- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.181
Canım kuru inciri bir gece öncesinden zeytinyağında beklet sabahları aç karnına yanında ayran ile tüket glisemik indeksi düşerŞu bende işe yaramadı çünkü hep çok su içerim. Sızma yağlı salata bende ışe yarıyor.
Canım anladım çok sağol önerilerin için ; )Canım hasta olduğun için dedim patates diye pilates yaparsın akşam olmaz mı bende öğle sabahları sebze akşamları et ve salata tüketmeye çalışıyorum
Canım çok Geçmiş olsun hepsi yemekten oluyor iyi yapmışsın sakatat çok önemliBenimde yüzüm şiş egzamam tetiklendi bu zararlı gıdalardan şurada ne kaldı 18 Temmuz Canım dün bilerek kotona gittim etek denemeye çok kötü durdu oradan çıktım kasaba gittim Zaten bende Demir eksikliği var onun için ciğer ve böbrek aldım zaten evde yanlızım 2 gün yiyorum bir ciğeri Eti gündüz sebze ve yoğurt akşamları et tüketmeye özellikle ciğer ve sakat at çok ama çok önemli
Anladım CanımCanım anladım çok sağol önerilerin için ; )
Patates i mercimeği yemeyeli yıllar olmuştur pek sevmiyorum ..
Aman allahım canım patates mercimek asla olmaz akşam akşam ben diyet domates çorbası düşünüyorum unsuz az yağlı domateste yeşil sebzelerden çok karbonhidrat olduğu için onda bile tereddutteyim insülini yükselmesin akşam akşam diye
Şu bende işe yaramadı çünkü hep çok su içerim. Sızma yağlı salata bende ışe yarıyor.
Benimde yüzüm şiş egzamam tetiklendi bu zararlı gıdalardan şurada ne kaldı 18 Temmuz Canım dün bilerek kotona gittim etek denemeye çok kötü durdu oradan çıktım kasaba gittim Zaten bende Demir eksikliği var onun için ciğer ve böbrek aldım zaten evde yanlızım 2 gün yiyorum bir ciğeri Eti gündüz sebze ve yoğurt akşamları et tüketmeye özellikle ciğer ve sakat at çok ama çok önemli
bunun içinde sinemaki yok dedi zararlıymış.aktar kendi hazırlıyormuş
Kızlar yarın izinliyim evde olunca kritik oluyor ama yarın bir istisna yapıp bozmuycam diyeti ; )
Bu vücut benim mi diyorum inanamıyorum bacaklarim o kadar kalinlasti ki..
rahatsız olmama rağmen bu aksam içimden bir saat yürümek geliyor umarım hastalık üzerime artmaz
Kesinlikle canım Canan karatayın en don programını baktın ben burada yarım yamalak baktım evde de fırsatım olmuyor malesefCanım çok Geçmiş olsun hepsi yemekten oluyor iyi yapmışsın sakatat çok önemli
kemik suyu paça corbasini da çok severim ben ama kilolar gidene kadar balık beni bilir ben balığı ; )
Bence yürü Canım hem terlersin iyi olur senin içinKızlar yarın izinliyim evde olunca kritik oluyor ama yarın bir istisna yapıp bozmuycam diyeti ; )
Bu vücut benim mi diyorum inanamıyorum bacaklarim o kadar kalinlasti ki..
rahatsız olmama rağmen bu aksam içimden bir saat yürümek geliyor umarım hastalık üzerime artmaz
Kullanıyorum Canım ek olarak da gıda ile takviye ediyorumCanım sen az yiyince bozuyorsun diyeti akşam brokoli falan ye yağsız hiç bişey olmaz hem de diyet süresince bozmazsin
Su ise yariyor ben yoğurt kırmızı biber yapiorm allah ne verdiyse :)
Canım kan ilaci kullan bence yediklerimizi bi yere kadar etki ediyor ben de kullaniyorum
Neymış o
Sen 56 a inip birazcık spor yapsan gayet fit olursun
Kullanıyorum Canım ek olarak da gıda ile takviye ediyorum
Canım vallahi 57 bile yeter şu an 57 de yüzüm bir güzelleşiyor zayıfliyorCanım sen az yiyince bozuyorsun diyeti akşam brokoli falan ye yağsız hiç bişey olmaz hem de diyet süresince bozmazsin
Su ise yariyor ben yoğurt kırmızı biber yapiorm allah ne verdiyse :)
Canım kan ilaci kullan bence yediklerimizi bi yere kadar etki ediyor ben de kullaniyorum
Neymış o
Sen 56 a inip birazcık spor yapsan gayet fit olursun
Canım çok ozenlisin maşallah kendine iyi bakıyorsunKullanıyorum Canım ek olarak da gıda ile takviye ediyorum
Ben o kadar ilaç kullanıyorum ki eşim çok üzülüyor ve dikkatli beslenmemi bende çok istiyor 05.00 sabahları aç karnına tiroid kahvaltı sonrası saat 11.00 şeker ilacım saat 16.00 hormon gece saat 23.00 Demir ilacım şu Temmuz'a kadar dikkat edemem lazım özellikle şeker ve Demir hapından kurtulmak istiyorumAnladım canım akşam alıyorum ben de yatarken yoksa dokunuyor mideme ciğer falan da hiç sevmiorm
Canım vallahi 57 bile yeter şu an 57 de yüzüm bir güzelleşiyor zayıfliyor
Sağol canım Biran önce kurtulmak istiyorum hem kilo hem kullandığım ilaçlardan hergün araştırıyorum şu tiroid için de gaps var bir türlü tam oturmadı kısmen uyuyorumCanım çok ozenlisin maşallah kendine iyi bakıyorsun
Sağol canım Biran önce kurtulmak istiyorum hem kilo hem kullandığım ilaçlardan hergün araştırıyorum şu tiroid için de gaps var bir türlü tam oturmadı kısmen uyuyorumCanım çok ozenlisin maşallah kendine iyi bakıyorsun
Ben o kadar ilaç kullanıyorum ki eşim çok üzülüyor ve dikkatli beslenmemi bende çok istiyor 05.00 sabahları aç karnına tiroid kahvaltı sonrası saat 11.00 şeker ilacım saat 16.00 hormon gece saat 23.00 Demir ilacım şu Temmuz'a kadar dikkat edemem lazım özellikle şeker ve Demir hapından kurtulmak istiyorum
Onu bende tam başlayamadım Canım düzene oturması lazımAllah şifa versin canım ben de de nodul var ama ilaç kullanmıyorum henüz bakalım dereotu ile takiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?