DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

E engeneer liste fikri güzel ya hem mutfak ekonomisine de faydası var gerçekten yapabildiğim zamanlarda evde hicbirsey israf olmadı markete gittiğimde pazara gittiğimde hep hazırladığım menülere göre yaptım gerçekten tasarruf oldu. Ama devam ettiremem ben okul açılınca hele öyle plansız oluyor ki hayatım kahvaltı yemek alışveriş hepsi bölük pörçük. İnşallah devam ederim. Kızlar bu arada yarın sınavım var yds bana dua edin lütfen ya aramızdan girecek olan varsa başarılar diliyorum. Dualarinizi bekliyorum sevgiler.

Kızlar selam ayaysel ayaysel hoşgeldin canım
Ben iki gündür ne yediğimi bilmez haldeyim dün gece sabaha kadar çalıştığım için ne yedim ne içtim hiç bilmiyorum.
Ama iş durumumu biraz toparlayabildiğim için artık kendime bir kaç günlük menüler hazırlayacağım öncesinde ne hazırlayacağım bilirsem daha iyi uygulayabileceğime inanıyorum.Bide artık kendimi disipline edebilmek adına spora da dikkat etmek istiyorum.
Canan hoca da kitabında günlük en az 20 dk yürümek gerktiğini yazıyor
Kendime bir çizelge hazırlyıp o gün yaptıklarımın yanına + koymayı düşünüyorum.Böylece nerede yanlış nerede eksik yaptığımı daha iyi farkederim.
Hep birlikte biraz daha hareketli yaşama ne dersiniz. Listelerimizle birlikte o günkü spor aktivitelerimizi de paylaşalım olmaz mı bu bizi biraz daha disipline eder sanki:)

E engeneer hoşbuldum...:KK24:
Spor konusun da katılıyorum..ben son zamanlarda (ailevi sebepler ve yükümlülüklerden dolayı) biraz hareketsiz kaldığımı farkettim..artık sabah sporuna ağırlık vermek istiyorum..Sporsuz zor bu işler zoorrr...:KK20:

Sınavım kötü geçti ama alıştım artık geçemiyorum geçemiyorum.
Neyse menümü yazayım.
7 30
Peynir zeytin domates salatalık
Ceviz

13 00
Mercimek çorbası
Sebzeli tavuk
Bulgur pilavı

Erken saatte ymek zorunda kaldım ama başka birşey yemeyecegim.
Bu arada LadyInGray LadyInGray neredesin arkadaşım ya taşındın tamam anlıyorum ama lütfen artık birseyler yaz merak ediyorum seni.

Günaydın kızlarr;
K kurtluarmut öncelikle geçmiş olsun canım inşallah bi dahaki sınavda istdiğin hedefe ulaşırsın yapamayacağını düşünme sakın bende senin gibi olmaz diyordum ki 2 sınav öncesinde uzmanlık için gerekli puanı bile deçip 80 aldım:)
Netten online ders almıştım istersen bakabilrsin remzi hoca www.remzihoca.com ben çok faydasını gördüm eşimde burdan çalışıp halletti ing olayını

Bugün sabah 6 da kalkıp güne pilates le başladım çok mutluyum o yüzden:)
hareketli yaşama bi adım daha attım:) İnşallah böyle devam edebilirim saat 7.00 gibi de 4-5 biber bir domates ve bir yumurtayla hazırladığım menemeni yedim 2 tane de ceviz ben 2 öğün yapamıyorum maalesef o yüzden de kahvaltıyı biraz daha erkene çekip öğle yemeğiyle arası biraz daha uzasın istedim.
Bugün benim için işde zor bir gün olacak bakalım hayırlısı akşama da diğer menüleri yazacağım inş

ben de bu sene remzi hocadan aldım ama doğru düzgün çalışamadım boşuna para vallahi. 80 mi harika ya ben suan 60 alsam dünyanın en mutlu insanı olurum bakalım bir kaç güne açıklanır.

Güne pilatesle başlamak harika tebrik ederim seni. Benim bugün moralim bozuk ya sabah 63.3 gördüm ne güzel 62 li sayılar görüyordum buraya menü yazmadığım günlerin birinde helva ve serbetli tatlı yemiştim ondan mı artık bilmem:(

Canım bende aslında bugün tartıda 60.3 ü gördüm halbuki 59.5 tim nasıl oldu anlamadım bi şişkinlik var vücudumda o yüzden de çok takmadım ne de olsa bundan sonra hem sporumu hem de diyetimi sizinle birlikte düzenli yapacağım inşallah:) ilk hedef olarak o 56 yı göreceğim inşallah hep beraber göreceğiz hedeflerimizi:)

E engeneer adet öncesi ödem oluyormuş belki senin odur ama benim yakın da değil. Senden heveslenip ben de pilates yaptım bugün biraz sonra arkadaş aradı kitap almaya gelecekti bana öyle o gelince kaldı yarın inşallah nefes aaaalll veeerrr... Ebru Şallı yi açıp yapacağım..:)

K kurtluarmut evet canım yaa ondan heralde bu şişkinlik bi kaç gündür yaşlı teyzeler gibi dolanıyorum sıcak basıyor resmen :))
Çok sevindim senin adına bugün daha güzel yaparsın inşallah pilatesini :)
Dün akşam eşimi zorla yürümeye ikna edip 40 dk da yürüdüm üstüne de iki fincan yeşilçay:)
Ohh yaa dedim hareketli yaşamda bereket var.
Bugün oruç tutmaya başladım o yüzden sabah kalkıp pilates yapmadım ama inşallah akşam yapmış olacağım

K kurtluarmut canım bak buraya menülerini yazmıyorsun artık pek
Belkide vücut uzun zaman kilo verdikten sonra duraklama dönemine geçiyor.Seninde öyle olmuştur,uzun süredir 63 ün altına düşmediysen vücut orda bir iki hafta duraklıyor spora gitmiştim hoca olur bazı kilolarda duraklama demişti sen güzelce yediğine içtiğine devam et kısa sürede kilo vermeye başlarsın tekrardan merak etme.Bende 59 un altına düşemiyorm mesela :( ama bu defa sizinle olcak bu iş

E engeneer düşmüştü aslında 2 gün 62 li küsurler gördüm sonra sınava gittik işte orda tartilamadim öncesinde de 2 gün tatlı yedim sekizden sonra ama hemen mi kilo alır insan :( dün yazmamisim evet bugun günü kapatınca yazarım.

Merhaba nisan hoşgeldin spora da basladiysan harika hedefine en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşman dileğiyle
Menümü paylaşayım
Peynirli omlet zeytin

15 00
10 tane badem

18 00
Mercimek çorbası
Sebzeli et yemeği ( içinde patates vardi ama dayanamadım hem de iki tabak yedim )
Ama akşam arkadasa davetliydik kek yapmış ama nasıl güzel gözüküyor puf puf böyle yemedim tuttum kendimi :))

Günaydın kızlarr... Moral motivasyon yüksek bir şekilde tekrar sıkı bir şekilde başlıyorum kaçamak yok spor yapılacak kaç gündür su içmiyorum doğru dürüst bugün en az 2 litre su icilecek... Kararlıyım 1 ekime kadar 60 ı göreceğim.

Merhaba nisan hoşgeldin spora da basladiysan harika hedefine en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşman dileğiyle
Menümü paylaşayım
Peynirli omlet zeytin

15 00
10 tane badem

18 00
Mercimek çorbası
Sebzeli et yemeği ( içinde patates vardi ama dayanamadım hem de iki tabak yedim )
Ama akşam arkadasa davetliydik kek yapmış ama nasıl güzel gözüküyor puf puf böyle yemedim tuttum kendimi :))
teşekkür ederim :) aslında ben mart ayından beri spor yapıyordum. yediklerimi hiç kesmeden sadece sporla 2 ayda 4 kg vermiştim ki yaz ayları tatil deniz kum derken spora ara verip aylak aylak aldım kiloları sessizce :(
tekrar hırsla başladım nasıl olsa tatil de bitti...
O ZAMAN BENİ KİMSE TUTAMAZ Kİİ

K kurtluarmut E engineer kızlar haftaya tatilden dönüyorum sonuçları bildireceğim :KK66:

Nisantoprak Nisantoprak canım bu spor aşkı hangi zaman aşılandı bize böyle ben anlamıyorum.. Spor salonlarında yırtınıyoruz resmen yıllardır kimsenin kilo verdiğide yok

Kilo almanın nedeni az spor/hareketsizlik/miskinlik değil
Kilo almanın nedeni çok karbonhidrat
Şekerle tatlıya pizzayla ekmekle olan ilişkimizi uzun vadede değiştirmek istemedikçe kalıcı kilo vermek zor

Sözüm meclisten dışarı ama bu tatlı aşkı nedir arkadaş
Bildiğin uyuşturucu zehir
Neler yapmıyor ki bize en önde Bağımlı yapıyor uyuşturucu gibi sonra kanımızı filan pıhtılaştırıyor bu çok kötü bir şey demek
Sonrada iç dur Omega 3 leri ki kan akışkanlaşsın

Kızlar selam dün de oruçtum
sahur falan yapmadım tabiki saat
19,00-19,30
arası bir tabak taze fasulye,bir tabak et sote yedim
40 dk da yürüyüş yaptım bide yasak bir şey yedim :KK43: saat 22,00 de bir kase puding hiç yapmazdım ama dayanamadm
tüm zehirleri aldım vücuda
C cerulean canım dönüşünü bekliyoruz .Sporsuz da olmuyor evet önemli olan zehirleri almamak ama @ kurtluarmut un dediği gibi kollar bacaklar igghh :(
Nisantoprak Nisantoprak bu arada canım sende hoşeldin

K kurtluarmut E engineer kızlar haftaya tatilden dönüyorum sonuçları bildireceğim :KK66:

Nisantoprak Nisantoprak canım bu spor aşkı hangi zaman aşılandı bize böyle ben anlamıyorum.. Spor salonlarında yırtınıyoruz resmen yıllardır kimsenin kilo verdiğide yok

Kilo almanın nedeni az spor/hareketsizlik/miskinlik değil
Kilo almanın nedeni çok karbonhidrat
Şekerle tatlıya pizzayla ekmekle olan ilişkimizi uzun vadede değiştirmek istemedikçe kalıcı kilo vermek zor

Sözüm meclisten dışarı ama bu tatlı aşkı nedir arkadaş
Bildiğin uyuşturucu zehir
Neler yapmıyor ki bize en önde Bağımlı yapıyor uyuşturucu gibi sonra kanımızı filan pıhtılaştırıyor bu çok kötü bir şey demek
Sonrada iç dur Omega 3 leri ki kan akışkanlaşsın
Evet canım haklısın... Ama sanirim yanlis anlaşıldım :( Yeme duzenimi değiştirmeden spor yaparak yanı kalori harcayarak kilo vermiştim. ama sporu bırakıp aynı beslenmeyle gidince bi anda geri geldi kilolar.
Sporla sağlıklı beslenmenin dengesini kuramiyoruz da ondan. Ama spor candır. Tabi ki de spor yapmadigimiz icin kilo almiyoruz aymwn dedigin gibi sekerli gidalar ve sagliksiz karbinhidratlar kilo aldiriyor. Ama sağlikli beslenmeyi sporla desteklediğimizde istediğimiz sonuçlara daha hızlı ulaşabiliriz diye dusunuyorum. Kullanmadığımız tembellestirdigimiz kaslarimizi aktif hale getirmek mükemmel sonuçlar doğurur.
Ben tatlı tüketen ya da canı isteyen biri değildim ne zaman ki ordan buradan diyet araştırmaya denemeye başladım tatlı delisi oldum çıktım. Canan hocamızın sağlıklı beslenme önerileri beni eski tatlı istemeyen halime döndürdü. Yavaş yavaş da kilolardan kurtulup eski halime donerim. Umarım
Sevgiler, saygılar...

Back