- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi LadyInGray
- #2.541
Canım açmak zorundayım malesef 7 günİyi yapmışsın canım dün mesela hiç çalışmazsın diye düşündüm dinlenince daha çabuk geçiyor grip
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım açmak zorundayım malesef 7 günİyi yapmışsın canım dün mesela hiç çalışmazsın diye düşündüm dinlenince daha çabuk geçiyor grip
David Beckham eşi sirkeli su içiyordu yanlış hatırlamıyorsamCanım bu aksam ben de bir bardak ev yapımı sirkeyle su içmeliyim diye düşünmüştüm yazıda sirkeyi görmem iyi oldu
Duymam iyi oldu bunuDavid Beckham eşi sirkeli su içiyordu yanlış hatırlamıyorsam
Bencede sık tartılmayı bırak stres oluyorsunDuymam iyi oldu bunu
Kızlar pazartesi gününe kadar tartilmiycam pazartesi de buradan tartı fotoğrafı paylaşacağım; )
Canım futbolcu gibi adalelerimiz olmasında sonra
Ya önümüzdeki hafta pazartesi yada Çarşamba tartışacağım o zamana kadar konsantrasyonBencede sık tartılmayı bırak stres oluyorsun
iyi yapmışsın canım. ben de r... oldum ya valla vücudum dökülüyor. eve nasıl geldim bilmiyorum.Günaydın kızlar bende dükkana geç kaldım bilerek kaldım biraz olsun dinlenmişim
İyi akşamlar canım geçmiş olsun ılık bir duş aliyi yapmışsın canım. ben de r... oldum ya valla vücudum dökülüyor. eve nasıl geldim bilmiyorum.
Afiyet olsun canım meyveyi ve pankeki sabah yeseydin keşkesabah 09.00
1,5 ceviz
10 çiğ kaju fıstığı
ara 10.30
200 mlt kefir
öğlen 12.30
1 küçük yumurta
1 dilim keçi peyniri
8 zeytin
domates acur nane
1 ceviz, 10 çiğ badem
akşam 19.00
fırında antep kebabı (köfte, patlıcan, domates, biber)
1 bardak ayran
kuzukulağı
ara 19.30
1 parça pankek (fındık unu, hurma, yumurta)
1 yk tahin
1 küçük şeftali
2 lt den fazla su
20 dk yürüyüş
Merak etme olmaz CanımCanım futbolcu gibi adalelerimiz olmasında sonra
evet öyle yapmayı düşünüyorum. ama yerimden kalkacak halim yok.İyi akşamlar canım geçmiş olsun ılık bir duş al
afiyet olsun.Kahvaltıda kuru patlıcanları haşladım 45 dk soğanlı salçalı pişirdim soğanları kavurmadır sonrada keten tohumlu ve acı toz biberli yoğurtladım aradan 5 saat geçince keten tohumlu yoğurt ve çiğ kuruyemiş akşam köfte ve ev yapımı acı biber turşusu
Anladım Canım teşekkür ederimevet öyle yapmayı düşünüyorum. ama yerimden kalkacak halim yok.
afiyet olsun.
hiç sorma canım. sabah etrafımdakiler oruçlu diye kahvaltı yapamadım. çerez attım ağzıma. öğlen kahvaltımı yedim. ama tabi akşama tutamadım. yemekle kalsaydım iyiydi gerçekten. meyveyi sabah yemem lazım.Afiyet olsun canım meyveyi ve pankeki sabah yeseydin keşke
Aç kalınca insan herşeye saldırıyor anlıyorum seni bozma moralini güzel menühiç sorma canım. sabah etrafımdakiler oruçlu diye kahvaltı yapamadım. çerez attım ağzıma. öğlen kahvaltımı yedim. ama tabi akşama tutamadım. yemekle kalsaydım iyiydi gerçekten. meyveyi sabah yemem lazım.