- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi LadyInGray
- #2.201
Merhaba Canım doğrudur beni buralarda görmen öncelikle geçmiş olsun canım sana rabbim herkese şifa versin ben önce 110 kg sonra 98 kg düştüm çok zor verdim sonra ailemde şeker olduğu için şekerden şüphendim haklı çıktım sonra diyet ve diyetisyen ile kilo veremedim sonra burada Gül ablanın sayesinde Karataya başladım 66 rakamını gördüm gecen yıl sonra işlerim yüzünden birde eşim mide kanaması geçirdi stres derken fazla dikkat etmedim 76 kg takılı kaldım onların patlaması önce egzama sonra tiroid ve peşinden saç dökülmesi (erkek tipi) dökülme yaşadım Canım bu konularda çok kitap okudum özellikle Prof,dr Metin özata sayılı endokronoloji doktorudur kendisi kitabında özellikle çok erken saatlerde alınırsa çok daha faydalı olacağını söylüyordu ve gerçekten fark var bunun yanında şu sıralar gaps hakkında araştırma yapıyor ve uygulamaya çalışıyorumÖncelikle hepinize slmlar bayanlar...
Miyav_su sizin bazi yazilariniza denk geldim bendede pkos ve Hipotiroidi var cok zor kilo veriyorum bazende pes edip veremiyorum.Seker ilacini kullanamadim bana yan etki yapti.Sabah ise gitmek icinmi troid ilacinizi erken aliyosunuz.Hormon ilaci neden kullaniyorsunuz?
Kansızlık için sabahlari 1 tatli kaşığı kadar pekmez icseniz gerci Canan hoca pek inermiyor pekmezi?
Bende karataydan baska pek bi diyet yapamiyorum gecen bi menunuzde kahvalti 10 da yemissiniz aksami 8 acikmiyormusunuz?