- 22 Temmuz 2015
- 275
- 320
- 53
- Konu Sahibi LadyInGray
-
Kızlar selamayaysel hoşgeldin canım
Ben iki gündür ne yediğimi bilmez haldeyim dün gece sabaha kadar çalıştığım için ne yedim ne içtim hiç bilmiyorum.
Ama iş durumumu biraz toparlayabildiğim için artık kendime bir kaç günlük menüler hazırlayacağım öncesinde ne hazırlayacağım bilirsem daha iyi uygulayabileceğime inanıyorum.Bide artık kendimi disipline edebilmek adına spora da dikkat etmek istiyorum.
Canan hoca da kitabında günlük en az 20 dk yürümek gerktiğini yazıyor
Kendime bir çizelge hazırlyıp o gün yaptıklarımın yanına + koymayı düşünüyorum.Böylece nerede yanlış nerede eksik yaptığımı daha iyi farkederim.
Hep birlikte biraz daha hareketli yaşama ne dersiniz. Listelerimizle birlikte o günkü spor aktivitelerimizi de paylaşalım olmaz mı bu bizi biraz daha disipline eder sanki:)
teşekkür ederim :) aslında ben mart ayından beri spor yapıyordum. yediklerimi hiç kesmeden sadece sporla 2 ayda 4 kg vermiştim ki yaz ayları tatil deniz kum derken spora ara verip aylak aylak aldım kiloları sessizceMerhaba nisan hoşgeldin spora da basladiysan harika hedefine en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşman dileğiyle
Menümü paylaşayım
Peynirli omlet zeytin
15 00
10 tane badem
18 00
Mercimek çorbası
Sebzeli et yemeği ( içinde patates vardi ama dayanamadım hem de iki tabak yedim )
Ama akşam arkadasa davetliydik kek yapmış ama nasıl güzel gözüküyor puf puf böyle yemedim tuttum kendimi :))
Evet canım haklısın... Ama sanirim yanlis anlaşıldımK kurtluarmut E engineer kızlar haftaya tatilden dönüyorum sonuçları bildireceğim
Nisantoprak canım bu spor aşkı hangi zaman aşılandı bize böyle ben anlamıyorum.. Spor salonlarında yırtınıyoruz resmen yıllardır kimsenin kilo verdiğide yok
Kilo almanın nedeni az spor/hareketsizlik/miskinlik değil
Kilo almanın nedeni çok karbonhidrat
Şekerle tatlıya pizzayla ekmekle olan ilişkimizi uzun vadede değiştirmek istemedikçe kalıcı kilo vermek zor
Sözüm meclisten dışarı ama bu tatlı aşkı nedir arkadaş
Bildiğin uyuşturucu zehir
Neler yapmıyor ki bize en önde Bağımlı yapıyor uyuşturucu gibi sonra kanımızı filan pıhtılaştırıyor bu çok kötü bir şey demek
Sonrada iç dur Omega 3 leri ki kan akışkanlaşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?