DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

bayramın 1. günü menüm gelsin:KK73:

sabah 10.00
1 yumurtadan omlet
parmesan peyniri
2 zeytin
1 parça ızgara sucuk
salata
7 çiğ kaju 5 çiğ badem

ara 11.00
3 kayısı 2 yudum kefir

ara 15.00
1 bardak kefir (1 tk ketentohumu, az matcha çayı tozu)

akşam 18.40
salata (light ton balığı, 1 dl tulum peyniri, çeri domates, kuzukulağı, pancar turşusu, köz kapri biber, zeytinyağı, elma sirkesi, 1,5 tk ketentohumu
)

acıkırsam biraz kefir içerim yoksa içmem

yatana kadar 3,5 lt su
Afiyet olsun bayramda bu menü alkışlanacak bir irade gerçekten.Darıs hepimize.

merhaba kızlar nasılsınız? bayramın ikinci günü nasıl geçiyor? gidilecek gelinecek yer yok. hava da sıcak o yüzden dışarı çıkmadım. ama 2 gündür hareketsizim. leslie mi yapsam acaba??? ayrıca çok sıkıldım :KK43:

Maşallah canım . bayram bitsin daha da hizlaniriz inşallah. Çocuklarla bir düzen kurmak zor.olacak evdeyim artık . tatile girdik. Rabbim hayirlisini versin.
Nice bayramlara huzurlu sağlıklı ailenizle birlikte girmemiz dileğiyle. Bayramimiz mübarek olsun.
Canım senin de bayramın mübarek olsun
annelere çok saygı duyuyorum kolay değil benim kendime tahammulum yokken sizler kendinizi geçip çocuklara yetişmeye çalışıyorsunuz
allah yardımcınız olsun inşallah

Kızlar dün 16'dan sonra yemek yemedim
bugunde 21 günlük gülen surat çizelgeme başlıyorum
bu süre içerisinde tartilmak yok kendi iç sesimi dinkwyecegim
ve kızlar aşağı yukarı yeme tarzım hep aynı diyete uygun
bu 21 günde sadece şu işten eve gelip önce mutfağa koşup akşamın 8inde 9unda aç olmadığım halde stresten yorgunluktan yeme huyumu bırakmak istiyorum

Sonra yiyorum yiyorum gece Uyuyamiyorum hararetten
kiloları alıyorum 1.5 yıldır yaptığım bu

Bunu düzeltmek istiyorum önümüzdeki 21 günde
akşam tekrar girip yazacağım işten sonra mutfağa mi koştum teselli için yoksa tıpış tıpış odama mi çıktım dinlenmek için
yemek insanı daha da yoruyor oysaki

60kiloyum 60kiloyum canım ben de dün 4 litreye yakın şu içtim
2.5 litre ve yukarısı spor yapmış gibi yağ yakıyor gerçekten
ramazan çıktı şu için daha çok zaman var artık 2.5 litrenin altında icilmeuecek affı yok :KK66:
ben de 3,5 yazdım ama benim de yatana kadar 4 lt oldu canım. iyi de oldu. evet ramazan geçti o yüzden ben de ayarlarım suyu. ama bugünkü menüm hiç karataya uygun değil:KK22: karbonhidrat çok oldu:duduk:

bu 21 günde sadece şu işten eve gelip önce mutfağyarın topla koşup akşamın 8inde 9unda aç olmadığım halde stresten yorgunluktan yeme huyumu bırakmak istiyorum

akşam tekrar girip yazacağım işten sonra mutfağa mi koştum teselli için yoksa tıpış tıpış odama mi çıktım dinlenmek için
gece yemeleri bende de vardı. hiç iyi bir alışkanlık değil. hele bizim için. hayırlısı olsun senin için:dua: ben de şu bayram çıksın düzene giricem. gerçi yarın ayarlarım menüyü. bayramda evde oturmak psikolojimi etkiledi:işsiz:

bu 21 günde sadece şu işten eve gelip önce mutfağa koşup akşamın 8inde 9unda aç olmadığım halde stresten yorgunluktan yeme huyumu bırakmak istiyorum

İnşallah canım dediğini yaparsın sen . bende bayram bitsin sıkı yönetim olacak inşallah

X