- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.581
tatlım yumurtayı menemen şeklinde yiyebilirsin.Canım afiyet olsun Hindistan cevizi suyu hazır mı bizim markette satılıyor ama kırmıyorlarmış ben hiç kırmadım sen kendin mi yapıyorsun ya Ne güzel yumurta yemişsin ben yiyemiyorum
Domatesin mevsimi gelsin sabah kahvaltısını öyle yapıcam Canım sağol tavsiyen içintatlım yumurtayı menemen şeklinde yiyebilirsin.
Süpersin canım afiyet olsunsabah 08.30
1 yumurta
8 zeytin
1 dilim keçi peyniri
domates acur
3,5 ceviz
ara 13.15
200 gr ev yoğurdu
8 çiğ kaju fıstığı
8 çiğ badem
ara 18.00
20 kiraz
100 mlt kefir
akşam 19.00
fırında köfteli patlıcan kebabı
2 yk pilav
salata
20 kiraz
ara 20.00
1 kupa kabuk tarçın çayı
yatana kadar 2,5 lt su
25 dk tempolu yürüyüş
evet ben yedim. güzeller.Kızlar siyah pirinç yAda basmati pirinçi tükettiniz mi
Neyse şu belli bir kiloya ineyim merak ettim onları cevap için teşekkür ederim canımevet ben yedim. güzeller.
benim de akşam yine meyve çok kaçtı. pilav da ekstra oldu.Neyse şu belli bir kiloya ineyim merak ettim onları cevap için teşekkür ederim canım
Çok meyve yemişsin Canım zaten maşallah fakat biraz dikkat etbenim de akşam yine meyve çok kaçtı. pilav da ekstra oldu.
evet kirazı çok abartıyorum. sulu sulu hoşuma gidiyor. şimdi bir de r.... var. dibine düştümÇok meyve yemişsin Canım zaten maşallah fakat biraz dikkat et
iyi geceler canım.İyi geceler kızlar
Menün güzel canım afiyet olsun nasıl yeni alışkanlıklarKızlar iftar menüm
- 3 yumurta beyazı
- 100 gr hindi füme
- 1 litre H. cevizi suyu (yarından itibaren yeni alışkanlıklar ediniyorum battım resmen)
Sahuru telafi etmişimdir umarım
İyi akşamlar tatlı rüyalar
R derken Canım revani mievet kirazı çok abartıyorum. sulu sulu hoşuma gidiyor. şimdi bir de r.... var. dibine düştüm
iyi geceler canım.
H. cevizi suyunu içmeyi bırakacağımMenün güzel canım afiyet olsun nasıl yeni alışkanlıklar
evet maalesefÇok meyve yemişsin Canım zaten maşallah fakat biraz dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?