DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

hera_ ve ben iş arkadaşıyız birbirimizi hem yüzyüze hem de forumdan motive etmeye devam ;)

Hera Canan hocaya desen hamilelikte şu kadar kilo aldım diye valla bir güzel kızar sana :) neyse doğru yolu bulduk hep beraber. Menü güzel Şehriye çorbası olmamış inşallah azmini hevesini kaybetmeden devam edersin.

Ceruuuuuuu aynen arkadaşım dedim sana tek öğün ne yersen ye vücut halleder yani tabi abartmadan:) çıkar tadını ceru bu arada sen de mühendis misin Bu grupta çoğunluk mühendis galiba

Bu arada evladını Allah bağışlasın Rabbim isteyen herkese içinde de bana ve E engeneer a nasip etsin ikimizin de yakın zaman için planlarımiz var.
Cok tesekkur ederim K kurtluarmut Allah isteyen herkese kismet etsin:21:
Canan hoca bunlari bir duysa kemiklerimle etlerimi birbirinden ayirir herhalde :KK20:
Sehriye corbasini pek uyduramadim evet haklisiniz, diger yediklerimden durumu duzelmeye calistim.
Bugun yediklerim:
Kahvalti:2 yumurta, 2 ceviz, beyaz peynir, yesillik.
Oglen:nohut ve yogurt
Aksam:z.yagli taze fasulye. Saat 17.00de yedim.
Aksam 08:30 gibi inanilmaz aciktigimi hissettim, belki de regl olacagim icin muthis istahliyim. Ama 1 litre su icince hic biseyim
Kalmadi. :KK76: esim de sagolsun karsimda löp löp götürdü yemekleri!
Neyse bunlari dusunmuyoruuzz, tam gaz yola devam!! Onumuzdeki yaz miranda kerr gibi gezicem plajlarda :KK54::KK54:

Hera nohut ta nişastasi çok olduğu için tavsiye edilmiyor canım :)
Sorma sorma benim eşim nisan ayında bir rahatsızlık geçirdi bir ayda 10 kilo verdi sonra 3 kilo daha verdi şimdi almaya çalışıyor onun için yapıyorum börekler corekler kekler ne istiyorsa ilk zamanlar dayandım yemedim ama şimdi o kadar emek ettim yiyeyim bari diyorum eşime diyorum çok sağlıksız böyle kilo alacağına alma diyorum ama şuan rulo pasta yiyor bende bakıyorum :)

hera_ hera_ canım hoşgeldin
Ceru sen ne Süpersin ben bir haftalık tatilde iki kilo alıp gelmiştim :(
Ya valla sizi okudukça motive olup yemekler karşısında tüm motivemi kaybediyorum :( ama bebiş olmadan şu 56 hedefine ulaşabilirim inşallah
Bugün sabah yedide kalkıp 1 saat yürüyüş Yaptım:)
Saat 10.30 da bir rafadan yumurta yarım domates bir Salatalık bir kaç tane zeytin yedim
Sonra halılarımı yıkadım saat beş gibi de bir tabak et sote yedim biraz yufkayla birlikte dayanamadım:(
Bir dilim de kbrıs Tatlısı yedim bi yere gittiğimde zorla bir şeyler yedirilmesinden çoook sıkıldım valla artık
Nede olsa çok hareketliydim deyip sekiz gibi de 3 tane mürdim eriği 2 tanede gün kurusu yedim
Allah'ım yediklerimi yaz yaz bitirmiyorum bu ne böyle kendimden utandım :(

Ben de paylaşayım menümu
Sabah 9 00
2 dilim patatesli börek
Peynirli omlet
Zeytin

16 30
Tarhana çorbası
1 kase yoğurt

Sabah yediğim böreği telafi etmeye çalıştım olmuş mu kızlar ne dersiniz?

Kiizzzzz engeneer ne yaptin hem tatlı hem meyve gerçi bunu söylerken utanıyorum kendim börek yemişken. :)
Bu arada kıbrıs tatlısına bayılırım :)

İyi geceler kızlar bugün yemeğe misafirlerim vardı (eşim ve benim lise arkadaşlarımız) bi dolu yemek yaptım ama yemedimmmmm yiyor gibi yaptım kedi gibi tırmık attım :)
K kurtluarmut E engeneer biz de bebiş istiyoruz ama önce kilolar gitmeli :) ( 1.5 yıllık evliyiz)

Nisan Allah gönlüne göre versin canım. Tabi önce kilolar gitmeli yüksek kilo ile gebe kalmiyoruz gebelikde de 30 kilo almıyoruz değil mi heracim :)

K kurtluarmut canım bir şirketin risk Bölümünde çalışan bir garibim ;) mühendislerle yarışamam
Telafi etmişsin sen böreği sabah yenilenler kara kuyuya Düşüyor günün ilerleyen vakitleri kritik

Bugün mayonez yedim bir YK kadar arkasını dönderdim baktım ki mısır şurubu bar kendimden iğrendim :KK53:
Yumurta bol trans yağla Yapılıyor zamnediyordum sadece :KK53:
Evdeki yeme düzenimi Fırında somonumu özledim valla

Kızlar K kurtluarmut E engineer inşallah gebelik haberlerinizi burdan hep beraber kutlarız bir gün ;)
Ben de bebişlrrinizin kadınlar külünü teyzesi olurum ;)

Ceruuuuuuu aynen arkadaşım dedim sana tek öğün ne yersen ye vücut halleder yani tabi abartmadan:) çıkar tadını ceru bu arada sen de mühendis misin Bu grupta çoğunluk mühendis galiba
Kimler mühendis merak ettim branşlarınızı kızlar ;)

Ben gıda mühendisiyim ( ama kendi kilolarımı bükemiyorum) keşke kilo bükücü olsa :))))
hera_ hera_ da çevre mühendisi ;)

Ben öğretmenim Nisantoprak Nisantoprak .
Bu sabah 61.8 gördüm sonunda 61 li sayılar başladı okul açılmadan 59 görsem çok mutlu olacağım. 61.8 bana iyi geldi ya bir sevinç bir heyecan bir neşe görmeyin beni :)

Ben öğretmenim Nisantoprak Nisantoprak .
Bu sabah 61.8 gördüm sonunda 61 li sayılar başladı okul açılmadan 59 görsem çok mutlu olacağım. 61.8 bana iyi geldi ya bir sevinç bir heyecan bir neşe görmeyin beni :)
Süper ne kadar surede kaç kilo verdiniz?

Back