- 18 Mayıs 2015
- 574
- 1.327
- 49
-
- Konu Sahibi LadyInGray
Ben evden uzaktayım, tatil dolayısıyla. Şartları kontrol edemiyorumKilomu korumaya çalışıyorum. Ağustos 2'de evde olacağım inşallah. O zaman musait olanlarla bir grup oluşturup, hedeflerimizi belirleyip her gün menü ve spor paylaşımı üzerinden bir yarışma yaparız diye düşünmüştüm. Siz önde başlayın isterseniz.
Canım o zaman yarışmayı sonra başlayalım
Çok heyecanlandım
Ben ama bu hafta sonunu daha disiplinli geçirmek adına hemen başlıyorum yazmaya ne yedim ne içtim
Bugün aslında berbat bir gündü, uykusuzluk kahvaltıyı yetersiz yapıp kan şekerinin düşmesi üzerine Yemeğe saldırmam ama olsun:
Pazartesi
SABAH
- koyun Peynirli Zeytinli çoban salatası
- 2 fincan az keçi Sütlü sade kahve
ÖĞLE
- 150 gr ızgara beyaz balık
- yeşil salata
- 2 ızgara tavuk kanat, 1 tavuk but
AKŞAM
- 120 gr kendi yaptığım lor peynir
- 250 Kalorilik çiğ badem
- 100 Kalorilik fıstık kavrulmuş
- az da başka Çerez kavrulmuş
Bana deli demeyin. Mutfak tartım var meraklı Melahat Herşeyi tartasım geliyor ne kadar yiyorum bakalım diye. Çerezleri de marketten aldım küçük paketler üzerinde kaç kalori yazıyor
Ha birde akşam 16'dan sonra bir şey yemedim. Yaklaşık 4 aydır böyleyim çok gurur duyduğum bir şey. Bu sayede 4 kilo verdim bu süreçte
Sevgiler
Bende de tartı var, ben de dayanamıyorummm tartiyorum. Yediklerimizi kontrol altında tutmak için iyi bir yöntem bence. Veya bir şeyler yolunda gitmezse, kilo vermemiz yavaşlarsa ya da durursa yediklerimizi gözden geçirmek daha kolay olur.Canım o zaman yarışmayı sonra başlayalım
Çok heyecanlandım
Ben ama bu hafta sonunu daha disiplinli geçirmek adına hemen başlıyorum yazmaya ne yedim ne içtim
Bugün aslında berbat bir gündü, uykusuzluk kahvaltıyı yetersiz yapıp kan şekerinin düşmesi üzerine Yemeğe saldırmam ama olsun:
Pazartesi
SABAH
- koyun Peynirli Zeytinli çoban salatası
- 2 fincan az keçi Sütlü sade kahve
ÖĞLE
- 150 gr ızgara beyaz balık
- yeşil salata
- 2 ızgara tavuk kanat, 1 tavuk but
AKŞAM
- 120 gr kendi yaptığım lor peynir
- 250 Kalorilik çiğ badem
- 100 Kalorilik fıstık kavrulmuş
- az da başka Çerez kavrulmuş
Bana deli demeyin. Mutfak tartım var meraklı Melahat Herşeyi tartasım geliyor ne kadar yiyorum bakalım diye. Çerezleri de marketten aldım küçük paketler üzerinde kaç kalori yazıyor
Ha birde akşam 16'dan sonra bir şey yemedim. Yaklaşık 4 aydır böyleyim çok gurur duyduğum bir şey. Bu sayede 4 kilo verdim bu süreçte
Sevgiler
Hadi ya, üzüldüm. Olsun sen bize destek verirsin yine.Sen geldiğinde, ben tatilde olacağım. Şu tatiller bitsin de, normal yaşantılarımıza dönelim artık, tabii tatillerin tadını çıkardıktan sonra. Siz yarışın, ben de tribünde seyirci olarak otururum. Her hafta yarışacak kadar kilo veremem herhalde.
Bu günlükleri iyi ki açmışız Lady, ne güzel oldu, beslenmemizi yavaş yavaş düzene soktuk, Çin işkencesi gibi gelmiyor artık değil mi?
Siz de gün içinde yediklerinizi, içtiğiniz su miktarını, yaptığınız sporu yazın, ne dersiniz?seve seve katılırım :)
Merhaba kızlar. Hep 70 civarındaydı kilom. Boyum 172 olduğu için o şekilde mutluydum, ama Hashimoto tiroidim olduğu için hep dikkat ederdim. Dikkat etmediğim bir dönemde 75'e çıktı kilom. O dönemde çok popüler olan Dukan diyetini denemeye karar verdim. 10 kilo verdim, inanilmazdı.
Amaaaaaa o kadar fazla bağırsak problemi yaşadım ki devam edemedim. Ardından iş tempom tavan yaptı. Sabahlara kadar çalışıyordum, uyanık kalmak için atıştırmalar başladı ve şimdiki kiloma geldim 1,5 yıl önce:85. Veeee bir de kötü sürpriz, polikistik over sendromu yla birlikte insülin direncim de oldu, nur topu gibi
İnanılmaz derecede kötü hissediyorum. Kendimi biraz bıraksam oturup halime ağlamaktan helak olurum....
Neyse olan oldu. 1 aydır Karatay'ı deniyorum. Dukan'la yaptığım hatayı ancak Karatay düzeltebilir. Aç kalmadan, doğal beslenerek, yavaş yavaş.
P.tesi günleri kilo bildirim günü ve genellikle yediklerimin fotosunu paylaşacağım. Uzun zamandır cesaret edemiyordum bu günlüğü açmaya, kendime güveniyordum. Hala da tam olarak güvenemiyorum. Bakalım neler olacak.
1 Haziran ---> 85,5
8 Haziran ---> 84,5
Zorunlu ara(((
29 Haziran --> 84,5
6 Temmuz --> 83,7
13 Temmuz --> 83,2
Merhaba canımMerhaba canım nasılsın kaç kg verdin nasıl gidiyor? beni de gazlamanız lazım yoksa başlayamıyorum
HosgeldinBen de bu hafta karatay diyetine başladım siteden takip ediyordum ama üye değildim şimdi üye oldum sırf buraya yazabilmek için. Karataya başladım dediysem kitapları falan okumadım temel prensiplere göre yapıyorum eminim yanlış yaptıklarım vardır. Ben bu sene her sabah iki poğaça olmadı tost olmadı ekmek arası domates peynir ile yapıyordum kahvaltıyı tabi buna kahvaltı denirse haftasonu ise kızartma börek helva hersey... nefis yemek tariflerinde yeni yayınlanan videolu tatlı tariflerini en kısa zamanda yapmayı kendime bir borç bilirdim. Aksam yemekten sonra çayı bir kere bile boş içmedim ya kek börek hiçbir şey yapmadıysam bisküvi hazır tatlı. meyve yaz geldikten sonra dondurma. Hiç sınırım yoktu. 2 sene önce 61 kilo olarak evlendim şimdi 71 kiloyum. Boyum 1 70. Giydiğim kıyafetler yakışmıyorAma hala zayıflamak için bir çabam yoktu. Şimdi çocuk planları yapıyoruz ama bu kilo ile hamile kalmak istemedim ve bu sağlıksız beslenme düzeniyle önce vücudumu düzeltmeye karar verdim. Canan Karatay ı hep televizyonda görürdüm de bir kere bile ne dediğini dinlememiştim. Neyse uzun lafın kısası beni de aranıza alın:)
Merhaba canım
2 kilo kadar verdim. Normalde bu kadar zamanda niye 5 kilo veremedim diye çoktan bırakmıştım ama yaşam kalitem öyle arttı ki hayatta bırakmam bu düzeni. Sadece 2 gün benim gibi beslenmeyi dene farkı göreceksin
Hoşbuldum. İnsallah hepimiz ulaşırız. Benim 3. günüm daha tartılmadım. Biraz zorlanıyorum ve aklıma takılan sorular var sen konuya hakim görünüyorsun cevap verirsen sevinirim.Hosgeldin
İnan, hikayelerimiz çok benziyor. Ama senin vermen gereken kilo miktarı benimkinin yarısıŞimdi başlasan 3 ay sonra hedefine ulasirsin
Hemmen cevaplayayimHoşbuldum. İnsallah hepimiz ulaşırız. Benim 3. günüm daha tartılmadım. Biraz zorlanıyorum ve aklıma takılan sorular var sen konuya hakim görünüyorsun cevap verirsen sevinirim.
1- Hiç meyve yemeden vitaminsiz kalmıyor muyuz?
2- saçım dökülür mü?
3-multivitamin hapı omega3 d vitamini kullanıyor musunuz yoksa program herşeyi karşılıyor mu?
4-çorba yiyebiliyoruz ama benim bildiğim bütün çorbaları bağlamak için un koyuyorum mercimek çorbasına patates koyuyorum koymadan mı yapacağız?
5- ekmeği çok tüketen biriydim şimdi cevize yükleniyorum zararı olur mu?
6-aksam 7 8 den sonra bişey yemek yasak ya süt ve yoğurt buna dahil mi? Şimdilik bu kadar tesekkürler
Çooook teşekkür ederimbaşaracağına eminim canım sende bu azim varken maşallah. bende bu diyeti araştırmak ve mantığını anlamak istedim ama bulduğum yazılar çok uzundu. bitiremedim ve anlayamadım. fırsat olmadı bir türlü. sanırım ete ve yumurtaya ağırlık veriliyor değil mi?
Günaydın! Çok iyi etmişsin peyniri abartarak. Doyman gerekiyordu. Hatta abartmis sayilmazsin. Vücuduna güvenSabah kahvaltıda doymak bilmedim ilk bir avuç içi kadar peynir yedim sonra yine yedim 2 yumurtadan tereyağli omlet 15 zeytin bir avuç ceviz. Peyniri biraz abarttım farkındayım ama doymadım ne yapayım :)
Eskiden olsa yarım ekmek ve patates kızartmasını indirmistim ve suan akşam için tatlı hazırlıyor olurdum. Hiç kendimden bunu beklemezdim eskiden tatlı krizlerim olurdu hele şu dönem adet öncesi suan hiç aklıma gelmiyor çok mutluyum :)Günaydın! Çok iyi etmişsin peyniri abartarak. Doyman gerekiyordu. Hatta abartmis sayilmazsin. Vücuduna güven