- Konu Sahibi LadyInGray
- #2.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu kilo almadan ben
Deneme kabininden
İnşallah tez zamanda o günlere geri dönerim ..
Canım benim beslenmem buna baya benziyormuşEki Görüntüle 2000021
Gaps diyeti Karatay gibi fakat daha katı kuralları var
Canım orada hatta 55,40 filandım çok iyi hatırlıyorum kilo aldım bakın ya öhö öhö diye çekmiştim o fotoyu ahahahKaç kiloydun 54 mu
Canım ilaç aldın mı veya tuzlu yedim mi dün veya karbonhidratYapıyor canım kilo dün biraz sapıttım 58.2 den 58.4 e çıktım hemen
Haftaya zaten çok dikkat edemicem o yüzden pazara kadar böyle gitsin
Canım ilaç aldın mı veya tuzlu yedim mi dün veya karbonhidrat
O zaman ödemdir çünkü o 200 gr
O bünyeden bende de var canımCanım benim bünye böyle işte dün tuzlu galeta yedim midemi tutsun diye o da bana kg olarak döndü :)
O bünyeden bende de var canım
kilo almaya müsait
Kızlar dikkat edip önümüzdeki haftaya 57 le başlamak istiyorum
Hastalık nedeniyle de iştahım bir kesildi keşke hep böyle olsa ...
bende de polikistik over vardı. kaç yıl önce 20 kilo verdim iyileştim. şimdi yeniden kilo aldım ama yok yine de. karatayla hipotroid iyileşiyor. bu şekilde iyileşenler var.Miyav_su canım oncelikle Rabbim sizede ve böyle zor kilo verenlere rahatsizliginda dolayi şifalar versin.
Benim Hipotiroidim var 150 mg levotron kullaniyorum yemekten yarim saat önce onerdiler.Kitabini okumadim ama internetde Metin Özata troid hakkinda yazilari var Siz ne kullaniyorsunuz?
Bana geçmez dediler hem pkos hem Hipotiroidi icin?
inşallahNe çok troid hastası var değil mi? Demek ki beslenmemizde sorun var.bana da düzelmez dediler. Ben 125 mg euth.. kullanıyorum. Geçmiş olsun canım. Bizim Miyav_su ile umudumuz gaps diyetinde. İnşallah duzeliriz.
salatanın içine koydum. avakado almadığım zaman kullanmak için aldım.Afiyet olsun. Avakoda yağını ne işin kullanıyorsun. Kaşığa koyup ictin mi?
saol tatlım ama anlamadım gitti. pazartesi gününden bu yana kilo veremiyorum. moralim bozuluyorCanım afiyet olsun Harika bir menü
afiyet olsun gayet güzel.Sabah kahvaltı : zeytinyağlı bakla ,avakodo ,yoğurt öğlen z,yağlı bakla,yoğurt ve çiğ badem akşam kuru fasulye ve salata yiyeceğim başka şeyler büyük ihtimalle yemem yersem buraya yazarım çok şükür 4 gündür iradem ilk günlerdeki gibi inşallah bozulmaz kızlar ve kaçamaksız 4. Gün biter
Reglin yaklaşıyor olabilir mi Canımbende de polikistik over vardı. kaç yıl önce 20 kilo verdim iyileştim. şimdi yeniden kilo aldım ama yok yine de. karatayla hipotroid iyileşiyor. bu şekilde iyileşenler var.
inşallah
salatanın içine koydum. avakado almadığım zaman kullanmak için aldım.
saol tatlım ama anlamadım gitti. pazartesi gününden bu yana kilo veremiyorum. moralim bozuluyorbeslenme düzenimi bozmadım ama keyfim kaçtı açıkçası.
pazar sabahı 84 tüm
pazartesi sabahı 83.6
salıdan bu yana 84 çıktım
bu akşam 84.2
kilo almadığımı biliyorum ama sinir bozucu
afiyet olsun gayet güzel.
yok yeni bitti. wc sorunum neden olabilir mi? çünkü o günden bu yana wc sorunum var.Reglin yaklaşıyor olabilir mi Canım
Sebze tüket Canım birde bir gece öncesinden kırı kayısıyı suya koy sabah suyunu iç sonra kayısı tüket Canım benimde vardı sabahları sebze ve yoğurt rahatlattıyok yeni bitti. wc sorunum neden olabilir mi? çünkü o günden bu yana wc sorunum var.
kayısıyı yapayım. evet sabah sebze seçeneği de güzel olur. hergün yumurtadan bıktım.Sebze tüket Canım birde bir gece öncesinden kırı kayısıyı suya koy sabah suyunu iç sonra kayısı tüket Canım benimde vardı sabahları sebze ve yoğurt rahatlattı
Afiyet olsun canım yoğurduna keten tohumu eklesabah 08.40
1 yumurta
6 top peynir
8 zeytin
1 yk çiğ kabak çekirdeği içi
2 tk çiğ ayçekirdeği içi
domates biber bol yeşillik
2 günkurusu kayısı
ara 15.00
200 mlt kefir
çiğ olarak 2 ceviz, 3 badem ve 2 fındık
ara 16.00
1 küçük peynirli nohut unu poğaçası
akşam 19.00
2 yk soğanlı biberli ciğer
kıymalı taze fasulye
1 kase cacık
2 dilim alabaş
yatana kadar 2,5 lt su
bugün sporum yoktu.valla az sonra leslie yapar mıyım bilmiyorum.
ah evet valla yaa hep unutuyorum keten tohumunu nedense. evde var halbuki.Afiyet olsun canım yoğurduna keten tohumu ekle
Bende yarın götüreceğim dükkana semizotu ile keten tohumu hem omega var hemde bağırsakları çalıştırıyorah evet valla yaa hep unutuyorum keten tohumunu nedense. evde var halbuki.
ben de semiz otu aldım. yapabilirim aslında ama buzlukta nohut unundan bol peynirli poğaçalarım var. onlardan 2 tane yiyeyim diye düşünüyorum. ama diğer taraftan da semiz otu bağırsakları çalıştırır doğru.Bende yarın götüreceğim dükkana semizotu ile keten tohumu hem omega var hemde bağırsakları çalıştırıyor
Bence sen bu poğacaları haftada 1-2 gün tüketmeye özen gösterben de semiz otu aldım. yapabilirim aslında ama buzlukta nohut unundan bol peynirli poğaçalarım var. onlardan 2 tane yiyeyim diye düşünüyorum. ama diğer taraftan da semiz otu bağırsakları çalıştırır doğru.