DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Kızlar birazdan yürüyüşe çıkacağım
Sahura kadar 3 litre su içtim akvaryum Oldum :KK66:

Sahurda 2 yumurtalı omlet yaptım kızlar arasına beyaz peynir domates yeşillik koyarak bir de tost yaptım tek kelimeyle Harika oldu

Sahurda 2 yumurtalı omlet yaptım kızlar arasına beyaz peynir domates yeşillik koyarak bir de tost yaptım tek kelimeyle Harika oldu
Oh afiyet olsun canım birde ben yiyebilsem şu yumurtayı Ne güzel olurdu kıskandım seni

afiyet olsun güzel olmuş.

Oh afiyet olsun canım birde ben yiyebilsem şu yumurtayı Ne güzel olurdu kıskandım seni
hergün yumurtadan bıkıyor insan gerçekten. farklı farklı yapmak gerek. ben bu sabah 2 köy yumurtasının içine bol tulum peyniri ve 1 avuç kadar da dereotu doğrayıp karabiber ekledim ve tereyağında pişirdim. şahane bir tat oldu. tulum peynirinin tadı da güzelmiş. yanına da domatesli yeşillikli cevizli zeytinyağlı limonlu salata yaptım. muhteşem yakıştı yumurtanın yanına.
sade yumurtadan benim de midem bulanıyor bazen.

hergün yumurtadan bıkıyor insan gerçekten. farklı farklı yapmak gerek. ben bu sabah 2 köy yumurtasının içine bol tulum peyniri ve 1 avuç kadar da dereotu doğrayıp karabiber ekledim ve tereyağında pişirdim. şahane bir tat oldu. tulum peynirinin tadı da güzelmiş. yanına da domatesli yeşillikli cevizli zeytinyağlı limonlu salata yaptım. muhteşem yakıştı yumurtanın yanına.
Ben artık her şekilde tüketemiyorum C cerulean dediği denemeyi düşünüyorum avokadolu

Sanada afiyet olsun canım Ne güzel bir kahvaltı olmuş şahane

sabah 11.30
2 yumurtadan bol dereotlu ve tulum peynirli omlet
salata (çeri domates, acur, bol maydanoz-nane, 3 ceviz, limon ve zeytinyağı)

ara 12.00
2/3 muz
4 çilek

akşam 19.00
2/3 ızgara mercan balığı
salata (kuzukulağı, çeri domates, soğan, limon ve zeytinyağı)

yatana kadar 3 lt su
gün içinde 1 kupa fitre kahve
yatana kadar 2 kupa yeşilçay
az sonra leslie yapacağım. yapınca yazarım.

kızlar meyveleri yedim ama canım şiddetle dondurma istedi. bende yarı dondurduğum muzla çilekleri rondada bızzztt yaptım dondurma gibi yedim. yoksa meyve yemeyecektim. yarın da yapıcam evdeyim diye. ama haftaiçi yok artık.

sabah 11.30
2 yumurtadan bol dereotlu ve tulum peynirli omlet
salata (çeri domates, acur, bol maydanoz-nane, 3 ceviz, limon ve zeytinyağı)

ara 12.00
2/3 muz
4 çilek

akşam 19.00
2/3 ızgara mercan balığı
salata (kuzukulağı, çeri domates, soğan, limon ve zeytinyağı)

yatana kadar 3 lt su
gün içinde 1 kupa fitre kahve
yatana kadar 2 kupa yeşilçay
az sonra leslie yapacağım. yapınca yazarım.
Afiyet olsun canim kahve icmeyi cok özledim :KK66:

Benim dünkü menüm kötüydü kahvaltımı sağolsun kedicikler yalamışlar bende öğlene doğru mecbur 2 fındık lahmacun ve yeşillik yedim akşamda yoğurtlu şeftali burada hem sıcak hem rüzgar vardı ferahlamak için yanında maden suyu

X