DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Canım sağol bilgiler için bütün nişastalı gıdalar için geçerli bu sanırım pirinç gibi sıcakken glisemik endeks daha yüksek oluyormuş
Yiyecek o kadar şey var ki patates benden uzak olsun :KK66:

Limonu hiç bilmiyordum canım o da mı glisemik endeks düşürüyormuş yoğurt biliyorum bunu yapıyor
patates bağırsaklardaki probiyotik bakteriler için çok faydalıymış ama canım. arada yemek gerekli.

sende karatayın yemek tarifleri kitabı var mı? ya da netten bak. bir de benim menülere bak. ben bazen değişik şeyler yapıyorum.
Canım kitapları var pinterest bile bir sürü tarifim var dukan ve Karatay sorunum bir tek o değil işten eve yetişme evden işe yetişme hergün birde işlerim kötü ya acayip stres oluyorum elimde değil

Canım kitapları var pinterest bile bir sürü tarifim var dukan ve Karatay sorunum bir tek o değil işten eve yetişme evden işe yetişme hergün birde işlerim kötü ya acayip stres oluyorum elimde değil
Canım ben seni anlıyorum
Bir sene önce iş yerim değişti
Şu an her gün iki kez 1 saat 40 dakika yol çekiyorum işe gidip gelmek için
Sabah erken uyanıyorum akşam eve gelince hemen uyuyamıyorum gündüz çoğu zaman uykusuzum
Hafta arası sosyal hayatım yok ruhumu beslemeye vaktim yok :KK66:

Bir yıl öncesine kadar armani mankeni gibi dolaşan bakımlı kız tam erkeğe döndü Beş parça kıyafet etrafında dönem kendini ihmal eden tek derdi işe yetişip eve dönmek olan

Geceleri uyanıp anneme koşup ağladığım çok oldu :KK66:
Hikayelerimiz iş stresi konusunda benziyor

Ama ne yapabiliriz canım? İşi bırakamıycamıza göre mücadeleye devam sen kaç kilo vermiş bir bayansın bunu sen başaramazsan kimse başaramaz

Ben geçen çarşıdan sticker aldım gümüş parıltısı olan 15 kalp vardı pakette
Her kalbi başarılı geçmiş bir gün için lila bir kağıda yapıştırıyorum
Bu 15 gün sonunda ben daha güzelleşmiş olacağım :KK66:
Gerekirse bir paket daha alıp saymaya devam edeceğim sabırla

Eskiden hayatımda stres yokmuydu çok iyi üniversiteler bitirdim final dönemlerinde ne stresler yaşadım sonra iş ararken vs vs

Ama hep iradem sağlamdı stresle yemek arasında bağ yoktu
Şimdi neden tekrar başaramayın ki bunu? :KK66:
Eski halim nasıl bir davranış biçimi alışkanlıksa
Şimdiki işten eve gelip aç olmadığım halde yemeğe dalmalarda öğrenilmiş değiştirilebilir bir davranış biçimi

Biraz uzun oldu kızlar :KK66: kusura bakmayın ben kalpleri lila kağıda yapıştırmaya devam :KK66:
En geç iki packet sticker dan sonra herşey daha güzel olacak :KK70::KK70:inşallah

Kızlar benim iftar menüm
- 2 haş yumurta
- domates çorbası
- biber turşusu
- yeşillik
- yeşil salata
- yoğurtlu semizotu

İyi geceler herkese :KK200:
afiyet olsun canım.

anlıyorum canım. Allah kolaylık versin. kafa dağınık oldu mu beslenme de aksıyor.
saol tatlım sana da

sabah 08.30
2 yumurtadan omlet
salata (domates, acur, bol yeşillik, 6 top peynir, 1/2 dilim parmesan, 3 ceviz, zeytinyağı, sirke)

ara 13.30
8 çilek

ara 14.30
1 bardak kefir
1 tk keten tohumu
10 çiğ fındık

akşam 18.30
1/2 dilim peynir
kıymalı karalahana
1 kase işkembe çorbası
8 çilek
3 yk ev yoğurdu

yatana kadar su 2,5 lt yi geçer
20 dk tempolu yürüyüş

çilekler ekstra oldu bugün. öğle arası manavda gördüm. küçük ve tatlıydılar çok güzeldiler aldım yedim valla:olamaz: akşam yemeyeyim dedim ama dayanamadım. neyse erken yedim en azından.

İyi akşamlar kızlar benim menüm şöyle oldu

Sahur
- 125 gr füme alabalık
- 35 gr bitter 85% lik

İftar
- 2 haşlanmış yumurta
- domates çorbası
- yeşillik
- biber turşusu

sabah 08.30
2 yumurtadan omlet
salata (domates, acur, bol yeşillik, 6 top peynir, 1/2 dilim parmesan, 3 ceviz, zeytinyağı, sirke)

ara 13.30
8 çilek

ara 14.30
1 bardak kefir
1 tk keten tohumu
10 çiğ fındık

akşam 18.30
1/2 dilim peynir
kıymalı karalahana
1 kase işkembe çorbası
8 çilek
3 yk ev yoğurdu