- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.231
- Konu Sahibi LadyInGray
- #2.601
Dibini düştüm diyince aklıma tatlı geldiyok canım regl demek istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dibini düştüm diyince aklıma tatlı geldiyok canım regl demek istedim
o da doğru yok Allahtan tatlıya bulaşmıyorum. ama dün gece çok coştum. biraz yufka ve peynir yedimDibini düştüm diyince aklıma tatlı geldi
Bende çok severim içine taze soğan koyacaksın yanında çay zeytin kebapmış ,suşimiymiş hepsi halt etmiş yanındao da doğru yok Allahtan tatlıya bulaşmıyorum. ama dün gece çok coştum. biraz yufka ve peynir yedim
evet yufka çok güzel oluyor. valla 2 gündür bir acayipim zaten. sabah karatay kahvaltısı yaptım gayet güzel. ama az önce muftağa gidip yine 1 dilim ekmek kadar yufka yedim peynirle, 10 tane falan da kiraz yine şimdi de kan şekerini yükseltmesin diye tarçınlı kefir içiyorumBende çok severim içine taze soğan koyacaksın yanında çay zeytin kebapmış ,suşimiymiş hepsi halt etmiş yanında
Geçmiş olsun canım çok mu hastasınbugün çok kötüyüm. işe gitmedim o yüzden izinliyim.
Canım biliyorum kızacaksın ama sabah doyduğuna emin misinevet yufka çok güzel oluyor. valla 2 gündür bir acayipim zaten. sabah karatay kahvaltısı yaptım gayet güzel. ama az önce muftağa gidip yine 1 dilim ekmek kadar yufka yedim peynirle, 10 tane falan da kiraz yine şimdi de kan şekerini yükseltmesin diye tarçınlı kefir içiyorum
Canım biliyorum kızacaksın ama sabah doyduğuna emin misinevet yufka çok güzel oluyor. valla 2 gündür bir acayipim zaten. sabah karatay kahvaltısı yaptım gayet güzel. ama az önce muftağa gidip yine 1 dilim ekmek kadar yufka yedim peynirle, 10 tane falan da kiraz yine şimdi de kan şekerini yükseltmesin diye tarçınlı kefir içiyorum
yok canım kızmam. ben de anlamadım. r... dolayı mı ne böyle oldu. çünkü sabah 10.00 da 2 yumurtadan hindi fümeli peynirli tereyağlı omlet, 2 ceviz, 6 zeytin, domates ve acur yedim. gayet de doydum.Canım biliyorum kızacaksın ama sabah doyduğuna emin misin
Bazen bende de oluyor karnım tok ama gözüm aç oluyor özellikle evde oluncayok canım kızmam. ben de anlamadım. r... dolayı mı ne böyle oldu. çünkü sabah 10.00 da 2 yumurtadan hindi fümeli peynirli tereyağlı omlet, 2 ceviz, 6 zeytin, domates ve acur yedim. gayet de doydum.
valla benim herhalde özel durumdan oldu. yoksa yine ayarlıyordum.Bazen bende de oluyor karnım tok ama gözüm aç oluyor özellikle evde olunca
Canım Arnavut ciğeri bildiğim kadarıyla un ile oluyor benim buradaki tarifim var dur atayım burayaMiyav_su sen ciğeri nasıl pişiriyorsun? Arnavut ciğeri mi yapıyorsun canım?
Canım hap olarak hangilerini kullanıyorsun epa ve DHA değerleri nasıl omega 3 dekızlar sizde de oluyor mu? ben de son yıllarda ciddi derecede unutkanlık başladı. doktora gittim değerlerin normal falan dedi.
sonra araştırdım şekerli yiyecekler ve karbonhidratlar yani kan şekerini ve dolayısıyla insülini yükselten yiyecekler, manyetik alanlar da unutkanlık yapıyormuş. ben pek ciddiye almıyordum ama sanırım benimki de öyle. sadece kilo vermek için değil, biraz da bunun için şekeri ve unlu gıdaları kesmek istiyorum. bu yüzden karatay mantıklı geldi bana.
her gün düzenli saf omega 3 ve vitamin mineral kompleksi içiyorum bir de dün geceden itibaren demir hapı eklendi. demir hapının için de biraz B12 ve folik asit de var. umarım iyi gelir.
Canım hap olarak hangilerini kullanıyorsun epa ve DHA değerleri nasıl omega 3 dekızlar sizde de oluyor mu? ben de son yıllarda ciddi derecede unutkanlık başladı. doktora gittim değerlerin normal falan dedi.
sonra araştırdım şekerli yiyecekler ve karbonhidratlar yani kan şekerini ve dolayısıyla insülini yükselten yiyecekler, manyetik alanlar da unutkanlık yapıyormuş. ben pek ciddiye almıyordum ama sanırım benimki de öyle. sadece kilo vermek için değil, biraz da bunun için şekeri ve unlu gıdaları kesmek istiyorum. bu yüzden karatay mantıklı geldi bana.
her gün düzenli saf omega 3 ve vitamin mineral kompleksi içiyorum bir de dün geceden itibaren demir hapı eklendi. demir hapının için de biraz B12 ve folik asit de var. umarım iyi gelir.
evet unla yapılıyor. ama yulaf unuyla da oluyor. zaten silkeliyorsun üzerinde pek kalmıyor.Canım Arnavut ciğeri bildiğim kadarıyla un ile oluyor benim buradaki tarifim var dur atayım buraya
saolasın baktım güzel bence. denenebilir.
ben şu anda new life markasının omega 3 1200 ile anox23 ünü içiyorum. anox23 antioksidan bir bileşim. içinde vitamin mineral fitobesinler ve ekstreler var. yeni başladım. demir hapı da gynoferrosanol. içinde demir ve biraz da B12 ve folik asit var. komple vücudu bir toparlayayım bakayım. şaştım iyice.Canım hap olarak hangilerini kullanıyorsun epa ve DHA değerleri nasıl omega 3 de
Sende ciğeri unsuz yap benim tarif çok güzel bir dene memnun kalırsın kullandığın ilaçlar gayet güzel şifa olsun canımevet unla yapılıyor. ama yulaf unuyla da oluyor. zaten silkeliyorsun üzerinde pek kalmıyor.
ben şu anda new life markasının omega 3 1200 ile anox23 ünü içiyorum. anox23 antioksidan bir bileşim. içinde vitamin mineral fitobesinler ve ekstreler var. yeni başladım. demir hapı da gynoferrosanol. içinde demir ve biraz da B12 ve folik asit var. komple vücudu bir toparlayayım bakayım. şaştım iyice.
Sende ciğeri unsuz yap benim tarif çok güzel bir dene memnun kalırsın kullandığın ilaçlar gayet güzel şifa olsun canımevet unla yapılıyor. ama yulaf unuyla da oluyor. zaten silkeliyorsun üzerinde pek kalmıyor.
ben şu anda new life markasının omega 3 1200 ile anox23 ünü içiyorum. anox23 antioksidan bir bileşim. içinde vitamin mineral fitobesinler ve ekstreler var. yeni başladım. demir hapı da gynoferrosanol. içinde demir ve biraz da B12 ve folik asit var. komple vücudu bir toparlayayım bakayım. şaştım iyice.