- Konu Sahibi LadyInGray
- #2.781
Iyi günler canımGünaydın kızlar haftayı ortaladık yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi günler canımGünaydın kızlar haftayı ortaladık yine
Vallahi mantıklı söylediklerin çok kötü oldum geceCanım ton balık zaten konserve süt ile ufak bir zehirleme yapmış seni
Herşeyi de bilir arkadaşımızSabahları z.yağının içine damlat ve iç Canım
Ay evet Canım bende çok stresliyim bugün marketten kahvaltı için birşeyler alıcam İnan kahvaltı yapmak benim için ölüm demek şükür eleman geldi onun sayesinde güzel kahvaltı yapıcamGardırobumu açtım bir hüzünlendim
İnanasım gelmiyor bu kiloları vereceğime
Ne zormuş kilo verme insanın bir günü bir gününü tutmuyor
Şu stickerlerin hatrına devam ediyorum
Söz verdim ikinci paketide alıp sabırla saymaya devam edeceğim
Canım afiyet olsun kahvaltıyı sevmediğinden mi yoksa iş yoğunluğundan yapamadığından mı nefret ediyorsunAy evet Canım bende çok stresliyim bugün marketten kahvaltı için birşeyler alıcam İnan kahvaltı yapmak benim için ölüm demek şükür eleman geldi onun sayesinde güzel kahvaltı yapıcam
Afiyet olsun canım kokoreç olsada yesekBugünki menüm iki avakodo ve keten tohumlu yoğurt aradan 5 saat sonra çiğ fındık akşam kokoreç turşu ve turşu suyu
Sağol canım aklımdan neler neler geçtide kokoreç durmamı sağladıAfiyet olsun canım kokoreç olsada yesek
Kahvaltıyı seviyorum Canım tam başına oturuyorum hop gruplar müşteriler onlar ile uğraşmaktan vaktim kalmıyor inşallah eleman bakabilirse bir 10 dk bundan sonra rahatlarımCanım afiyet olsun kahvaltıyı sevmediğinden mi yoksa iş yoğunluğundan yapamadığından mı nefret ediyorsun
Anladım canım inşallah yeni eleman birazda olsa iş stresini azaltırda rahat edersinKahvaltıyı seviyorum Canım tam başına oturuyorum hop gruplar müşteriler onlar ile uğraşmaktan vaktim kalmıyor inşallah eleman bakabilirse bir 10 dk bundan sonra rahatlarım
Ahah çok güldürdün canım beni Allah seni de güldürsünSağol canım aklımdan neler neler geçtide kokoreç durmamı sağladı
Yarın ona göre dengelersin canımakşam çok fazla oldu bugün
yarın oruca devam zaten.Yarın ona göre dengelersin canım
Alışkanlıklarımızı zor unutuyoruz Canım ilk gün kazasız geçmiş iyi olmuşBen bugün ilk bittersiz günümü geçirdim hayat bitterle çok güzelmiş
Çocuğun emziğine bal sürerler ya uyuşsun diye ben de ayni öyle oluyormuşum haberim yokmuş
Srnde canım meyveyi kararında yemişsin 60kiloyum gözümden kaçmadı