• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Kızlar benim grip düzelmedi gitti
Bugün ofise gittim öğle geri geldim eve ateşim vardı
Mesela buda beni strese soktu bugün uyuamadımda
Baklavaya tatlıya girişesin var tam düzelmemde yardımcı olacak besin grubu çok mantıklı :KK66:
Allahtan evde tatlı yok ..
d vitaminine baktırdı mı?

bir ara ben de eve bir sürü bitter stokladım. aaa bir baktım yavaş yavaş değil löp löp yiyorum kahve yanına. sonra almadım.
Canım bende bir çerez aşkı vardı sorma onun yerine koydum bitteri
İşe de yaradı max 70 gr yiyebiliyorum bitteri 400 kalori
Yer fıstığını kajuyu avuç avuç yiyebiliyorum
Zayıflama sürecinde tabi bitter de olmamalı ..

Canım bende bir çerez aşkı vardı sorma onun yerine koydum bitteri
İşe de yaradı max 70 gr yiyebiliyorum bitteri 400 kalori
Yer fıstığını kajuyu avuç avuç yiyebiliyorum
Zayıflama sürecinde tabi bitter de olmamalı ..
ama çiğ kuruyemiş bitterden daha sağlıklı canım.

Kızlar gelelim benim menüye bugün tam istwdiğim gibi olmadı ama olsun yarın olur inşallah

Sahur
- 1.5 haş yumurta
- 40 gr bitter (yarın olmıycak)
- 1/2 litre H. cevizi suyu

İftar
- domates çorbası
- az ton balıklı salata içinde 3-5 top peynir vardı
- turşu
- yeşillik
- bir tombul çay bardağı koyun sütü içtim ama kızlar ondan beri Miğdem çok fena bulanıyor hastalığın verdiği sıkıntı yetmiyormuş gibi

Kızlar sütte bildiğiniz gibi kilo yapıyor protein ve süt şekeri bir araya gelince insülini daha da fazla yükseltiyormuş bir de ufacık bir hayvanı nasıl büyüttüğünü varsayarsak :KK66: akşam akşam hiç gerek yoktu süt içmeye :sinirli:

Bugün oil pulling yaptım kızlar illede h.cevixi yağı olucak diye bir şart Yok soğuk sıkım z.ysğıda olur arkasından limonlu su içtim

Bugün oil pulling yaptım kızlar illede h.cevixi yağı olucak diye bir şart Yok soğuk sıkım z.ysğıda olur arkasından limonlu su içtim

Kızlar gelelim benim menüye bugün tam istwdiğim gibi olmadı ama olsun yarın olur inşallah

Sahur
- 1.5 haş yumurta
- 40 gr bitter (yarın olmıycak)
- 1/2 litre H. cevizi suyu

İftar
- domates çorbası
- az ton balıklı salata içinde 3-5 top peynir vardı
- turşu
- yeşillik
- bir tombul çay bardağı koyun sütü içtim ama kızlar ondan beri Miğdem çok fena bulanıyor hastalığın verdiği sıkıntı yetmiyormuş gibi
Canım ton balık zaten konserve süt ile ufak bir zehirleme yapmış seni

Back