DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Kızlar bugün ben biraz bitterin içine düşmüş gibi oldum ama olsun yarın inşallah daha dikkatli yiyeceğim

Sahur
- 1.5 haşlanmış yumurta
- 3 dilim hindi füme
- 70 gr bitter

İftar
- 125 gr füme alabalık
- küçük kase domates çorbası
- bibwr turşusu

Kızlar işten gelince iftardan önce biraz kestirdim muhtemelen sahura kadar uyanık kalırım bu sefer ağzıma mühür ve kızlar geceyi ben uyanık geçirince genelde çok kilo veriyorum :KK66: gece sporum uyumamak ahaha

Canım yarum avokadonun üzerine yumurta kırıp üzerine kaşarla fırınlamak kumpir yemiş gibi :KK66:
denemek lazım. değişikmiş.

Kızlar bugün ben biraz bitterin içine düşmüş gibi oldum ama olsun yarın inşallah daha dikkatli yiyeceğim

Sahur
- 1.5 haşlanmış yumurta
- 3 dilim hindi füme
- 70 gr bitter

İftar
- 125 gr füme alabalık
- bibwr turşusu

Kızlar işten gelince iftardan önce biraz kestirdim muhtemelen sahura kadar uyanık kalırım bu sefer ağzıma mühür ve kızlar geceyi ben uyanık geçirince genelde çok kilo veriyorum :KK66: gece sporum uyumamak ahaha
afiyet olsun canım. gerçekten bitter çok kaçmış. hiç yeme bence.

denemek lazım. değişikmiş.

afiyet olsun canım. gerçekten bitter çok kaçmış. hiç yeme bence.
Evet canim yerine birşeyler koymam lazım ama yoksa çok az kalori almış oluyorum
Yarın taze H cevizi ve ekstradan yumurta beyazı yiyeceğim bitterin yerine

Fırında Avokado yumurtaya sarmıştım bir ara kumpir yanında halt etmiş kaşarlı denemedim hemüz Miyav_su Miyav_su nun fikriydi

Sahur
- 1.5 haşlanmış yumurta
- 3 dilim hindi füme
- 70 gr bitter

İftar
- 125 gr füme alabalık
- bibwr turşusu

Ya Ne güzel bende tsm tersi kilo yapıyor maşallah canım afiyet olsun

Bende şimdi arkadaştan geldim söylediğim menünün dışına çıkmadım sadece ek olarak haydari ve salata yedim tek İskender ekmeksiz yanında birde yeşilllik yedim arkadaşımda çay içtim ne kek nede irmik helvası yedim Zaten helvayıda ben götürdüm :KK70::KK70::KK70:yemiceğim gıdayı götürüyorum :KK28::KK28::KK28:huyum kurusun :KK72:

Doğru duymuşsun Canım adamlar 0,1 kuruşu istiyorlar düşün :KK62:önce dolar fiyatını soruyor sonra Euro sonra tl veriyor diyor ki dolar yAda Euro verseydim benden şu kadar fazla alacaktın diyor :KK20:daha dün tartıştım kadınla :sopa:
TL nin durumuda zaten gurur verici şu an hepmiz adına :KK66:
Çok üzüldüm canım ya Allah yardımcımız olsun

Bende şimdi arkadaştan geldim söylediğim menünün dışına çıkmadım sadece ek olarak haydari ve salata yedim tek İskender ekmeksiz yanında birde yeşilllik yedim arkadaşımda çay içtim ne kek nede irmik helvası yedim Zaten helvayıda ben götürdüm :KK70::KK70::KK70:yemiceğim gıdayı götürüyorum :KK28::KK28::KK28:huyum kurusun :KK72:
afi
afiyet olsun:KK70:

İyi geceler kızlar :KK200::KK200::KK200:
iyi geceler canım.

X