tatlı cekmesin. Her ay iki hafta önceden sonra iki hafta ardından böyle yaparsak işimiz var

Kendimden biliyorum tatlı yemek için bahane cok. Arabam bozuldu asansörüm durdu sinavlarim var bitmiyor bitmiyor.. sevgiler

Kızlar allah aşkına biri de beni eleştirsin şu yemiş aşkımı caydırıcı bir şeyler yazın lutfen. Bu sevda olmayaydı ben çoktan 48'i görmüştüm
Bacak kadar boyum var allahım ben de bir kuruyemiş aşkı tahin fıstık ezmesi versen çok pis götürürüm.
Vazgecemememin nedeni sağlıklı olduğunu bilmek bir de çok tok tutuyor ya. Ama başlayınca da insan bırakmıyor. Bağımlılık yapıyor. Mutsuzum yani bu konuda
Avokado da yağ enerjisi ama daha düşük sabah onu deniycem yemiş yerine bakalım iki kaşık tahin kadar tok tutuyor mu.. sevgiler

Awakado sutle ıyı gdıyor canm blendrdan gecrcyoksa bıldgın yag agr braz walla canm al brını wur otekıne hıc brsey yemıyım ama kuruyemışımı elımden almasnlar ama fastık ezmesınn ıcergne baktnmı tatlım yoksa kendınmı yapıyorsun

Neden duzenlı yuruyus yapmalıyız...paylasımında bulunms br arkadasımz begendm oaylasmk ıstedm...

Eklentiler

• image.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 20
Canım son zamanlarda yemedim ama sekersizi de var valla. kuzum sen beenden boylusun metabolizmanda karbonhidrata daha dirençli sen bir su bardagi ye ben yiyeyim aynısını ben de kilo yapma riski daha fazla nerden alıştım ben bunlara ya.. şöyle son bir dokunuşla 10 numara 5 yıldız bir fiziğim olacak ama.. Bu ilişkiyi düzeltmeden olmiycak ben bunu anladım.

Zara 36 beden pantolonlarım var onların içinde biraz daha rahatlamak istiyorum sıkıyorlar biraz. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…