• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Günaydın arkadaşlar:)
pazar günü çoştum ben
sabah kahvaltıda ekstra 1 adet börek yedim
akşam yemeğim de sa 19'da kokoreç oldu.
ama gün boyu da deliler gibi temizlik yaptım (camlar-perdeler herşey pırıl pırıl oldu)
C cerulean kumsal su kumsal su K kurtluarmut hera_ hera_ beni affedin :KK43: haftalardır kokoreç çekiyordu canım sonunda kendimi kokoreççide buldum...
Haftaya tam gazla başladım söz size bu hafta 1 kg daha gidecek :)
Canım kokorec yasak degl aksıne yıyın dıyor ama ekmek arası degl onu porsyon ıstyceksın canm bu arada hısgeldınnn

Canım kokorec yasak degl aksıne yıyın dıyor ama ekmek arası degl onu porsyon ıstyceksın canm bu arada hısgeldınnn
ekmek arası löp löp götürdüm o kadar gözüm kararmıştı ki aklıma porsiyon istemek gelmedi bir dahakine kesinlikle öyle yapıcam :)

Walla canm alısmısız ekmek arası geçiş gotrmeye porsyonda bır mıgde bulantısı oldu sorma gtsın ewe geldım ayran kuruyems gotrdum

Afiyet olsun Nisantoprak Nisantoprak cım, valla ben de kokoreçi ekmek arası bol baharatlı seviyorum. ekmeğin içini de kızartıcaklar böyle oohh yağlı çıtırr çıtır misss :confused:
Zaten ayda yılda bir yiyoruz, yemişken de hakkını vermek lazım diye düşünüyorum :KK76: ama tabii ayda yılda bir yemek kaydıyla :KK74:

Selam kızlar E engeneer boyun kaçtı canım 58 çok güzel benim hedefim 58:)
ben dediğim gibi bu hafta tam Karatay yapacağım diye inşallah 58 iki hafta içinde o tartıda göreceğim. Bugün geçen yıldan bir fotoğraf paylaşmış arkadaş facede Allahım bu ben miyim dedim öyle dolu dolu heryerim :)

Selam kızlar E engeneer boyun kaçtı canım 58 çok güzel benim hedefim 58:)
ben dediğim gibi bu hafta tam Karatay yapacağım diye inşallah 58 iki hafta içinde o tartıda göreceğim. Bugün geçen yıldan bir fotoğraf paylaşmış arkadaş facede Allahım bu ben miyim dedim öyle dolu dolu heryerim :)
Sabırsızlıkla beklıyoruz :)

Kızlar brsey sorucam soguk sıkım zeytnyaglarınızı nerelerdn temın edıyorsunz bu markaların soguk sıkımları olmuyormuş tenekeler :(

Kızlar sabah 53.10 geldim; )
Haftaya bakalım 52'yi görebilecekmiyim
benim tartı can çekişiyor pili bitmek üzere

Bugün kantinde deniz ürünleriyle sebze sote sipariş ettim
adam tavada hazırlarken valla içine margarin koydu :mad:
sormaya da cesaret edemedim siparişi verdim benim için hazırlıyor diye
milleti bezirmişim zaten pirinçsiz olsun nakarnasiz olsun diye standard olan menüyü :D
tüh eğer margarinse iğrenç:cry:

Kızlar sabah 53.10 geldim; )
Haftaya bakalım 52'yi görebilecekmiyim
benim tartı can çekişiyor pili bitmek üzere

Bugün kantinde deniz ürünleriyle sebze sote sipariş ettim
adam tavada hazırlarken valla içine margarin koydu :mad:
sormaya da cesaret edemedim siparişi verdim benim için hazırlıyor diye
milleti bezirmişim zaten pirinçsiz olsun nakarnasiz olsun diye standard olan menüyü :KK70:
tüh eğer margarinse iğrenç:cry:
Canım zatn margarınden farkszkı paket tereyagda :(zatn yapck brsey yok nohut mercımek bulgr teneke zeytnyag hep paket yıyorz tam karatay yapan warmı burada :((

D vtamın en az 80 demır 800 olması gerek bunlar ıcn gercek karatay yapanlar ıgne vrdryor ayda veya 15gunde br kılo vereblmk ucn .ben sahsen hala yemk yaparkn kutu salca kullanyorum guya ustunde el yapımı yazıyor en ufak ornek hıc br kuruyemışımı kırmadm tadımın veya baska markalarn paket aldm

Back