DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Sen geldiğinde, ben tatilde olacağım. Şu tatiller bitsin de, normal yaşantılarımıza dönelim artık, tabii tatillerin tadını çıkardıktan sonra. Siz yarışın, ben de tribünde seyirci olarak otururum. Her hafta yarışacak kadar kilo veremem herhalde.

Bu günlükleri iyi ki açmışız Lady, ne güzel oldu, beslenmemizi yavaş yavaş düzene soktuk, Çin işkencesi gibi gelmiyor artık değil mi?

Bu her şeyi tartma çılgınlığı bende de var . 1 yıl önce mutfak tartısı aldım, sabah yediğim peynire kadar her şeyi tartıyorum. Geçen hafta anneme giderken de mutfak tartımı yanıma aldım. Pazardan anneme barbunya aldık, ben ayıkladım, küçük poşetlerle buzluğa koyacağım. Başladım tartmaya, hepsi eşit olsun diye. Annemler nasıl dalga geçiyor .

Şimdi tatile gideceğim, porsiyonları nasıl ayarlasam diye düşünüyorum, 1 yıl önce yemek yemiyordum sanki. Eşimdem utanmasam valize atacağım tartıyı ama, adam tartıyı görünce kalmasın diye yapmıyorum.

Bende de tartı var, ben de dayanamıyorummm tartiyorum. Yediklerimizi kontrol altında tutmak için iyi bir yöntem bence. Veya bir şeyler yolunda gitmezse, kilo vermemiz yavaşlarsa ya da durursa yediklerimizi gözden geçirmek daha kolay olur.
16'dan sonra ben de yemedim 3-4 gün kadar, ne büyük rahatlik, ne büyük hafiflik yahu!

Hadi ya, üzüldüm. Olsun sen bize destek verirsin yine.

Kesinlikle doğru söylüyorsun, iyi ki acmisiz bu günlükleri
Bu beslenme şekli sayesinde kendime geldim ben! Hatta şöyle bir durum oldu. Şu anda eşimin ailesinin yanındayız, eşimin babası bitmiş durumdaydı. Şekeri birden iniyor, birden çıkıyor, yorgun, bitkin, mutsuz. Çok severim kendisini, cok üzüldüm bu yüzden. Ölmeden mezara girmiş gibiydi, ölümü bekliyordu resmen... Baba dedim gel sadece 2 gün benim gibi beslen, bakalım ne olacak. Tamam dedi. Sabah klasik Karatay kahvaltısı yaptık. Önce ben bunlarla doymam, sonra da çabuk acikirim dedi, ben bana ve karatay a guvenmesini istedim :) Daha ilk gün adamcagiz başka birine dönüştü, tüm o berbat hali kayboldu! Kendime geldim kızım, Allah razı olsun dedi.
Şekerini olctuk gün içinde düzenli bir şekilde, hep normal sınırlar içinde çıktı! Bugün Karatay beslenmesiyle geçirdiği 3. gün ve sabah içtiği şeker ilacını almadı.

Sabah:
Benim kahvaltım malesef 2 dilim uno arasına kaşar peyniri :)
Öğlen :
Tam yağsız ,susuz nohut yemeği
Az kabak yemeği
Ve az kaymaksız yoğurt

Akşam :

Çok acıkırsam bi avuç leblebi yerim :)

2 adet sade türk kahvesi içtim, 2 ltre su ve gün eve gidince sporla devam eder:)

Merhaba canım nasılsın kaç kg verdin nasıl gidiyor? beni de gazlamanız lazım yoksa başlayamıyorum

Sabah iki dilim uno ve kaşar

Öğlen : Barbunya, bulgur pilavı ve ayran

2 sade türk kahvesi, Akşam acıkırsam biraz leblebi:) 2 litre su:)

Ben de bu hafta karatay diyetine başladım siteden takip ediyordum ama üye değildim şimdi üye oldum sırf buraya yazabilmek için. Karataya başladım dediysem kitapları falan okumadım temel prensiplere göre yapıyorum eminim yanlış yaptıklarım vardır. Ben bu sene her sabah iki poğaça olmadı tost olmadı ekmek arası domates peynir ile yapıyordum kahvaltıyı tabi buna kahvaltı denirse haftasonu ise kızartma börek helva hersey... nefis yemek tariflerinde yeni yayınlanan videolu tatlı tariflerini en kısa zamanda yapmayı kendime bir borç bilirdim. Aksam yemekten sonra çayı bir kere bile boş içmedim ya kek börek hiçbir şey yapmadıysam bisküvi hazır tatlı. meyve yaz geldikten sonra dondurma. Hiç sınırım yoktu. 2 sene önce 61 kilo olarak evlendim şimdi 71 kiloyum. Boyum 1 70. Giydiğim kıyafetler yakışmıyor Ama hala zayıflamak için bir çabam yoktu. Şimdi çocuk planları yapıyoruz ama bu kilo ile hamile kalmak istemedim ve bu sağlıksız beslenme düzeniyle önce vücudumu düzeltmeye karar verdim. Canan Karatay ı hep televizyonda görürdüm de bir kere bile ne dediğini dinlememiştim. Neyse uzun lafın kısası beni de aranıza alın:)

Merhaba canım nasılsın kaç kg verdin nasıl gidiyor? beni de gazlamanız lazım yoksa başlayamıyorum
Merhaba canım
2 kilo kadar verdim. Normalde bu kadar zamanda niye 5 kilo veremedim diye çoktan bırakmıştım ama yaşam kalitem öyle arttı ki hayatta bırakmam bu düzeni. Sadece 2 gün benim gibi beslenmeyi dene farkı göreceksin

Hosgeldin
İnan, hikayelerimiz çok benziyor. Ama senin vermen gereken kilo miktarı benimkinin yarısı Şimdi başlasan 3 ay sonra hedefine ulasirsin

başaracağına eminim canım sende bu azim varken maşallah. bende bu diyeti araştırmak ve mantığını anlamak istedim ama bulduğum yazılar çok uzundu. bitiremedim ve anlayamadım. fırsat olmadı bir türlü. sanırım ete ve yumurtaya ağırlık veriliyor değil mi?

Hosgeldin
İnan, hikayelerimiz çok benziyor. Ama senin vermen gereken kilo miktarı benimkinin yarısı Şimdi başlasan 3 ay sonra hedefine ulasirsin
Hoşbuldum. İnsallah hepimiz ulaşırız. Benim 3. günüm daha tartılmadım. Biraz zorlanıyorum ve aklıma takılan sorular var sen konuya hakim görünüyorsun cevap verirsen sevinirim.
1- Hiç meyve yemeden vitaminsiz kalmıyor muyuz?
2- saçım dökülür mü?
3-multivitamin hapı omega3 d vitamini kullanıyor musunuz yoksa program herşeyi karşılıyor mu?
4-çorba yiyebiliyoruz ama benim bildiğim bütün çorbaları bağlamak için un koyuyorum mercimek çorbasına patates koyuyorum koymadan mı yapacağız?
5- ekmeği çok tüketen biriydim şimdi cevize yükleniyorum zararı olur mu?
6-aksam 7 8 den sonra bişey yemek yasak ya süt ve yoğurt buna dahil mi? Şimdilik bu kadar tesekkürler

Hemmen cevaplayayim
1. Zaten günümüzdeki meyvelerin vitamin ve mineral değerleri çok düşük. Şeker, su ve posadan ibaret hemen hemen hepsi.
2. Benim saçlarımın dökülmesi azaldı Karataya başlayınca
3. B12 kullanmaya başlayacağım ama şu anda hiçbi takviye kullanmıyorum. D vitaminine de baktiracagim
4. Unsuz çorba tercih edersen daha çabuk kilo verirsin. Haftada bir unlu çorba yenebilir
5. Bende cevizle ilgili sıkıntı olmadı. Yerli ceviz bulun mutlaka
6. İlk başlarda 2 ana öğün bir ara öğün yapabilirsin. Böylece gece acikma olmaz. Kahvaltıdan 5 saat sonra ayran içip ceviz yiyebilirsin. Sonra acikinca da akşam yemeğini yiyebilirsin. Kaçta kalkıp kaçta yattığın çok önemli tabi

Çooook teşekkür ederim
Ekmek, pirinç, un ve şeker tamamen yasak. Sabah kahvaltısı çok önemli. Gunlugun ilk mesajlarında fotoğraf paylaştım hatta. Bakabilirsin. O kahvaltıyı yaptıktan sonra 6-7 saat acikmiyorsun. Yemek yedikten 4-5 saat sonra leptin diye bir hormon salgilaniyor ve vücutta depo edilmiş yağları yakıyor

Sabah kahvaltıda doymak bilmedim ilk bir avuç içi kadar peynir yedim sonra yine yedim 2 yumurtadan tereyağli omlet 15 zeytin bir avuç ceviz. Peyniri biraz abarttım farkındayım ama doymadım ne yapayım :)

Sabah kahvaltıda doymak bilmedim ilk bir avuç içi kadar peynir yedim sonra yine yedim 2 yumurtadan tereyağli omlet 15 zeytin bir avuç ceviz. Peyniri biraz abarttım farkındayım ama doymadım ne yapayım :)
Günaydın! Çok iyi etmişsin peyniri abartarak. Doyman gerekiyordu. Hatta abartmis sayilmazsin. Vücuduna güven

Günaydın! Çok iyi etmişsin peyniri abartarak. Doyman gerekiyordu. Hatta abartmis sayilmazsin. Vücuduna güven
Eskiden olsa yarım ekmek ve patates kızartmasını indirmistim ve suan akşam için tatlı hazırlıyor olurdum. Hiç kendimden bunu beklemezdim eskiden tatlı krizlerim olurdu hele şu dönem adet öncesi suan hiç aklıma gelmiyor çok mutluyum :)

Dün ne yedim?

Çarşamba
SABAH
- 1 yumurta, 200 gr lor peynirli omlet
- 1 kupa az keçi sütlü sade kahve

ÖĞLE
- 150 gr beyaz balık, 1 yumurtayla yaptığım pizza (tabanı bunlardan oluşuyor üzerine zeytinyağlı domates sosu sebze)
- yanına yeşil salata

AKŞAM
- 200 gr Sarmısaklı baharatlı keçi yoğurdu

Iki öğün düzenine beynimi bir inandıramadım. iki öğün yiyince haddinden fazla yiyorum. Belki iş günleri değil hafta sonu alıştırmaları yapmak lazım

Öpüldünüz

K kurtluarmut LadyInGray aslında hepimizin hikayeleri bir birine çok benziyor . Şuursuzca Herşeyi her saat Yeyince arkadaş kilo alıyorsun. Sizin boylar güzel Türk kadını benim gibi minik ve iştahımız boyumuzu aşıyor.

Ye kızım ye ye kızım can boğazdan gelir. Küçük insanların 6 kap yemek yemelerine gerek yok işlemeleri için. Boşuna milleten balık etli değiliz.

Boyum tam 163.5 cm bu yolculuğa başladığımda 67 kg dım düşünün yağlı yağlı yüzlerim kalın bacaklarım vardı. o güzel vücuda resmen ihanet. Zayıfladıkça gerçek vücut hatlarımla Şaşkınlık içersinde tanışmaya başladım ahh aslında ben böyleymişim ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…