DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Belki ideal kilona ulasmissindir o yüzden gitmiyordur. Biraz da sporla desteklemek gerekiyor heralde sanki kendim çok yapıyormuşum gibi :) Senin nasıl günlük fiziksel aktiviten?
Canım hayır ideal kiloma ulaşmadım :KK61:
Ama yakınlaştıkça zorlaşıyor sanırım

Canım özel bir çabam yok ama heryere yürüyorum
Evden işe işten eve 40 dakika
Çarşıya pazara da yürüyorum
İnşallah bir ay sonra Almanya ya döneceğim orada spor salonuna kayıtlıyım 10. Aydan sonra spora tekrar başlarım..

Menümün devamı
ÖĞLE
- 2 Parça tavuk

AKŞAM
- biraz turşu
- 1 salatalık

Sevgiler herkese :KK36:

C cerulean hareketliymissin arkadaşım bence bir kırılma noktan var onu kırınca çorap söküğü gibi gelecek inşallah. Menün çok güzel tam Canan hocanın dediği gibi yapmışsın sabah krallar gibi öğlen dükler gibi akşam fakirler gibi :) böyle miydi sözün aslı aklımda öyle kalmış

C cerulean hareketliymissin arkadaşım bence bir kırılma noktan var onu kırınca çorap söküğü gibi gelecek inşallah. Menün çok güzel tam Canan hocanın dediği gibi yapmışsın sabah krallar gibi öğlen dükler gibi akşam fakirler gibi :) böyle miydi sözün aslı aklımda öyle kalmış
Canım sanırım öyleydi :KK66:
Bende alkali malkali sökmüyor
Proteine yüklenmem lazım
Önümüzdeki iki hafta bol bol somon olacak menümde
Inşallah kırarım direnci

Kuzum biz Türk hatunları balık etli deriz ya artık poğaçaları yiye tir mi bilmiyorum
Geçen bir kaç Alman kızı gördüm ABD de arkadaş hanı ergenlikten önce kızlar öyle olur ya kas üzerinde deri yağ hücresi denen bir şey yok bozulmamış aynen öylelerdi
Üstelik bu hatunun birisi iki çocuk annesi 40 Yaşında kadın :KK61:

Zatıflamanın yolunu bulmadan önce kalın kalın bacaklarım varken diyordum ki herhalde biz Türk kadınlarında kalıtsal kalça :KK66:
Değiştirilemez..
Çünkü zayıflamak için uğraşıyordum zatıflayanıyordum
Yanı biz Türk hatunlarının öyle ton ton bir Dünya'sı var
Hele Almanya da yaşan Türk hatunları canım bekarı evlisi ton ton ;)
Yine Türkiye de genç kızlar iyi sıcak mı frenliyor nedir
Tabi genelleme yapmak iyi değil ama ..

Günaydın kızlar sizi takip etmek güzel yaa siz kuş kadar yiyorsunuz maşallahınız var vallahi

K kurtluarmut canım aslında 1 kilo çok iyi değil verdiğimi o kadar hızlı alıyorum ki anlatamam
@cereluayn sana gelince canım sen zaten ne güzel bence incecik bi kızsın kilon da gayet iyi boyuna göre

ben sizi okudukça gaza geliyorum :) bu aralar çok yoğun çalıştığım için sabahları baakabiliyorum sadece biraz işleri toparlayınca menüleri de paylaşabilirim inş. şu kabak işine bende başlsam iyi olcak sankim:)

Bugün kü kahvaltım
08.30
bir tane yerli muz 5 tane ceviz

yumurta sevmiyorum hiç zorla 3-4 gün üst üste yedikten sonra 1-2 gün ara veriyorum aceba alternatif kahvaltılar neler olabilir

E engeneer melemen olur biberli omlet olur peynirli omlet yani ama yumurta şart bence birsekilde yemek lazım ben de çok severek yemiyorum arada mola veriyorum öyle idare ediyorum

Kabak da acaba doğru mu yapıyorum her akşam aynı şey ama bir hafta yapacağım bunu çünkü tartıda 2 günde çok farketti sabah gördüğüm rakam sevincten cildiriyordum az kalsın 63.2 :)

E engineer canım pastırmalı, peynirli, zeytinli filan da mı zorluyor seni yumurta?

K kurtluarmut canım sevindim senin için ;) bir ara sabah normal öğle güzel akşam da 4-5 keçi boynuzu yiyordum yağlar pıtır pıtır eriyordu ;) hoca sevmiyor ama keçi boynuzunu...

7 30
Yumurta
Zeytin peynir domates biber

17 30
1 adet köfte harcında ekmek var ne yazik ki dayanamadım
Yeşil mercimek çorbası
Kabak yoğurt

Tabi arada belki 10 bardak çay icmisimdir yazmiyorum artık icmiyorum sanmayın.

selam kızlar aslında yumurtanın her türlüsü zorluyor beni, dediğiniz gibi melemenfalan yapmayı deniyoum ama bu tarz şeyleri haftasonu hazırlayabiliyorum:( hafta içi sabah erken çıktığım için yumurtayı haşlamk daha kolay geliyor ama dediğiniz gibi artık kendimi zorlayıp bu yağlardan kurtulan kadr mızmızlanmak yok.

bu aralar eve de geç gittiğim için hiç yapamıyorum bu karatay diyetini ama sizin azminizden faydalanıp ne kadar yapabilirsem o kadar yapacağım işle düzelince bende tam anlamıyla takip edeceğim inşallah

C cerulean canım eski yazdıklarını okudum da şeyda coşkun listeleriyle zayıfladığını yazmışsın ban çok sağlıklı gelmemişti bide sanki verilen kilolar hemen alınacakmiş gibi geliyor sence yapmak mantıklı mı çünkü artık bebek düşünüyorum ve hamilelikten önce şu yağlardan hızlıca kurtulabilmek istiyorum :) bende ne çok şey istiyorum oh ne ala memleket :)

E engineer canım mecbursun kendi yemeklerini hazırlamaya. Yoksa olmuyor.
Yumurtanın akşamdan hazırla sabah ısıt. 2-3 günü birden planlayıp hazırlıyorum ben. Yapamam diyorsan bence bu işlere hiç bulaşma :KK15:

Niyetim kötü değil inan. :KK66: dün gece kaçta eve geldim gece 1'e kadar mutfaktaydım. Bugün sabahta 6'da tekrar ayaktaydım.

Toplam verdiğim 14 kilonun 5'ini şeyda yla verdim. Hala protein günlerini bazen yapıyorum. Şeydayla kilolar çabuk gidiyor Buda motivasyon sağlıyor. Bir de şeyda yla normal insan porsiyonlarını öğrendim. Ama çok kalori kısıtlaması yapıyor bu bence iyi değil zaten ben de Mayıs listesinde bana uyan bir kaç güne konsantre olup tekrar tekrar yapmıştım.

Bence burayı takip etmen yeterli. Ana mantık belli porsiutonlarda protein + sebze akşamı hafif ve erken kapatmak. Birazda açlıktan korkmamak :KK66:

Proteinde vücuda en güzel yağ söktürücü balık, sonra beyaz et en sonuna kırmızı et. Sorun olursa sor buradan. Benim kendime faydam olmuyor artık ama başkalarına seve seve :KK66:

Çok güzel yazmışsın tatlım bende aslında kendi yemeklerimi hazırlıyorum sabah ve öğlen o şekilde geçiştiryorum. Akşamda abartmadan yiyorum açlıktan hiç korkmam ama bugün çok uzun zamandır yapmadığım birşey yaptım kendime resmen karbonhidrat günü ilan edip karbonhidrat dopingi yaptım :) aslında dediğin gibi motif olabilmek adına
şeyda coşkunun yapılabilcek şeyleri tercih edilip denenebilr.
Teşekkür ediyorum sizin motivenize ihtiyacım var.
sorularım oldukça burdan sık sık yazarım artık ben :D

Kızlar dün okudum inanması zor ama vücüdumuz sabah 6:00-14:00 arası çok hızlı çalışıp öğle 14:00'ten sonra (bu kadar erken düşünün) dinlenme akşam hazırlıklarına başlıyormuş ..

Akşam 22'de sekizinci öğününü yapanlara gelsin :KK70:
Yuh diyorum akşam yemezsem ölürüm herhalde diye düşünenlere
Sabah öğle yediklerimize sayıp akşam yeme faslını hafif ve erken yapalım o güzel vücüdumuz ruhumuz dinlensin biraz da..

E engeneer ben de çocuk düşünüyorum ve bu kiloyla kalmak istemedim sonra iyice yapışacak kilolar. Canan Karatay in hamileler ve anne adayları için beslenme kitabını aldım başladım o da aynısini söylüyor yüksek kilo ile hamile kalmayin en az altı ay önceden vücudu hazırlayın sigarayı bırakın sağlıklı beslenin karatay prensiplerini uygulayın.

Menümü paylaşayım
Sabah
Melemen domates salatalık peynir zeytin maydanoz

Aksam
2 alabalık
Salata
Tarhana çorbası

Cuma
Paynir zeytin domates salatalık 1 avuç fındık 1 yumurta

2 kase tavuk çorbası
1 tane içli köfte

Pantolonlarim sonunda rahatça yukarı çıkıyor :) ama giyilemeyecek dereceye gelsin istiyorum inşallah.

Kızlar benim de 15 kg kadar fazlam var yediklerime dikkat ederek Leslie Sansone un 3 mil olan videosuyla kg verilir mi sizce?

Kızlar benim de 15 kg kadar fazlam var yediklerime dikkat ederek Leslie Sansone un 3 mil olan videosuyla kg verilir mi sizce?
Yediklerine dikkat ederek akşam geç saatlerde yemeyerek ekmek şeker patates princ un bunlardan uzak durarak bir de üstüne spor yaparsan kısa zamanda kiloların gidecektir. Bol su içmeyi de ihmal etme. Buraya gelip motive ol arada benim için burası çok önemli gerçi bu ara arkadaşlar ihmal ediyor ama yakinda burası gül bahçesi gibi olacak :)

Yediklerine dikkat ederek akşam geç saatlerde yemeyerek ekmek şeker patates princ un bunlardan uzak durarak bir de üstüne spor yaparsan kısa zamanda kiloların gidecektir. Bol su içmeyi de ihmal etme. Buraya gelip motive ol arada benim için burası çok önemli gerçi bu ara arkadaşlar ihmal ediyor ama yakinda burası gül bahçesi gibi olacak :)
Çok teşekkür ederim. Bulgur pilavı 1 öğün için nasıl

Bulgur pilavı serbest ama 2 kaşık sadece bulgur pilavı bir öğünde bence sağlıksız olur sabah kahvaltısında yumurtanı peynirini zeytinini yediysen güzelce akşam öğünu için 2 kaşık bulgur pilavı yoğurt olabilir yine de yanına sebze yemeği tavsiye ederim. Karatay diyetinin temel prensiplerine göre başla zamanla kendine düzen oturtursun.

Back