DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Bugünki menüm kahvaltıda :haşlanmış çiğ soğanlı kuru bamya yanında keten tohumlu ve acı biberli yoğurt ,çiğ kuruyemiş sade Türk kahvesi aradan 5 saat sonra keten tohumlu acı biberli yoğurt , akşam İskender (ekmeksiz )olur yanında turşu ve yoğurt

Kızlar beni bitiren sabırsızlık bir senede aldığım kiloları beş hatta bir gecede vermeyince hayal kırıklığına uğruyorum
senin paylaştığımin dergidede yazıyordu bu canım Miyav_su Miyav_su
realist olmak lazım iki hafta dayanamadım hic halbuki iki haftada benim kilo probleminin büyük bir kısmı hallolur

Bu nedenle tartida uzak yaşayıp bir süre odaklanmak istiyorum
her gün yediğimi içtiğimi yazıp aksamlari biraz aç yatıp bol su ve yürüyüşle bu işi halletmek istiyorum inşallah
Kesinlikle canım insan acayip stres oluyor en güzeli uzak olmak benim spor hocası hep derdi uzak dur diye ben birara tartılmıyor sadece hoca ölçümü alıyordu hiç unutmam bir gün ilk evlendiğim zaman alıp giyemediğim montu giyince çok mutlu olmuştum bu sefer kardeşimin düğününde giydiğim içine zor olduğum hatta yanlarda açtırıp giydiğim 54 beden elbiseyi giymeyi planlıyorum onuda sizinle paylaşıcam Before&after

İyi geceler kızlar bende kaçıyorum yemekten sonra uzun uzun dolaştım butik butik aman allahım herşey çok pahalı günlük bir elbise 200 tl şalvar pantolon sordum 140 tl uçuyorlar resmen bende 25 tl iki tane ev için elbise aldım eşim evde hep eşofman diye yakınıyordu iki tane de şort aldım
güle güle giyin canım. evet kıyafetler çok pahalı. ben zayıflayıncaya kadar almamayı düşünüyorum. zaten zayıfladıkça da giyecek kıyafetim var dolapta. kıyafetler zayıflayayım da içine gireyim diye beni bekliyor. günah vallahi verdiğim paralara. dünya kadar kıyafetim var. evde 4 bedene göre yazlık kışlık, pantolon, etek, kazak, bluz, gömlek, ceket, palto vs var. düşün yani.

sabah 09.00
1 yumurta
1 büyük dilim parmesan peyniri
10 zeytin
3 ceviz
domates acur

ara 14.00
200 gr ev yoğurdu
2 gün kurusu kayısı
4 yk çiğ kabak çekirdeği ve ayçekirdeği içi
1/2 çk matcha tozu (toz yeşilçay)
1 yk kadar devit3 damla

akşam 19.00
1 servis kaşığı soğanlı biberli ciğer
2 kepçe az nohutlu buğdaylı yoğurt çorbası
1 servis kaşığı salata

yatana kadar 2,5 lt su
20+20=40 dk yürüyüş

yarından itibaren menülerimi daha sade tutayım diyorum. bana çok yağlı yiyormuşum gibi geliyor. ama diğer taraftan karatay da bol sağlıklı yağ yiyeceksiniz diyor. o dengeyi iyi kurmam gerek. bir de tabi akşam kesinlikle meyve yememem gerek:işsiz:

bugün akşamüzeri 82.7 çıktım. moralim bozuldu. r.... var azcık da wc sorunu ama yine de üzüldüm. 81 li rakamlar görürüm diyordum. çünkü pazartesi sabahı 81.8 dim:KK43: iyi olmadı.

güle güle giyin canım. evet kıyafetler çok pahalı. ben zayıflayıncaya kadar almamayı düşünüyorum. zaten zayıfladıkça da giyecek kıyafetim var dolapta. kıyafetler zayıflayayım da içine gireyim diye beni bekliyor. günah vallahi verdiğim paralara. dünya kadar kıyafetim var. evde 4 bedene göre yazlık kışlık, pantolon, etek, kazak, bluz, gömlek, ceket, palto vs var. düşün yani.
Sağol Canım bende artık almayı düşünmüyorum çünkü daha verecek çok kilom var senin yerinde bende olsam almam

yarından itibaren menülerimi daha sade tutayım diyorum. bana çok yağlı yiyormuşum gibi geliyor. ama diğer taraftan karatay da bol sağlıklı yağ yiyeceksiniz diyor. o dengeyi iyi kurmam gerek. bir de tabi akşam kesinlikle meyve yememem gerek:işsiz:
Bence yanlış düşünüyorsun Canım yağ konusunda bence ekmek ve meyveyi kes çok Canın meyve çekerse sabahları tüket haftada 1 gün

sabah 09.00
1 yumurta
1 büyük dilim parmesan peyniri
10 zeytin
3 ceviz
domates acur

ara 14.00
200 gr ev yoğurdu
2 gün kurusu kayısı
4 yk çiğ kabak çekirdeği ve ayçekirdeği içi
1/2 çk matcha tozu (toz yeşilçay)
1 yk kadar devit3 damla

akşam 19.00
1 servis kaşığı soğanlı biberli ciğer
2 kepçe az nohutlu buğdaylı yoğurt çorbası
1 servis kaşığı salata

yatana kadar 2,5 lt su
20+20=40 dk yürüyüş
Menün çok güzel Canım nohut verme aşamasında yemiyoruz Canım

Canım hem reglin hem şu hamur işini bırakmazsan tartıdaki ibre oynamıyor Canım
evet karboyu tümden kesicem şu 7 li rakamları görünceye kadar. yeter artık 8 ler bitsin istiyorum.

Bence yanlış düşünüyorsun Canım yağ konusunda bence ekmek ve meyveyi kes çok Canın meyve çekerse sabahları tüket haftada 1 gün
doğru söylüyorsun meyveyi bu hafta çok abarttım.

Menün çok güzel Canım nohut verme aşamasında yemiyoruz Canım
sadece kuru fasulye, mercimek , börülce yiyebiliyordum değil mi? nohutun glisemik indeksi daha yüksek çünkü.

evet karboyu tümden kesicem şu 7 li rakamları görünceye kadar. yeter artık 8 ler bitsin istiyorum.

doğru söylüyorsun meyveyi bu hafta çok abarttım.

sadece kuru fasulye, mercimek , börülce yiyebiliyordum değil mi? nohutun glisemik indeksi daha yüksek çünkü.
Evet canım nohutun yüksek diğerlerinidr kısıtlı tüket bol sebze ve et türü tüketmeye calış

60kiloyum 60kiloyum canım gediğimiz karbonhidrat vücutta suda tutuyor ondanda fazla çıkmış olabilir bak bir de akşam üzere tartılmışsın sabah tok karnına daha doğru su filan da bol içtiysen yanıltıcı rakam

Evet canım nohutun yüksek diğerlerinidr kısıtlı tüket bol sebze ve et türü tüketmeye calış
öyle yapıcam.

60kiloyum 60kiloyum canım gediğimiz karbonhidrat vücutta suda tutuyor ondanda fazla çıkmış olabilir bak bir de akşam üzere tartılmışsın sabah tok karnına daha doğru su filan da bol içtiysen yanıltıcı rakam
evet suyu çok içtim bugün. ama yine de azcık almış olabilirim. hemen telafi edicem. 8 ler bitsin artık.

X