• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Sende ciğeri unsuz yap benim tarif çok güzel bir dene memnun kalırsın kullandığın ilaçlar gayet güzel afiyet olsun canım
biz ardanın mutfağından baktık. geçen de kurusoğan, taze soğan ve biberi ayrı ciğeri ayrı kavurup bir tabakta birleştiriyoruz. tabi baharatlar da var. çok güzel oluyor. ayrıca küp küp patates de kızartılıp ekleniyor ama biz yapmadık. bu da çok lezzetli.

ama senin tarif de güzel.onu da birgün denerim.

biz ardanın mutfağından baktık. geçen de kurusoğan, taze soğan ve biberi ayrı ciğeri ayrı kavurup bir tabakta birleştiriyoruz. tabi baharatlar da var. çok güzel oluyor. ayrıca küp küp patates de kızartılıp ekleniyor ama biz yapmadık. bu da çok lezzetli.

ama senin tarif de güzel.onu da birgün denerim.
Seninde ki güzel bende deneyeyim

sabah 10.00
2 yumurtadan hindi fümeli peynirli omlet
6 zeytin
3 ceviz
domates acur

ara 13.30
20 kiraz
1 dilim ekmek kadar yufka
1 dilim tulum peyniri
10 çiğ badem
1 bardak tarçınlı kefir

ara 16.00
10 çiğ badem

akşam 18.30
1 servis kaşığı soğanlı biberli ciğer
2 yk barbunya pilaki
150 gr ev yoğurdu

yatana kadar 2,75 lt su

İyi akşamlar kızlar bugünki menüm kurutulmuş taze börülce yoğurtlu yanında zeytin ve küçük şeftali akşam et döner ekmeksiz yanında turşu suyu

sabah 10.00
2 yumurtadan hindi fümeli peynirli omlet
6 zeytin
3 ceviz
domates acur

ara 13.30
20 kiraz
1 dilim ekmek kadar yufka
1 dilim tulum peyniri
10 çiğ badem
1 bardak tarçınlı kefir

ara 16.00
10 çiğ badem

akşam 18.30
1 servis kaşığı soğanlı biberli ciğer
2 yk barbunya pilaki
150 gr ev yoğurdu

yatana kadar 2,75 lt su
Afiyet olsun canım et ürünlerinin yanında mümkünse yoğurt tüketme Harika bir menü yufkalar hariç

İyi geceler kızlar bende kaçıyorum yemekten sonra uzun uzun dolaştım butik butik aman allahım herşey çok pahalı günlük bir elbise 200 tl şalvar pantolon sordum 140 tl uçuyorlar resmen bende 25 tl iki tane ev için elbise aldım eşim evde hep eşofman diye yakınıyordu iki tane de şort aldım

İyi akşamlar kızlar
Bugün iyi bir gündü benim için
Yeni planım: Bir süre tartılmamak, bol yürüyüş, bol su ne yedim ne içtim günlük tutmaya başladım
ofiste buna kafa yoruyorum öğrenci gibi

Bugünki menüm

Sahur
- 1 tam yumurta, 2 yumurta beyazı
- 3 dilim hindi füme
- 50 gr bitter çikolata

İftar
- 125 gr füme alabalık
- domates çorbası
- biber turşusu (annem benim için kurmuş, tam olmamıştı ama tadı harikaydı ben diyeyim bal siz deyin lokum ;)
- bahçenizden yeşillik

3 litre su içtim ve meyan demlemişti annem Harika bir içecek bir kaç bardak ondan da içtim

Herkese iyi akşamlar

Canım bu ara sen yumurtayı yarım avokadonun üzerine kırıp fırınlamayı denesene Miyav_su Miyav_su belki yumurtayı böyle yiyebilirsin çok güzel oluyor kaşıklaması

İyi akşamlar kızlar
Bugün iyi bir gündü benim için
Yeni planım: Bir süre tartılmamak, bol yürüyüş, bol su ne yedim ne içtim günlük tutmaya başladım
ofiste buna kafa yoruyorum öğrenci gibi

Bugünki menüm

Sahur
- 1 tam yumurta, 2 yumurta beyazı
- 3 dilim hindi füme
- 50 gr bitter çikolata

İftar
- 125 gr füme alabalık
- domates çorbası
- biber turşusu (annem benim için kurmuş, tam olmamıştı ama tadı harikaydı ben diyeyim bal siz deyin lokum :KK66:
- bahçenizden yeşillik

3 litre su içtim ve meyan demlemişti annem Harika bir içecek bir kaç bardak ondan da içtim

Herkese iyi akşamlar
Günaydın canım oh Ne güzel afiyet olsun bende çok severim turşuyu acı olucak afiyetle ye

IMG_0261.jpg
IMG_0261.jpg

C cerulean kesinlikle tartı konusuna katılıyorum canım stres oluyorsun ben şimdi 17 Temmuz'a odaklandım burada tartıldım ki doğrudur tekstil mağazasının yurtdışına giden malzemeler tartılıyor evdeki tartıdan daha doğrudur

Kızlar beni bitiren sabırsızlık bir senede aldığım kiloları beş hatta bir gecede vermeyince hayal kırıklığına uğruyorum
senin paylaştığımin dergidede yazıyordu bu canım Miyav_su Miyav_su
realist olmak lazım iki hafta dayanamadım hic halbuki iki haftada benim kilo probleminin büyük bir kısmı hallolur

Bu nedenle tartida uzak yaşayıp bir süre odaklanmak istiyorum
her gün yediğimi içtiğimi yazıp aksamlari biraz aç yatıp bol su ve yürüyüşle bu işi halletmek istiyorum inşallah

bir yerde okumuştum bayanlar için kilo tartida gördükleri rakamdan fazlası
öz güven demek kendini iyi hissetmek demek diye katılıyorum

Güzel günler bizleri bekler kızlar ;)

Kızlar bugün arkadaşa gideceğim orada hamur işi yAda başka birşey yemek istemiyorum o yüzden yolum üstünde sadece meşhur İskenderci var ya orada yerim o yüzden menüm belli yazıyorum

Back