DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Canım hasta olduğun için dedim patates diye pilates yaparsın akşam olmaz mı bende öğle sabahları sebze akşamları et ve salata tüketmeye çalışıyorum
Canım anladım çok sağol önerilerin için ; )
Patates i mercimeği yemeyeli yıllar olmuştur pek sevmiyorum ..

Canım çok Geçmiş olsun hepsi yemekten oluyor iyi yapmışsın sakatat çok önemli
kemik suyu paça corbasini da çok severim ben ama kilolar gidene kadar balık beni bilir ben balığı ; )

Kızlar yarın izinliyim evde olunca kritik oluyor ama yarın bir istisna yapıp bozmuycam diyeti ; )
Bu vücut benim mi diyorum inanamıyorum bacaklarim o kadar kalinlasti ki..
rahatsız olmama rağmen bu aksam içimden bir saat yürümek geliyor umarım hastalık üzerime artmaz

Canım sen az yiyince bozuyorsun diyeti akşam brokoli falan ye yağsız hiç bişey olmaz hem de diyet süresince bozmazsin

Şu bende işe yaramadı çünkü hep çok su içerim. Sızma yağlı salata bende ışe yarıyor.

Su ise yariyor ben yoğurt kırmızı biber yapiorm allah ne verdiyse :)

Canım kan ilaci kullan bence yediklerimizi bi yere kadar etki ediyor ben de kullaniyorum

bunun içinde sinemaki yok dedi zararlıymış.aktar kendi hazırlıyormuş

Neymış o

Sen 56 a inip birazcık spor yapsan gayet fit olursun

Canım çok Geçmiş olsun hepsi yemekten oluyor iyi yapmışsın sakatat çok önemli
kemik suyu paça corbasini da çok severim ben ama kilolar gidene kadar balık beni bilir ben balığı ; )
Kesinlikle canım Canan karatayın en don programını baktın ben burada yarım yamalak baktım evde de fırsatım olmuyor malesef

Bence yürü Canım hem terlersin iyi olur senin için

Kullanıyorum Canım ek olarak da gıda ile takviye ediyorum

Canım vallahi 57 bile yeter şu an 57 de yüzüm bir güzelleşiyor zayıfliyor

Anladım canım akşam alıyorum ben de yatarken yoksa dokunuyor mideme ciğer falan da hiç sevmiorm
Ben o kadar ilaç kullanıyorum ki eşim çok üzülüyor ve dikkatli beslenmemi bende çok istiyor 05.00 sabahları aç karnına tiroid kahvaltı sonrası saat 11.00 şeker ilacım saat 16.00 hormon gece saat 23.00 Demir ilacım şu Temmuz'a kadar dikkat edemem lazım özellikle şeker ve Demir hapından kurtulmak istiyorum

Allah şifa versin canım ben de de nodul var ama ilaç kullanmıyorum henüz bakalım dereotu ile takiliyorum

Öncelikle hepinize slmlar bayanlar...
Miyav_su sizin bazi yazilariniza denk geldim bendede pkos ve Hipotiroidi var cok zor kilo veriyorum bazende pes edip veremiyorum.Seker ilacini kullanamadim bana yan etki yapti.Sabah ise gitmek icinmi troid ilacinizi erken aliyosunuz.Hormon ilaci neden kullaniyorsunuz?
Kansızlık için sabahlari 1 tatli kaşığı kadar pekmez icseniz gerci Canan hoca pek inermiyor pekmezi?
Bende karataydan baska pek bi diyet yapamiyorum gecen bi menunuzde kahvalti 10 da yemissiniz aksami 8 acikmiyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…