DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Nisantoprak Nisantoprak sorma canım sorma şu an beni de yıkmış durum da :( bugün adet günümün ilk günü ondan galiba bide vücudu o kadar saat aç bırakmak hiç mantıklı değil o kadar aç kalınca vücut isyan edip tatlıya saldırıyor işte ama bundan sonra tövbe artık tatlı yok sağlıklı beslenmeye devam o 56 görülecek başka yolu yok :)

Nisantoprak Nisantoprak sorma canım sorma şu an beni de yıkmış durum da :KK43: bugün adet günümün ilk günü ondan galiba bide vücudu o kadar saat aç bırakmak hiç mantıklı değil o kadar aç kalınca vücut isyan edip tatlıya saldırıyor işte ama bundan sonra tövbe artık tatlı yok sağlıklı beslenmeye devam o 56 görülecek başka yolu yok :)
Canım tatlı yediğimizde kan sekerimiz aniden yükseliyor ve bir sure sonra ani düşüş yaşanıyor işte bu düşüş bizde açlık hissi ve elde ayakta titreme olusturuyor sonrasinda tekrar tatlıya yönlendiriyor.
Tam bir kısır döngü :( tabi kan şekeri yükseldiğinde fazla gelen enerji insulin aracılığı ile yağ olarak depolanmaya başlıyor. Eğer kan sekerimizi ihtiyacımızın üzerine cikarmazsak depo etmeyiz. Ve 4-5 saat açlık suresinde de depoda mevcut olandan enerji kullanırız. Biraz sabredip tatlı tuketmezsek zaten göreceksin ki hiç canın tatlı istemeyerek çünkü vücudunun insulin direncini kırmış olacaksın ;)

Nisantoprak Nisantoprak sorma canım sorma şu an beni de yıkmış durum da :KK43: bugün adet günümün ilk günü ondan galiba bide vücudu o kadar saat aç bırakmak hiç mantıklı değil o kadar aç kalınca vücut isyan edip tatlıya saldırıyor işte ama bundan sonra tövbe artık tatlı yok sağlıklı beslenmeye devam o 56 görülecek başka yolu yok :)
Canim benim düşüncem biraz aç kalmaliyiz çok değil ama biraz. Belki sen iftar yaparken yanlış birsey yedin Canan hoca diyor ya eğer canın tatlı istiyorsa bir önceki öğün sana zarar vermiş diye bak ben helva yediğim gün hamsiyi mısır unu ile yapmıştım ve mercimek çorbasını patates ile baglamistim ustune bir tane de icli kofte yemistim yani fazlasiyla toktum ama yemekten iki saat sonra kendimi helvayı götürurken buldum ve zincirleme kazayı başlattım ertesi gün serbetli tatlı yedim kaç gündür dikkat ediyorum ancak hatami telafi ettim şimdi sen sakin benim yaptığımı yapıp bugün de tatlı yeme vücut bir günü idare edebiliyor ama iki üç gün üst üste yersen terazi yukarı doğru gidiyor.

K kurtluarmut canım senin paylaşımına bayıldım ;) bence biraz aç kalmalıyıza bir de tatlı analizine ;)

Maşallah çok başarılı bir öğrencisin
Ben ilk diyete başladığımda senin gibi iradeli değildim ;)

Tatlıyı kaçamağını da çok takma
Bazen gittiğimiz yolun doğru olduğundan emim olmak için tekrardan hafif yoldan çıkmak gerekiyor herhalde...

Gördüğün gibi şeker Gözümüzün yaşına bakmıyor valla
Burada bir otobüs şöförü var adam salmış kendini kilolu çok
Iki saate bir mola veriyoruz elinde ya bir dondurma ya bol şekerli başka bir şey Arıyor deli gibi çok Üzücü aslında bu gıda sanayisinin bizim sağlığımız ruh sağlımız üzerine oynadığı oyunlar...

Sevgiler herkese ;)

Bu arada Allah beni tatil Dönüşü tartıda ağlatmasın diye dua ediyorum vallahi sabah akşam :KK66:
Paranoyaklığım had safhada :KK70:

C cerulean menu paylaşıyorsun ne yiyosun ne içiyorsun yaz bakalım aglamazsin inşallah tartıda. Bu arada lady den haberin var mı ya ciddi ciddi merak ediyorum artık

C cerulean menu paylaşıyorsun ne yiyosun ne içiyorsun yaz bakalım aglamazsin inşallah tartıda. Bu arada lady den haberin var mı ya ciddi ciddi merak ediyorum artık
Tamam canım iyi fikir menü paylaşoyorum sizde eleştirin lütfen

Şimdi tatile çıktım değişik restoranlar denemek istiyorum bunu içinde günde 1 öğün yeme kararı aldım
Iyi mi ediyorum kötü mü bilmiyorum ama

Bugün öğle 12:30

- 5 kanat (iki uçlu 5 kanat Parça değil)
- 1 kocaman et Köftesi yanına soğan kırmızı lahana

Tabi bu ikisinin soslarıda vardı içimde me vardı bilmiyorum

Merak etme canım LadyInGray LadyInGray Aramıza döner tekrar bugün yarın inşallah
Koşuşturma Taşınma filan telaşı vardır

SELAM KIZLAR
Bugün 5. günüm henüz tartılmadım ama ciddi fark olduğunu hissediyorum. ayrıca sabah kahvaltısında yediğim 2 yumurta fazla gelmeye başladı :) yarından itibaren 1 yumurtaya düşüreceğim. C cerulean seni tebrik ederim süper gidiyorsun (günde tek öğün :)) ben bazen 2 bazen 3 yapıyorum ama 3 öğün olduğu gün 1 öğünümü sadece salata ile yapıyorum.
HAYIRLI CUMALAR HEPİNİZE...

Nisan çok sevindim senin adına sen benden daha çalışansın :) siz hem çalışıp hem devam ettirebiliyorsunuz ben tatildeyim ve bitince bana çok çok destek olmalısınız kızlar

selam kızlar siz süpersiniz valla ben dün bir sürü şeyi yedikten sonra yazmaya utandım:(
bugün telafi etmeye çalıştım azcık
sabah 8.30 da bir tane elma yedim
13.00 de 4 tane köfte bir ayran ve akşam da sütlü kahve içtim:)
ve epeyçe de yürüdm neyse belki bu hafta evde olacağım için azcık düzene girrm de belki tartı da 58 leri görebilirim:(

Kızlar ceru da azmış durumda şu sıralar :KK70:
Menüyü yazıyorum lütfen eleştirin

Öğle 13:00

Meksika restorantında okyanusun Kıyısında biraz kazandığım paranın tadını çıkarırım derken :KK66: yediklerim :KK70:

-fajitas diye bir şey: sebze, kırmızı/beyaz et ve karides sote
- üzerinde 2 YK kadar kuru fasülye, 1 YK beyaz peynir, 1 YK avokado vardı

Et met vardı ama Açlıktan duvarlara turmanacaktım hemde 3 karides iki dilim beyaz et 3 dilim kırmızı et filan vardı

- Yanına bir de salata sipariş ettim içinde 6 Parça kebap şeklinde kırmızı et 5-6 ceviz bir de sosu vardı...

Yanı bilmiyorum .. :KK66:
56 kilo olmayaydım iyiydi
Bir gözüm kız sen zayıfladın diyor bir gözümde yok artık bu yemeyle mi diyor yanaklarına bak ton ton tonton diyor :KK66:

Günaydınnnn
Dünkü menüm;
Sabah 2 yumurta+peynir+7adet zeytin
Akşam: balık+salata
İşte bu kadar ;)
Öğle saatlerinde bi kafede kahve içtim yanına minik çikolatalardan koymuşlar elimi bile surmedim hatta canım hiç istemedi. (Regl olmama rağmen) şu regl dönemi bitsin tartı ne diyecek çok merak ediyorum. İYİ VE BOL NEŞELİ HAFTASONU DİLERİM HEPİNİZE :21:

C cerulean canım tek öğün yaptığın için bence sorun olmaz tam bir protein bombası yapmışsın :) Nisantoprak Nisantoprak iyisin ben iki gündür saldım bugün kahvaltıda patatesli börek yedim mesela ne oldu bana ya irademi kaybettim
Halledersin canım unut gitsin böreği diğer oğunlerine odaklan. Motivasyonunu kaybetme çok iyi gidiyoruz... BAŞARACAĞIZ

Tekrardan merhabalar,
Geçen sene doğum yaptım şu an 1 yaşında baldan tatlı bir kızım var :KK68:Hamile kalmadan önce 67 kiloydum, doğuma 96 kilo gittim, şu anda 84,5-85 kiloyum. öncelikle tavsiyem lütfen "amaan doğumdan sonra nasılsa kilo vericem" deyip kantarın topuzunu kaçırmayın kızlar...:KK57:
Sonra diyetisyene gittim, bana bol ara öğünlü bir diyet listesi verdi, hem uğraşamadım hem de yapamadım. moralim bozuldu, aman olmicak demekki dedim. Sonra biraz motivasyon biraz irade derken toparlamaya çalıştım ve 85 kiloya düştüm. (bu arada emzirme dönemimi tamamladım.)
Sonra Nisantoprak Nisantoprak tan karatay diyetinin kitabını aldım, perşembe gününden beri uyguluyorum, tatlı düşkünü olan ben 3 gündür 1 gram tatlı canım istemedi.:KK6: üstelik hiç olmadığım kadar enerjik hissediyorum ve
Netice olarak, şu an 85 kilo ve 170 cm biri olarak karatay diyetimin 3. gününde kendimi mutlu hissediyorum. hedefim 67 kiloya geri dönmek. kaç ayda olur bilemem. ama tek isteğim bu tatlı, pilav, makarna düşkünlüğümden kurtulmak ve sağlıklı olmak. ve de fiziksel olarak eskisi gibi olmak..:KK30:
Dünkü menüm:
Sabah Kahvaltım: 2 rafadan yumurta, 2 küçük dilim beyaz peynir, domates, salatalık, biber, maydonoz, 2 ceviz.
Öğlen: 6 köfte, yoğurt
Akşam: şehriye çorbası, yoğurtlu salata, kabak..
hepinize sevgiler,:KK19:

Back