DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

K kurtluarmut canım pes etme ben sizden ilham alıyorum
yediğimi içiğimi yazamasamda en azından günde bir kere bakmaya çalışıyordum sen yazmaya devam et bende haftaya bu koşturmacadan kurtulup listelerimi mutlaka paylaşacağım

Diyetten vazgeçmedim arkadaşlar yokken menu paylaşmak gelmiyor içimden.
Neyse buraları boş bırakmiyim :)

Pazartesi kilo paylaşımıydi 62.5 hanımlar:)
Önceki günleri hatırlamıyorum
Çarşamba
Fındık badem ceviz küçük bir kase
Peynir 1 rafadan yumurta 1 domates

Aksam
Buğday çorbası 2 kase

K kurtluarmut haklısın canm buraya yazarak kendimde ne kadar çok yediğimi farkederim ve sizin söyleyeceklerinizi dinleyerek doğru yolu bulabilirim inşallah :)
Sabah kahvaltımla başlıyorum hemen yazmaya :)
08.45
2 haşlanmış yumurta
biraz peynir,6 tane zeytin bir tane salatalık

Öğlen ve akşamı da yazacağım inşallah bugün
Kilomda pazartesi günü 60.0 dı geçen hafta 60.5di yarım kilo verebildim
ama cidden doğru düzgün uygulayamamıştım bu hafta biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum baklım bu hafta neler olacak.

Kahvaltın çok güzel canım oglen de ye güzelce ama aksami hafif tut gecistir hatta yoğurt salata gibi hemen fark edecek. Ben bu aksam cevizli yoğurt yemeyi düşünüyorum mesela bakalım pantolonlar belden çok bol olmaya başladı ama basenler tutuyor hala :)

Maşallah kızlarım
Çözmüşsünüz olayı öpüyorum sizi çok Fit bayanlaaaaar :KK66:

Yarın tatile çıkıyorum 10 günlüğüne
ABD deki Arkadaşlara veda etme haftasıydı
Beni eve filan çağırdılar bol bol yemek yedim (doğru şeyleri elbette protein sebze yemiş, akşam yememek gibi) AMA kilom sabit 54.40 kg yemin ediyorum :KK70:
Pazartesi öyleydi bugün öyle

Elbette 3-4 kg daha vermek istiyorum ama sistem o kadar oturmuş ki ben de spor yapmadan filan çok güzel götürüyorum
Sevinçten gururdan filan ağlayasım geliyor tartıyı gördükçe :KK66:
O son kiloları da vereceğim elbette ama keratalar doğru zamanı bekliyor :KK66:
Aslında tatilden ümitliyim
Çöl sıcağında bol gezmeli/yürümeli bir 10 gün olacak
Ortam değişikliği bana iyi gelecek
Bir de dakika başı yemek olmayacak o nedenle bakarım tatilde zayıflarım :KK66:
Ki bundan önceki tatilde öyle zatıflamıştım...
Aslında 3-4 kg bir şey değil 3 haftalık işi var ama ben sıkıldım artık biraz bu diyet mevzularından ..
Bu nedenle inşallah tatil bana her yönden iyi gelir
Sevgiler :KK66:
Kontrol ben de bırakmam! :KK66: (İnşallah)

C cerulean beni de götür ya benim de tatile ihtiyacım var arkadaşım. Benim de durdu ya 62.5 kaç gündür 62.5 62.7 falan görüyorum hep yukarı doğru bu hafta aksamlari hiç yemedim nerdeyse niye böyle oldu anlamadım.

Kahvaltı
Domatesli yumurta
Peynir zeytin domates salatalık

15 00
Bir kase yoğurt bir avuç ceviz

18 00
Bir kase buğday çorbası
1 küçük kase ceviz fındık badem

Ayrıca omega 3 başladım.

C cerulean canım iyi tatillr 3-4 kiloyu hiç takma sen zaten fıstık gibisin

bugün öğle yemeğim 12.30 da 1 porsiyon çoban kavurmaydı
akşam misafir vardı yemek yemeye fırsat bulamadım iyi de oldu aslında öğlen yediğimi egale etmiş oldum:)
sadece bi kaç tane badem ve fındık yedim bende folik asit içmeye başladım bebek düşündüğüm için
K kurtluarmut canım sende bebek düşünüyordun hamile kalmadan 3 ay öncesinden başlamak gerekiyormuş aklında olsun
buraya menüleri yazınca insan cidden kendini tutabiliyor yaanlış şeylere yönelmiyor:)

Folik asit bir aydır kullanıyorum canım birseyler yapmaya çalışıyorum çocuk için.Bu kilo verme işine de o yüzden girdim. İnşallah istediğimiz zaman sağlıcakla olur çocuğumuz :)

Selam kızlar...
Daha önce de yazmıştım ama bir süredir netten uzak kaldım...3 hafta kadar :KK24: şimdi burdayım ve artık bende sizi takip ederek, ilham alıp yediğime içtiğime dikkat etmeye başlayacam...buna mecburum...2 yıldır evde oturuyor gibi bişey oldum..:110: Zaten boğa burcu biri olarak kilo almaya çok müsait bir bünye sahibi olaraktan bu 2 yıl bana hiç yaramadı...:mad::mad: Yani demem o ki...artık bende buradyım ve bu diyetin listesine ihtiyacım var ve desteğinize.
de tabikidee.....:KK66: :KK3:

ayaysel ayaysel hosgeldin bu diyetin bir listesi yok tam olarak şekerli unlu hiç birşey yok ekmegin her türlüsü yasak 8 den sonra birsey yeme et tereyağı yoğurt yumurta bolca tüket meyveler yok kilo verirken ideal kilona gelince 1 adet mevsim meyvesi yenebiliyor ben başladığımdan beri neredeyse hiç yemedim. Sebze olarak patates mısır yasak böyle aklına takılan birsey olursa sorarsin. Boyun kilon yasin nedir bu da etkiler kilo verme hızını ama Karatay kilo vermenin sağlıklı yolu :)

ayaysel ayaysel hosgeldin bu diyetin bir listesi yok tam olarak şekerli unlu hiç birşey yok ekmegin her türlüsü yasak 8 den sonra birsey yeme et tereyağı yoğurt yumurta bolca tüket meyveler yok kilo verirken ideal kilona gelince 1 adet mevsim meyvesi yenebiliyor ben başladığımdan beri neredeyse hiç yemedim. Sebze olarak patates mısır yasak böyle aklına takılan birsey olursa sorarsin. Boyun kilon yasin nedir bu da etkiler kilo verme hızını ama Karatay kilo vermenin sağlıklı yolu :)

Selam K kurtluarmut ...
Verdiğin bilgiler için tşkler...yaşım 36..boy:162 felan sanırım...Kilo 70 oldu...:KK61: Söylediklerine dikkat etmeye yarın sabahtan itibaren başlıyorum...15 kilo vermem gerekiyor toplamda..ama ilk etapta sanırım hedefleri küçük tutmak daha iyi..:KK66:Senelerdir kilo problemi yaşamaktan bıktım..artık normal olmak istiyorum...:KK62:
Birde şunu sormak istiyorum..bu diyette kuruyemiş her gün yenilebiliyor mu ve miktar olarak ne kadar yiyebilirim? ayrıca yasak olan bi kuruyemiş var mı? badem ve fındık yeterli mi?:110:

ayaysel ayaysel Yasak olan leblebi. Fındık badem ceviz yiyebilirsin sabah ince belli çay bardağı kadar istersen akşam da ye ben sabahları yiyorum sadece. Ogunlerinin arasında en az 5 saat olsun ve öğünler arasında çay kahve ayran dışında ağzına bir lokma bile koymamalisin bu çok önemli ilk ay 7 kilo verirsin gibi geliyor bana sonrasında yavaşlıyor 15 kiloyu 3 ayda vereceğini düşünüyorum kolay gelsin.

da.anabr
ayaysel ayaysel Yasak olan leblebi. Fındık badem ceviz yiyebilirsin sabah ince belli çay bardağı kadar istersen akşam da ye ben sabahları yiyorum sadece. Ogunlerinin arasında en az 5 saat olsun ve öğünler arasında çay kahve ayran dışında ağzına bir lokma bile koymamalisin bu çok önemli ilk ay 7 kilo verirsin gibi geliyor bana sonrasında yavaşlıyor 15 kiloyu 3 ayda vereceğini düşünüyorum kolay gelsin.

K kurtluarmut çok tşk ederim...çok zorlanmadan yapılabilecek gibi düşünüyorum..umarım yanılmam..hadi kolay gelsin o zaman banada..:KK66:
:KK5:

Kızlar selam ayaysel ayaysel hoşgeldin canım
Ben iki gündür ne yediğimi bilmez haldeyim dün gece sabaha kadar çalıştığım için ne yedim ne içtim hiç bilmiyorum.
Ama iş durumumu biraz toparlayabildiğim için artık kendime bir kaç günlük menüler hazırlayacağım öncesinde ne hazırlayacağım bilirsem daha iyi uygulayabileceğime inanıyorum.Bide artık kendimi disipline edebilmek adına spora da dikkat etmek istiyorum.
Canan hoca da kitabında günlük en az 20 dk yürümek gerktiğini yazıyor
Kendime bir çizelge hazırlyıp o gün yaptıklarımın yanına + koymayı düşünüyorum.Böylece nerede yanlış nerede eksik yaptığımı daha iyi farkederim.
Hep birlikte biraz daha hareketli yaşama ne dersiniz. Listelerimizle birlikte o günkü spor aktivitelerimizi de paylaşalım olmaz mı bu bizi biraz daha disipline eder sanki:)

Kahvaltı 10 00
Peynirli omlet
Domates salatalık
Peynir zeytin

17 00
Ayran

19 00
Bir kase mercimek çorbası
2 tane içli köfte
Ayran

Back