- Konu Sahibi LadyInGray
- #2.661
Canım yarum avokadonun üzerine yumurta kırıp üzerine kaşarla fırınlamak kumpir yemiş gibibahsettiğiniz tarif tam olarak ne canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yarum avokadonun üzerine yumurta kırıp üzerine kaşarla fırınlamak kumpir yemiş gibibahsettiğiniz tarif tam olarak ne canım?
Canım sudandır o inşallah biter 8 ler sabah tartıl oruç tutmadığın günleröyle yapıcam.
evet suyu çok içtim bugün. ama yine de azcık almış olabilirim. hemen telafi edicem. 8 ler bitsin artık.
denemek lazım. değişikmiş.Canım yarum avokadonun üzerine yumurta kırıp üzerine kaşarla fırınlamak kumpir yemiş gibi
afiyet olsun canım. gerçekten bitter çok kaçmış. hiç yeme bence.Kızlar bugün ben biraz bitterin içine düşmüş gibi oldum ama olsun yarın inşallah daha dikkatli yiyeceğim
Sahur
- 1.5 haşlanmış yumurta
- 3 dilim hindi füme
- 70 gr bitter
İftar
- 125 gr füme alabalık
- küçük kase domates çorbası
- bibwr turşusu
Kızlar işten gelince iftardan önce biraz kestirdim muhtemelen sahura kadar uyanık kalırım bu sefer ağzıma mühür ve kızlar geceyi ben uyanık geçirince genelde çok kilo veriyorum gece sporum uyumamak ahaha
Evet canim yerine birşeyler koymam lazım ama yoksa çok az kalori almış oluyorumdenemek lazım. değişikmiş.
afiyet olsun canım. gerçekten bitter çok kaçmış. hiç yeme bence.
Doğru duymuşsun Canım adamlar 0,1 kuruşu istiyorlar düşün önce dolar fiyatını soruyor sonra Euro sonra tl veriyor diyor ki dolar yAda Euro verseydim benden şu kadar fazla alacaktın diyor daha dün tartıştım kadınlaMiyav_su canım turizm de işler iyi gitmiyor diye duymuştum Allah yardımcınız olsun
Biliyorum canım takip ediyorum ben sağol tavsiyen içinKızlar instagram da sekersizlezzetler diye bir sayfa var Harika tarifler paylaşıyorlar takip etmenizi tavsiye ederim (bu bir reklam değil sayfada ürün satmıyorlar )
Ya Ne güzel bende tsm tersi kilo yapıyor maşallah canım afiyet olsunKızlar bugün ben biraz bitterin içine düşmüş gibi oldum ama olsun yarın inşallah daha dikkatli yiyeceğim
Sahur
- 1.5 haşlanmış yumurta
- 3 dilim hindi füme
- 70 gr bitter
İftar
- 125 gr füme alabalık
- küçük kase domates çorbası
- bibwr turşusu
Kızlar işten gelince iftardan önce biraz kestirdim muhtemelen sahura kadar uyanık kalırım bu sefer ağzıma mühür ve kızlar geceyi ben uyanık geçirince genelde çok kilo veriyorum gece sporum uyumamak ahaha
TL nin durumuda zaten gurur verici şu an hepmiz adınaDoğru duymuşsun Canım adamlar 0,1 kuruşu istiyorlar düşün önce dolar fiyatını soruyor sonra Euro sonra tl veriyor diyor ki dolar yAda Euro verseydim benden şu kadar fazla alacaktın diyor daha dün tartıştım kadınla
Amin CanımTL nin durumuda zaten gurur verici şu an hepmiz adına
Çok üzüldüm canım ya Allah yardımcımız olsun
afiBende şimdi arkadaştan geldim söylediğim menünün dışına çıkmadım sadece ek olarak haydari ve salata yedim tek İskender ekmeksiz yanında birde yeşilllik yedim arkadaşımda çay içtim ne kek nede irmik helvası yedim Zaten helvayıda ben götürdüm yemiceğim gıdayı götürüyorum huyum kurusun
iyi geceler canım.İyi geceler kızlar
Sağol Canımafi
afiyet olsun
iyi geceler canım.
Günaydın canım pozitif enerji dolu bir gün olsun inşallahGünaydın kızlar herkese sağlıklı bir haftasonu dilerim
Evet canım ben beyaz pantolonla katılayım yarışmayaKesinlikle canım bizler tartıya takılmayalım şu beyaz elbise organizasyonu gerçekleştirelim seninle