DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Merhaba Canım doğrudur beni buralarda görmen öncelikle geçmiş olsun canım sana rabbim herkese şifa versin ben önce 110 kg sonra 98 kg düştüm çok zor verdim sonra ailemde şeker olduğu için şekerden şüphendim haklı çıktım sonra diyet ve diyetisyen ile kilo veremedim sonra burada Gül ablanın sayesinde Karataya başladım 66 rakamını gördüm gecen yıl sonra işlerim yüzünden birde eşim mide kanaması geçirdi stres derken fazla dikkat etmedim 76 kg takılı kaldım onların patlaması önce egzama sonra tiroid ve peşinden saç dökülmesi (erkek tipi) dökülme yaşadım Canım bu konularda çok kitap okudum özellikle Prof,dr Metin özata sayılı endokronoloji doktorudur kendisi kitabında özellikle çok erken saatlerde alınırsa çok daha faydalı olacağını söylüyordu ve gerçekten fark var bunun yanında şu sıralar gaps hakkında araştırma yapıyor ve uygulamaya çalışıyorum

Sağol canım Biran önce kurtulmak istiyorum hem kilo hem kullandığım ilaçlardan hergün araştırıyorum şu tiroid için de gaps var bir türlü tam oturmadı kısmen uyuyorum
Ben seninle konustugumdan beri hiç buğday kurubaklagil yemiyorum. Meyve zaten yok. Ama iki yıl diyorlar. Tam duzelebilmek için. Acaba duzelir miyiz ki. Allah im bir inansam iki yıl ne ki bir ömür ilaçtan kurtulacağız.

Kızlar az önce sebze çorbasi içtim domates, sarmsak, soğan, z.yağı, limon ve turşu suyundan oluşan
geç oldu ya inşallah gece yağ yakimini engellemez
boğazım çok agriyor yoğurdu soğuk soğuk yiyemedim öğle ; ) çorba iyi geldi en azından

caroline84 pekmez ve tüketmem Canım ben tatlı yediğimiz zaman midem bulanıyor ve şekerim çıkıyor en son tatlıyı ne zaman yedim 1 şubatta sanırım Doğum günümde oda 1 çatal
Ben seninle konustugumdan beri hiç buğday kurubaklagil yemiyorum. Meyve zaten yok. Ama iki yıl diyorlar. Tam duzelebilmek için. Acaba duzelir miyiz ki. Allah im bir inansam iki yıl ne ki bir ömür ilaçtan kurtulacağız.
instgramda takip ettiğim insanlar var sonuçları mükemmel Canım

Afiyet şifa olsun canım

Probiyotik takviyesi ne kullanıyorsun
nt biotic kullanıyorum. içinde probiyotik dışında prebiyotik de var.daha önce solgarınkini kullanıyordum.

suyu kaç gündür çok içiyorum . hep 3 lt yi geçtim. ev yoğurdu kefir falan içtim. salata da yiyorum. yağlı da yiyorum.

ben de şeker oranından dolayı meyve yemedim bugün.
inşallah kurtulursun canım.

ugünki menüm kahvaltıda zeytinyağlı bakla ,yoğurt ,avakodo,ikindi kuruyemiş ,Hindistan cevizli filtre kahve,akşam ciğer böbrek sote ,salata ve turşu 3 litreye yakın su tükettim
afiyet olsun çok güzel olmuş.

sabah 08.40
1 yumurta, peynir, 7 zeytin, 1/2 ceviz, 1 yk avakado yağı, 1 yk çiğ kabak çekirdeği içi, 1 tk çiğ şam fıstığı, domates, yeşil biber, yeşillik

ara 14.30
200 mlt kefir, 13 çiğ badem, 5 çiğ fındık

akşam 19.30
soğanlı biberli ciğer kavurma
marul domates salatası
300 mlt ayran (ev yoğurdundan)

yatana kadar su 3 lt olur
20+20 toplam 40 dk tempolu yürüyüş

Miyav_su canım oncelikle Rabbim sizede ve böyle zor kilo verenlere rahatsizliginda dolayi şifalar versin.
Benim Hipotiroidim var 150 mg levotron kullaniyorum yemekten yarim saat önce onerdiler.Kitabini okumadim ama internetde Metin Özata troid hakkinda yazilari var Siz ne kullaniyorsunuz?
Bana geçmez dediler hem pkos hem Hipotiroidi icin?

Ne çok troid hastası var değil mi? Demek ki beslenmemizde sorun var.bana da düzelmez dediler. Ben 125 mg euth.. kullanıyorum. Geçmiş olsun canım. Bizim Miyav_su ile umudumuz gaps diyetinde. İnşallah duzeliriz.

Afiyet olsun. Avakoda yağını ne işin kullanıyorsun. Kaşığa koyup ictin mi?

Günaydın kızlar

Bu gaps diyeti nedir ilk defa duyuyorum
Doktorlar ne diyor kozlar
Biriken yağlarda sırf fazla kalori birikmez çocukluğunuzda yuttuğunuz antibiyotik artıkları bile bulunur diye
Bu nedenle diyorlar kilo verirken vücütta asidik ortam oluşabilir ve vuvüda alkai ortam yaratmak lazım ve en önemlisi karacığerin temizliğimi desteklemek lazım bu konuda benim aklima su tüketimi geliyor

Akşam ne yedin ne yaptın. Nasilsin. Umarım güzel geçmiştir.
Canım sağol sorduğun için
akşam yoğurt hakkım vardı saat 16 dan sonra onu yiyip başka bit şey yemek istemiyordum ama Boğaz ağrısından eve gelince domates çorbası turşu suyu tükettim
Yağ yakınına engel olmamış
Bugün 58.70 geldim dün 59.20 gelmiştim çok mutlu oldum artık bozmuycam inşallah dün kaçamaksız üçüncü günü tamamladım ceru için bir ilk sayılır bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…